20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

Yok kızzz kızmaaa bana aklında olsun diye dedimm....
yok kızmadım cnm neden kızayım kii
Canım onun kıvamı kaçmış, jöle gibi olmuş o millet nereye çekse oraya gidiyor baksana. Sen kendini ispatladın, bundan sonrası ona kalmış. Kendi kaybeder

aynen öle beetlemmm ondan bekliorum bir adım artık ama bu dım büyük olmalı bu sefer eğer tekrar baslamak isterse tk şartım annesini alıp beni istemeye gelmesi olacak

ohhh ne güzel sevdiceğini geri almıssın cnm darısı tüm bekleyenlerin başınaaaaa

nişan düğün bişi var mı cnmm

canım bayağı zor bi dönemdi az hasarla atlattık diyebilirm yine de üzücü şeyler olmadı değil.. ama artık yanyanayızz toparlıyoruzzz yavas yavas:) nişan düğünn kısmetse 2015 e anca henüz erken ikimiz içinde:) siz de var mı birseyler?

barışırsakkkk cnm hemen annneni al gel dicem yoksa barışmam

barışırsakkkk cnm hemen annneni al gel dicem yoksa barışmam

sizin de bozuktu aranızz zor durumlar iyi bilirimm.. inşallah düzelir ve eskisi gibi olursunuzz.. benim hiç umudum kalmamıstı ama hersey bir anda değişti şu an mükemmel gidiyor nazar değmesin:)

sizin de bozuktu aranızz zor durumlar iyi bilirimm.. inşallah düzelir ve eskisi gibi olursunuzz.. benim hiç umudum kalmamıstı ama hersey bir anda değişti şu an mükemmel gidiyor nazar değmesin:)

evet cnnnnmm şuan bozkkk ama dua et bnm için düzelir inşallahh

Konuyu okuyorum, kim yazarsa karşımda o varmış da söylüyormuş gibi. Birden hapşurmak geldi, yüzümü çevirdim karşımdakinin yüzüne hapşurmayım diye
Allah beni

Son düzenleme:
ben geldimmm dicem de kime dicem, dağılmışsınız erkenden,daha saat gece yarısı anca oldu oysakii

burçlara yorumlarda yapılmıi kaçırmışımm tüh :26: olsun ben yine de sölim, belkii yarın görünür de yorum yapan olur ben teraziyim o balıkk

Boşuna bekleme bence ben o muhabbete denk geldim burçları da yazdım ama takan olmadı

Hillalcim merak ettim dün seni
Seninkide mı balık Allah yardımcımız olsun Cnm balık burcu erkekleri zordur . Amasa askı yaşatmaya kalktı mı sana üstünede yoktur .... Baliktir duygusaldir , inatcidir , dediğim dediktir , hayalperesttir ama çok da şekerlerdir yaa
O uyumu bır yakaladı mı tadından yenmezler
Boyle ıste Hilalcim

Boşuna bekleme bence ben o muhabbete denk geldim burçları da yazdım ama takan olmadı

dün aslında hep buralardaydım daa b, sıkıntı vardı çimde, yazamadım bi türlü giripte, özel bişi yoktu aslında...
evettt, su an benimkini tadından iyemiyorum.. beni dün aşam bastaazıcık kızdırdı ama hi ses çıkarmadımm, ama sonrasında ayaklarımı yerden kesti, ağzım kuaklarımda dolanıyorum su an daaa yanında olsamm severken öldürebilirimmmm

siz naptınız seninkiyle, mesajlaşıyomusunuz arada, konuşuyomusunuz ?

Arada msjlasiyoruz ama bizim ısımız olmaz artık sanırım Cnm

sonunda gelebıldım daha yenı ısten basımı kaldırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…