20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

iyi akşamlar cnm hoşgeldinnn kimsin necisin

Hoşbulduum.
Öğrenciyim Sosyoloji 3. sınıf, 1 sene 7 aydır da part time satış danışmanıyım.
3 sene 4 aylık bi ilişkıim var. Mümkün olduğunca çeyiz almaya çalışıyorum
Pasta yapmaya bayılıyorum, mor ve tonlarını çok seviyorum.
Hı hı evet

maaşallah tatlım Allah bozmasın yaş kaçtı bu arada

aramıza hoşgeldin o zaman cnm umarım kalıcı olursunn

Teşekkür ederim sizler nasılsınız ? Lisans öğrencisiyim, nasipse seneye mezun olup iş hayatına atılıyorum.. Beşiktaşlıyım :)

ne güzel cnmmmm ama takımın için aynı şeyi söyleyemeyeceğim çünkü en büyük galatasaray

ne güzel cnmmmm ama takımın için aynı şeyi söyleyemeyeceğim çünkü en büyük galatasaray

Saygı duyarım canım :) Ben de çok fazla başarılı bir takım olduğunu söyleyemem zaten :) Siyahını beyazını seviyorum, kartalını seviyorum takımımın :) Çarşı grubunun ruhunu seviyorum :)

Saygı duyarım canım :) Ben de çok fazla başarılı bir takım olduğunu söyleyemem zaten :) Siyahını beyazını seviyorum, kartalını seviyorum takımımın :) Çarşı grubunun ruhunu seviyorum :)

gsliyim ama çarşı grubuna saygım sonsuz sosyal sorumluluk projelerinde oldukça başarılılar :d

Akşamları gelebiliyorum genelde.
Sizler neler yapıyorsunuz? Yaş ortalaması kaç bu konunun

gsliyim ama çarşı grubuna saygım sonsuz sosyal sorumluluk projelerinde oldukça başarılılar :d

Van'daki depremden sonra, maç sırasında bjkli taraftarlar üzerlerindeki formaları, atkıları, bereleri çıkarıp sahaya atmışlardı, Van'a göndermek üzere.. Çok iyi bir hareketti bence :)

şaka yapıorum cnmm

Anladım canım merak etme :)

hilali merak ettim çokkkk nerelerde bu kızz :26::26:

bende merak ettim aşağıda görünce yazmıştım ama o yazmadı sıkıntı yoktur inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…