üzülme tatlım
hayırlı zaman değilmiş demek ki
önümüzdeki maçlara bakalım
kızlar maşallah
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
hayırlı olsun cnm darısı kalp atışını duymaya inşallahben de aynı şekilde keseyi ve içindeki miniciiikk bebişimi gördüm 3 hafta sonra gel dedi bana da, ama okadar bekleyemem heralde 2 hafta sonra giderim yine
slm kızlar nasılsınız ben dün adet oldum 1 gün bile şaşmadı cok yoruldum artık yaaa cokkkkkkkkcokkkkkkkkcokkkkkkkkkkkk:95:
haziiranda olmadı temmuza inş olur dedik bugün adet oldum gene gitti umutlar kısmetse ağustosa ramazan var kayınvalidemlerdeyiz 1 ay kadar, tatil bitse die iple çekıom rahat olamıcaz napcaz bilmıom eylüle kısmet dicem heralde inş sizlerden güzel haberler gelir
kızlar hamileyim:)haziranda olmadı ama temmuza tuttu çok şükür..allah kucağıma almayıda nasip eder işallahh
tebrik ediyorum
çok güzel bi haber gerçekten,darısı başımıza)
kızlar hamileyim:)haziranda olmadı ama temmuza tuttu çok şükür..allah kucağıma almayıda nasip eder işallahh
tebrik ederim cnm benim cok sevindim senin adınaAllah kucagınada almayı nasip etsin inşallah
tebrikleer sevindim canım, inşallah sağlıkla gelsin..
benim bu ay da olmadı, 20 ağustosu bekliycem, ama baltarçınçörekotuna ve ovulasyon testine devam.. yumurtlayabilmek bunu tespit etmek eninde sonunda işime yarayacak diye düşünüyorum. öpüyoruum hepinizi, hamileler dua edin bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?