20-30 haziran batı bekleyenler

selam kızlar bu ay ovulasyon testi aldım ben de predictorun, bugün 9.günüm.. 12.gün başlayacağım yapmaya, ama eşimin yanına 14. gün gideceğim umarım erken olmaz ovulasyon, zaten geç olabiliyor benim bazen, bakalım neler olacak.. belki de 5 tane yetmez, tatile gitmeden 1 kutu daha alsam mı yanıma diye düşünüyorum. baltarçın çörek otu günde 1 kaşık devam.. ibadete tekrar başladım, kendimi çok daha iyi hissediyorum İnşallah hayırlısyla hamile kalırız bu ay biz de.. sizler nasılsınız, hamilelerin nasıl gidiyor, hamile adayları ekstra neler yapıyor bebek için? öpüyorum herkesi

üzülme tatlım
hayırlı zaman değilmiş demek ki
önümüzdeki maçlara bakalım

kızlar maşallah
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

darısı tüm isteyenlerin başına canım arkadişlerim benimm

inşallah canım rabbim mucizelerimizi korusunn ...

günaydın kızlar.. bakıyorum da herkes harıl harıl çalışmalarına başlamış... hadi bakalım hayırlısı... ben de tam gaz başladım bakalım ne olcak...

ovaluasyon testi bende düşündüm ama.. bizde nöbet bolluğu olduğundan ve her fırsatta çalıştığımızdan pek mantıklı gelmedi vazgeçtim... ben şahsen bu ay politika değişikliği yaptım... takmiorum kafaya olursa olur mantığıyla yoluma devam ediyorum.. hepinize başarı şans güç kuvvet ve sabır diliyorum :))

off çalış çalış gına geldi vallahh inşallah olur bu ay kızlar hepimizin de bebişleri inşallahh bu kadar ugraslardan sonra olmazsa ben cok üzülecegimm neyse geliyorum gidiyorum kimseyle karsılasamıyorum herkes kocişle tatil yapıyo sanırım ..ozamannnn benim ne işim var burada :44:

evet arkadaşlar yaa..banada gına geldi.işallah bu ay alırız bebiş haberlerini.bende ovulasyon testi kullandım bu ay.yuh dedim kendime 17.gün yumurtladım.uygun zamanlarda çalıştık gerçi ama yine bekleyiş başlayacak ve bu çok yoruyor insanı.nesee,,alalım güzel haberleri de değsin bekleyişlerimize..

kızlar nasılsınız pek ses seda çıkmamış topiğimizden... bende kısa bir tatril yapıp döndüm hafatasonu birdaha gidicem :))) inşallah bu ayki çalışmalar boşa gitmez :)) benimde bugün 23. günüm... göğüs ağrım başladı ama adet belirtim mi yoksa iyi haber mı bilmiorum.. aslında bu ay çokda tutsun istemiorum ::)) çok kilo aldım kızlar diyete girdim bugün içimden geçen bu ay hamiş olmimde az 3 4 kilo verip birdaha ki ay olim ama böle hesaplar tutmuyo ki kısmet işte.. yani anlicağnız bu ay olmazssa üzülmicem ama kısmet bakalım.. öpüorum hepiniziii

offf kızlar yaa nerelerdesiniz patladım burada aaa nerelerdesiniz bir gelemediniz yaa bu aralar öyle tahmin ediyorum ki bi çogumuzun adeti yaklastı :18: inşallah güzel haberler verirsiniz .. bende bekliyorum bakalım ayy inşaallahh hepimiz hamile kalırız da muradıımıza ereriz wallah

slm kızlar nasılsınız ben dün adet oldum 1 gün bile şaşmadı cok yoruldum artık yaaa cokkkkkkkkcokkkkkkkkcokkkkkkkkkkkk:95:

