20-25 yaş arası genç anneler buyrun sohbete

günaydın kızlar 2gündür giremiyodum çünkü bizim ufaklıgı sünnet yaptırdık kayınvalidemlerdeydik ama bugün edeyiz sık sık girmeye calışıcam ogluşun mızmızlıgı biterse

hımmm anladım saol sabacım.
haftasonu bakacağım ankaradan,istediğim gibi bişey bulabilirim inş.

eeee sen nasılsın bakalım, nasıl geçiyor tatilin.?
göktuğ nasıl.?

günaydın şekerim biz iyiyiz şükür günümün yarısı parklarda geçiyo canım kumlarda oynuyo benim yaramaz iyi bi degişiklik oldu bize siz nasılsınız aybas nasıl

günaydın kızlar 2gündür giremiyodum çünkü bizim ufaklıgı sünnet yaptırdık kayınvalidemlerdeydik ama bugün edeyiz sık sık girmeye calışıcam ogluşun mızmızlıgı biterse

hayırlı olsun canım sünnetiniz erken yaptırmıssın bi saglık sorunu yoktur insallah

geçmiş olsun ufaklığa.

damatlığınıda görmek kısmet olur inş.
küçük bebeğini mi sünnet ettirdin?

günaydın şekerim biz iyiyiz şükür günümün yarısı parklarda geçiyo canım kumlarda oynuyo benim yaramaz iyi bi degişiklik oldu bize siz nasılsınız aybas nasıl

günaydın sabacım.

tadını çıkarın ana-oğul.
bizde gelelim bari kabul ederseniz

aybars da iyi teyzesi, kahvaltısını yaptı oyuncaklarıyla oynuyor şuanda.

buyrun canım baş üstünde yeriniz var ne demek ne tip oyuncaklar ilgisini çekiyo ufaklıgın canım

günaydın canım .hayırlı olsun sünnetinide oldu adam oldu artık o:)bende çok istiyorum ama daha 2buçuk aylık diyede kıyamıyorum yaa

günaydın canım .hayırlı olsun sünnetinide oldu adam oldu artık o:)bende çok istiyorum ama daha 2buçuk aylık diyede kıyamıyorum yaa

aslında çok ufakken acı bile çekmiyomus da 6 aydan 6 yaşa kadar saglık problemi olmadıgı sürece uzmanlar önermiyo biz 6 yaşında filan düşümüyoruz

tşkler canım evet kücügümüz sünnet oldu amin inşl. damatlıgınıda görürüm

tşkler. darısıda size olsun. daha cabuk iyleşiyo ama dikişi hiç bilmiyolar canm ya. biz hastaneye yaptırdık genel cerraha cok memnunum ilk oglumuda o dr yaptırmıştım oda sünnet oldugunda 23 günlüktü bu gec bilr kaldı küçügümüze kıyamadık 36+5 günlükken dogdu 1 hafta küvezde kaldı bu yüzden brz kuvvetlensin diye bekledik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…