20-25 yaş arası genç anneler buyrun sohbete

Bende 23 yaşında anneyim 😊 evet bu yaşlarda insanın daha çok enerjisi oluyor bebegiyle uğraşırken :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhabalaar :)))
24 yaşında iki çocuk annesiyim ben de :)
Çok erkenciyim farkındayım
Kızım 5 yaşında.
Oğlum ise 3 aylık.
Güzel paylaşımlar olsun inşallah.

merhaba hanımlar ben defne 21 yaşındayım 1 tane çocuğum var ya sizlerin genç anne olmak nasıl avantajları neler ????
şuan bebişlerle ne yapıyosunuz????
gelin dertleşelim bu topikte ???
bekliyorum hepinizi???*
merhaba cnm bende 21 yaşında evlendim 1 ay sonra hamile kaldığımı öğrendm şimdi 22 yaşındayım 3 aylık bir kızım var ayşe eslem erken anne olmak bence çok güzel bir duygu çünkü daha yorgun değiliz iş yaparken yoruldum demek yok hele söz konusu bebeğimiz olunca yorgunluk uykusuzluk pufff uçup gitti bazen offf deniyrda rabbme çok şükr bi gülüşü yetiyor allhım olmayanlarada en kısa sürede bebek sahibi olmayı nasip etsin

merhaba hanımlar ben defne 21 yaşındayım 1 tane çocuğum var ya sizlerin genç anne olmak nasıl avantajları neler ????
bekliyorum hepinizi???*

Slmm bnde 24 yasinda biri 4 biri 2.bucuk yasinda iki kiz annesiyim konu basliqi hosuma qitti benim az kaldi buyuduler allah yardimciniz olsn ... ama hepsi gecio buyuduklerinde bicir bicir konusup size arkadas oluyolar..

Merhaba bende 20 yaşındayım. 8 aylık oğlum var. Gerçekten genç anne olmak çok güzel bi duygu. Her gören ablası sanıyo beni. Pek hoşuma gitmiyo ama ablası mısın demeleri. Ama şöyle düşünüyorum bi de allah ın izniyle oğlum büyüdüğü zaman genç ve modern bi anne olacak yanında. herşeyiyle yardım edecem ona inşallah o günleri de görürüz :)

Ben de 24 yaşındayım ve oğlum Burak 1 yaşında. Bebeğimle birlikte büyüyoruz, aramızdaki yaş farkı az olduğu için ileride arkadaş gibi olacağız oğluşumla. :))
Erken anne olmanın en büyük dezavantajı bence, ailelerin bebek bakımına çok fazla karışması. Annem daha sen büyümeden bir de çocuğun oldu diye peşimi hiç bırakmıyor :)))

annelik mükemmel bi duygu
ben de 24 yaşındayım
ilk bebeğimi şubat 2013te kaybettim ve şuan 6 aylık hamileyim

Benim 2 ay 3 günlük oğlum var yaramaz değil allahtan ama geceleri uyku olayı sıkıntılı oluyo ancak yatakta bizimle birlikte yatakta yatınca uyuyo bu durum ileride sıkıntı olurmu bilmiyorum ama diğer taraftan ancak böyle uyutabiliyorum sizce ne yapmalıyım:-/

Ben 24 yasindayim 2.5 yasinda kizim var 8 aylik hamileyim kizim beni hic zorlamadi ama kardesi olacaginin farkina vardigindan beri cok farkli bir cocuk oldu kizima sanki hakszlik yapiyor gibi hissediyorum kucagima faln glmek istediginde alamiyorum sinirlennce karnima vuruyo simdiden cok kiskaniyor nasil davranacagimi bilemiyorum :\

Mrb kızlar bende 24 yaşındayım 7 aylık bir oğlum var sorunlarımızı bildiklerimizi paylaşalım :)

bekliyorum hepinizi???*

Genç anne olmak gibisi var mı cnm yaa ben de iki çocuk annesiyim büyüğü 1 yaşında diğeri ise 2 buçuk aylık biraz aceleci davrandım sanırsam yaşımda 20

bekliyorum hepinizi???*

Bu arada bu hareketli yüz ifadelerini nasıl yapıyoruz? Henüz yeni katıldım da bitti bilgim yok...

Merhaba elif bende 22 yasındayım ıkı yasında bir kızım var istanbulda oturuyorum anadolu yakasında .
genc anne olmanın ıyı ve kotu yanları var elbet bir cok seyım kısıtlandı calısamıyorum esımle bir çok seyimiz cocugumuza göre yonlendiriliyor ama ıyı yanı da beraber buyucek olmamaız ve genc olmam

bekliyorum hepinizi???*

Mrb bende 24 yaşındayım... ağustos da 3 yaşına girecek bir kızım var☺ ve de iyi ki var ... 17 yaşımda evlendim.. ne acelem varsa.. kocam ı kaçırmak istemedim sanırım çok şükür iyiki de evlenmişim ikinci bebiş i istiorum ama kızımın tadını çıkarmak da istiyorum bi yandan kararsız kaldım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…