Arkadaşlar merhaba,
Ben aranıza yeni katıldım.Google gebelik üzerine arattığım her şeyde baktım karşıma kadınlar kulübü çıktı bende aranıza katılayım dedim:26: Bizde 7 yıllık evliyiz ve 2 yıl önce hadi bir bebegimiz olsun diye yola ciktik ama öyle ha deyince olmuyomuş gördük bir sürü test yapıldı bu 1 yıllık bir sürece karşılık geldi eşim test yaptırdı her şey normal ama sonuç hep negatif en son haziranın 7 sinde doktora gittim. "hiç bir şey görünmüyor bir de rahim filmi isteyelim" dedi internette biraz dolandım baktım zorlu bir film " amannn yaaa yaptırmıyorum olursa olur olmazsa olmaz napayım" dedim ve gerçekten rahatladığımı hissettim her ay stres acaba bu ay olacak mı stresini üzerimden attığımı hissettim ve bugun itibariyle 6+6 hamileyimKesinlikle her şeyin kafada bittiğine inanlardanım biliyorsunuz "acaba bu defa olacak mı" düşüncesi bile bebeğe engel rahatlayın her şey gönlümüzce olsun, allah her isteyene hayırlı zamanda hayırlı bebek nasip etsin

haziiranda olmadı temmuza inş olur dedik bugün adet oldum gene gitti umutlar kısmetse ağustosa ramazan var kayınvalidemlerdeyiz 1 ay kadar, tatil bitse die iple çekıom rahat olamıcaz napcaz bilmıom eylüle kısmet dicem heralde inş sizlerden güzel haberler gelir

slm kızlar nasılsınız ben dün adet oldum 1 gün bile şaşmadı cok yoruldum artık yaaa cokkkkkkkkcokkkkkkkkcokkkkkkkkkkkk:95:

kızlaar bozmayın ama moralinizi bebişler gelicek sadece en doğru en hayırlı zamanı bekliyolar. annelerinin en rahat olduğu zamanı. stres yapmayın sakın, bi süre de oluruna bırakarak deneyin. Allah herkese hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah...

arkadaşlar merhabaaa)
ben de heyecanlı bekleyişi yaşayanlardanım sizin gibi...
bu ay 3. denememiz ve bat 27 temmuz,hem inşallah bebeğim benimledir diyorum, bi yandan da buradaki paylaşımları okudukça hiç bir belirti yaşamadığımı görüyorum
neyse beklemeye devam

benim de bu ay 23-24 temmuz gibi olmam gerekiyo, bu ay extra mücadele verdim ovulasyon testi ve kürle, ama erken testler yaptım yine negatifti. bakalım artık varsa yoksa adet zamanı tam kesin belli olacak, belirtim de yok. moral bozmak yok kızlar çoğunuz daha çok yeni deniyorsunuz zaten.

kızlar hamileyim:)haziranda olmadı ama temmuza tuttu çok şükür..allah kucağıma almayıda nasip eder işallahh

kızlar hamileyim:)haziranda olmadı ama temmuza tuttu çok şükür..allah kucağıma almayıda nasip eder işallahh

tebrikleer sevindim canım, inşallah sağlıkla gelsin..

benim bu ay da olmadı, 20 ağustosu bekliycem, ama baltarçınçörekotuna ve ovulasyon testine devam.. yumurtlayabilmek bunu tespit etmek eninde sonunda işime yarayacak diye düşünüyorum. öpüyoruum hepinizi, hamileler dua edin bize

tebrik ederim cnm benim cok sevindim senin adına Allah kucagınada almayı nasip etsin inşallah

çok teşekkür ederim cnm bnm,işallah alırım kucağımada hayırlısıyla..

dualrım sizinle hep.olacak cnm,içini ferah tutu sadece ve inan olacağına,çokta iste ayrıca,stres olurmuş bilmem ne hepsi hikaye,çok isteki olsun cnm ,yumurtlama testiyle oldu bnmde hemde ilk denemede,olacak ve hepimiz alıcaz bebişleri kucaklarımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…