20-25 yaş arası genç anneler buyrun sohbete

Bende 25 yaşındayım 4,5 yaşında ve 13 aylık iki kızım var 3.kızıma da 15 kasımda kavuşuyorum

Bende 25 yaşındayım 4,5 yaşında ve 13 aylık iki kızım var 3.kızıma da 15 kasımda kavuşuyorum
Maşaallah canım allah hayırlı doğumlar nasip etsin. 3 çocuk benim için imkansız ben 1 taneyle baş edemiyorum. Yaramazlığından değil ama ben dayanamıyorum çok sinirli bir insanım en ufak şeye tahammül edemez hale geldim. Gitmediğim psikolog kalmadı. Daha 22 yaşındayım ama bu hale nasıl geldim anlayamıyorum yavrum benim yüzümden sinirli bir çocuk oldu. Daha 22 aylık, bazen elimden bişey gelmiyor oturup ağlıyorum.

Bende 25 yaşındayım 5 yasında yaramaz tatlı bir ogluşum var bazen illallah dedirtiyor ama iyiki dıgurmuşum diyorum allah olmayana versin inşallah anne olmak kadar güzel bişey yok

mrb...oğlum 28 aylık 4 aylıkken annaneye bırakıp çalışmaya başladım...1 haftadır ayrıyız iş sebebiyle bu durum 1 hafta daha uzayacak annaneyle çok mutlu herhangi bir problemi yok ama ben vicdan azabından ölücem...ne olur bir akıl verin

Canım hepimizin çocukları anne anneye yada bakıcıya emanet ama çok şanslıyızki annelerimiz bakıyor bende oğlum 6 aylıktı çalışmaya başladığımda şu an 5 yasında onlar için çalışıyoruz sırf iyi imkanlara sahip olsunlar kimseye muhtaç olmasınlar diye

bende öyle düşünüyorum dediğiniz gibi onlar için herşey ...fakat sabah akşamda olsa görüyordum şimdi uzak kalmak zorunda kaldım çocuğumun psıkolojısı bozulurmu diye çok korkuyorum gerçi bağıra çağıra anne arayan bı çocuk değil

Kıyamam onlarda alışıyorlar mecburen benim oglanda öyle çünkü ilk gözlerini anneanne de açıyorlar her anında yanında onlar var bizi akşamdan akşama gördükleri için doğal olarak baglanıyorlar

Bende 20 yaşındayım ve 9aylık bir kızım var erken oldu benim için biraz ama genc anne olmak güzel o buyuyunce yanında genc kalmak zaten suanda kımse bnm olduguna ınanmıyo :)

25 yaşndayım 2 yaşında esmer boncuğu bi kızım varr. İyikiş erken olmuşş kardeşl sanıyolar kızımla benii

merhaba bende 24 yasindayim 3 yasinda bi oglum var peki 2 veya 3 yas ve uzeri cocugu olan anneler 2.cocugu ne zaman dusunuyorsunuzz

Ben ayten 22 yaşındayım 6 aylık oğlum var her geçen gün oglusumla daha da buyuyoruz oglusumuzu askla buyutuyoruz bize bu sevgiyi tattiran Rabb'ime şükürler olsun...

merhaba bende 24 yasindayim 3 yasinda bi oglum var peki 2 veya 3 yas ve uzeri cocugu olan anneler 2.cocugu ne zaman dusunuyorsunuzz

merhaba bende 24 yaşındayım. 1.5 yaşında oğlum var eşim 2. çocuğu istiyo ama bana daha erken gibi geliyo zor olur diye.

merhaba bende 24 yaşındayım. 1.5 yaşında oğlum var eşim 2. çocuğu istiyo ama bana daha erken gibi geliyo zor olur diye.
Cnm bencede 1.5 yas cok az bnm oglum 3 yasini 4 ay gecti dogumumda 4 yasina 2 ay kaliyo en ideal yas araligi 4 bence

Merhaba , bende 25 yaşındayım 4.5 aylık oğlum var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…