20-25 yaş arası genç anneler buyrun sohbete

ewt ama bence 4 tanenınde hayalı guzel olur ancak bende anneyım cok akkılı allahım nazarlardan korusun onu genc annelıge gelınce ınanılmaz bısey bence yasadıgım en guzel duygu kurban olurum ben onu veren allah-a

selam kızlaaaarrrrr

ben geldiiimmmmm

sabaaa
kübraaa
hiranurummm(yanlış hatırlamıyorsam tuğbaydı ismin)

nerelerdesiniz.
diyenede bak gerçi bende yoktum ama

canım ikizlrim yok
ama ard arda iki kuzum var Allaha şükür
kızım 27 aylık oglum 10 aylık
bir buçuk yaş var aralarında

senin kuzu nekadarlıktı canım

ne güzel sağlıkla büyüsünler inşallah üst üste olmasıda iyi aslında bir yönden ama ben düşünemiyorum daha. zor olur diyorum birde doğum felan aklıma gelince vakit var diyorum kendimce
benim kız bebğim var ekimin birinde yaşına giriyor senin oğlunla aralarında pek birşey yokmuş bizim kızın

selam kızlaaaarrrrr

ben geldiiimmmmm

sabaaa
kübraaa

nerelerdesiniz.

yok canım zeynep ismim
bende bir ara yoktum ama artık giriyorum sık sık gelinde yine muhabbetimiz çoğalsın sizlere arkadaş isteği göndermiştim ama gelmemiş mi acaba.

selam kızlaaaarrrrr

ben geldiiimmmmm

sabaaa
kübraaa

nerelerdesiniz.

sevdacım hoşgeldin canım
nerelerdesin neden gelmiyorsun kızım

sagol canım
üst üste iyi yönleride var çok güzel iyiki olmuşlar diyorum
ama zor yönleride çok
ilk başta ilk dogumla ikincisi çok farklı
birşeyi bilerek yapmak bilmeeyerek yapmak çok farklı
ilk dogumumdaa tarifsiz bir heyecan ve korku içindeydim
ama ikincisinde tamamen korku vardı başıma neler gelecegini biliyordum çünki
ve dogumdan sonra yeni bir bebek ve ondan çok az büyük bir abla
yaradanıma çok şükür evlatlarımı zor olmadan kolay yok sanırımm

senin kızınıda Allah bagışlasın canım
evet oglumla az bi arası var kızının
bizimkide Allahtan bir mani çıkmazzsa aralıkgın 7sinde yaşını dolduracak899999

aslında üst üstte de iyi oluyor da dediğin gibi o korkuyu yenmem lazım ikinci için.
ya birde bana öyle geliyor benim eltimde üst üste doğurdu birinci çocukları sevgisiz kaldı ikinci bebek olunca malum ona bakılıyor ama öbürüde daha bebek bende o yüzden kızım büyüsün sevgimiz tek olsun sonra diye düşündüm

yok canım zeynep ismim
bende bir ara yoktum ama artık giriyorum sık sık gelinde yine muhabbetimiz çoğalsın sizlere arkadaş isteği göndermiştim ama gelmemiş mi acaba.

pardon zeynep kusurabakma.
bende buralardayım artık kısmetse fısatım oldukça.eee bebişin nasıl.sen nasılsın bakalım.
geldi isteğin kabul ettim ben.

pardon zeynep kusurabakma.
bende buralardayım artık kısmetse fısatım oldukça.eee bebişin nasıl.sen nasılsın bakalım.
geldi isteğin kabul ettim ben.

ben iyiyim bizim yaramazla uğraşıyorum hiç durmuyor yeni yürümeye başladı çok zor oluyor elini herşeye atıyor. senin bebişin nasıl sen nasılsın peki cnm.

ben iyiyim bizim yaramazla uğraşıyorum hiç durmuyor yeni yürümeye başladı çok zor oluyor elini herşeye atıyor. senin bebişin nasıl sen nasılsın peki cnm.

bende iyiyim zeynepcim,

ooo işin zor valla yeni yürümeye başladıklarında o kadar çok meraklı oluyorlarki heryeri herşeyi karıştıyorlar.benim bebişde karışık karışuk bişeyler söylemeye çalışıyor bende anlamaya çalışıyorum.haftasonları ankaraya gidip geliyoruz.işte bendende böölleeee:92:

konuşmaya başladı demek senin yaramaz birşey sorayım sana benim kız çok kurcalıyor ya herşeyi ilerde de devam edermi ki acaba.
nerde oturuyordunuz siz.

konuşmaya başladı demek senin yaramaz birşey sorayım sana benim kız çok kurcalıyor ya herşeyi ilerde de devam edermi ki acaba.
nerde oturuyordunuz siz.

çat pat bişeyler söylüyor attı geldi gitti ver gibi ama gönlü olunca söylüyor nadiren yani.benim yaramaz konuşma konusunda biraz tembel anlaşılan.valla şimdi ne yaparsan kurcalamasına engel olamazsın ama biraz daha aklı ermeye başladığında ellediği şeylere özellile zararlı yada kırılacak şeylere hep cıss de,hayır de ki yapmaması gereken bişey olduğunu anlasın.yoksa ilerde başedemezsin vallahi.
şimdi benimki alıştı bişeyin başına gittiğinde hemen işaret parmağını kaldırıp bana bakarak cıss yapıyor. :)
eskişehirde oturuyorum ben zeynepcim.sen nerdeydin.

ben yine de hayır cıss diyorum ama yine de elliyor durmuyor yaramaz hiç
geç kalmış konuşmaya seninki gerçi çocuktan çocuğa değişiyor illa konuşacaklar ama biz sabırsısız işte
bende gaziantepte oturuyorum iş için mi eskişehirdesiniz.

ben de 25 yaşındayım 1 yaşında kızım var:)genç anne olmak güzelmiş,kzım 15ine geldiğinde ben ddaha 39 yaşında olacağım Allah kısmet eder o günleri gösterirse.sanki onunla büyüyorum ben de.kızımla arkadaş gibi olacağz büyük ihtimalle ve bu müthiş bişey:))

konu hortlatıcam ama yok mu genç anne?
ben de 21 yaşındayım ve 10 aylık kızım var. genç anne olmanın avantajıda bebeğinizle uğraşacak enerjiyi buluyorsunuz sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…