20-25 yaş arası genç anneler buyrun sohbete

teşekkür ederim canım sende aybarsı öp yerime keşke aynı sehirde olsaydık görüşürdük seninle nedense kendime yakın buldum seni tekrar iyi akşamlar

keşke sabacım ya.
valla aynen bende senin için öyle düşünüyorum

yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz...
sevda nerdesin kız ben girince kimsecikler olmuyor.

burdayım kızzzzzz
sen gündüz pek giremiyorsun herhalde.

eee nasılsın,
bebişin nasıl???:26:

gündüz fazla giremiyorum canım malesef ya kaynanamda oluyorum ya biri geliyor yada ben bir yere gidiyorum :)bebeğim iyi sayılır hasta biraz öksürüyor bronşiti başladı yine. mızmızlığı üstünde inş çabuk atlatır senin oğlan nasıl

benim kuzuda iyi çok şükür teyzesi.
iyileşemedi mi daha?
hasta olunca daha bi mızmız oluyorlar değilmi?

tekrar geçmiş olsun kuzucuğa.

günaydın kızlar herkese yeni gelenlerede hos geldiniz diyorum

günaydın gamze

selam kızlar nasılsınız?

kızlar yardımınıza ihtiyacım var.

Eternity nin tencere takımını almıştım çeyizime ama hiç iyi çıkmadı maalesef.
kimisinin teflonu kavladı,kimisinin tutma sapları ve kapak tutma yerleri çıktı kullandıkça.
güya bide kaliteli marka diye satılıyor, bende buna kanıp almıştım.

bu haftasonu çelik tencere seti,çaydanlık ve düdüklü tencere alacağım.
şu çeyiz setleri oluyor ya onlar iyimidir sizce?
yada tek tek mi almalıyım?
hiç bilemiyorum.:18:
tavsiye edebileceğiniz,kullanıp memmun kaldığınız ürünler yada markalar var mı acaba?:26:

canım tek tek alırsan sana daha pahalıya gelir set halinde al bence komşum bakmış 2gün önce falan korkmazın tencere setlerine tavası çaydanlığı herşeyi içinde çok uygun diyo bi bak istersen sende hem korkmazın mallarıda ii yani

selam canım ben nihayet adapazarındayım oh tatil gibisi yok sabah kakıyorum iş yok ev toplama derdi yok göktugla annemle kız kardeşim ilgileniyo çogunlukla ben keyf yapıyorum yeni gezmden geldik yoruldum biraz tencere takımı sormuşşun ben yeni kardeşime shefeer ın kini aldım tek tek almaya kalksan hem uymuyo hem kalitesiz oluyo biraz pahalı ama senelerce gidecek bişey bence daha kullanmadı kardeşim çeyiz ama kullanan arkadaslarım memnunlar bende çok arastırarak aldım benim çeyizimdede bilgenin tam seti hardı 4 senedir kullanıyorum bende memnunum bence set al sen neler yapıyosun bakalım

oh ne güzel.tadını çıkar valla.
shefeeri ne kadara almıştın sabacım,
içerisinde neler var?kaç tane tenceresi var?:26:
bende set düşünüyorum aslında ama marka konusunda kararsızım.
bide setlerin içerisinde bulunan düdüklü tencereler iyi çıkarmı ondan şüphe ediyorum biraz.

iyim bende ev işleri ve yaramazla uğraşıyorum. :79:

.

bende set düşünüyorum aslında.
evet korkmaz da çok iyi bi marka.netten bakmıştım korkmazın setlerine.

tşk ederim cvbın için.

aynen canım bende ceyizimde eternitynın setını almıstım yanlardan tutma sapları cıktı kırıldı tavasıda kararma yaptı çelik olarakta korkmazın setini almıtım cevzesi tenceresi falan hepsi dahil cok memnunum heleki cezveler mesela sapları oynamaya baslar belli sure sonra ben 4 senedir kullanıyorum yeni gibi duruyor kesinlikle korkmaz derim

günaydınn

demekki tüm eternity ler aynı.
korkmazın setinde düdüklü tenceresi ve çaydanlığı varmıydı gamze?
gerçi sen baya bi önce almışsın ama.:26:

tam set canım düdüklü cezve çaydanlık hepsi var 670 taksitli fiyatı korkmaz da 690 dı benim kide bilgenin seti 4 yıl önce peşin 500 tl ye almıstık düdüklüsü otomatik sistem degil elle kapatmalı ama memnunum kardesime aldıgım otomatik kullananlar iyi diyo annemde korkmaz kullanıyo oda çok memnun bence set alsan daha iyi olur yine sen bilirsin

günaydınn

demekki tüm eternity ler aynı.
korkmazın setinde düdüklü tenceresi ve çaydanlığı varmıydı gamze?
gerçi sen baya bi önce almışsın ama.:26:

benım aldıgım zaman duduklusu ile caydanlıgı yoktu canım onun yerine kucuk orta birde buyuktan olusan cam kapaklı tavası vardı iki yanından tutmalı cok kullanıslı tavalarıda

hımmm anladım saol sabacım.
haftasonu bakacağım ankaradan,istediğim gibi bişey bulabilirim inş.

eeee sen nasılsın bakalım, nasıl geçiyor tatilin.?
göktuğ nasıl.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…