20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

isyannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Canım ezdirme kendini. İzin verirsen tepene çıkarlar. İnşallah haber gelirde söver söver çıkarsın ordan

Canım ezdirme kendini. İzin verirsen tepene çıkarlar. İnşallah haber gelirde söver söver çıkarsın ordan

aksama kadar saat sayıyorum varya gun bıtsın dıye cok zor anlayıssız mal ınsanlarla calısmak
ınsallah guel b ıs bulablırım tatlım guzel dıleklerın ıcın cok sagl Allah senınde gonlune gore versın ayın 20 sını beklıyorum bakalım zam yapcak mı kesın sesını cıkarmaz yıne bn bılıyorum malımın huyunu

babamın onu istemediğini düşünüoooo

neden bole dusunuyor pekı ?
kızlar bn cıkıyorum yrn cvplarım yazdıkalrınızı malum yrn ıs var
uykusuz kalınca hıc cekılmıyor bu adam

iyi geceler kızlar napıyorsunuz bakalım:)

akşam komşunun kızına baktım çok yorucu ve çok güzeldi

Kızlar bugün giremedim erkenden çıktım dışarı malum alışverişdeydim,ama inanın hiçbiryer doğru düzgün indirim yapmamıştı istediklerimin yarısını aldım yarısını alamadım,gıcık oldum indirimsiz geçen günüme,
::::::::::::::.................HEPİNİZİN KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLARIM ::::::::::::::::::::::::::.............................................

Günaydınn kızlarrrr gerçi öğlen oldu ama...uğrayamadımm bu aralar pek kendi hastalığımla uğraşmaktann... bugünde yine kursa gidemedim çünkü halaaa öksürüyorumm dün de benimkiyle beraberdikk yemeğe falan gittikk gece de geldim yattım hemenn bütün haftanın yorgunluğu çktü resmennnn......... sizlerr nasılsınızzzzzzzzzzz?????

Gunaydın canım ... Gecmıs olsun ıyılesemedın mı daha ? ...Ne kursuna gıdıyorsun bakalım ?

Gunaydın canım ... Gecmıs olsun ıyılesemedın mı daha ? ...Ne kursuna gıdıyorsun bakalım ?
canım sormaa yaa sağoll bi iyi olamadım ağır geçiriyorumm....halk oyuncuyumm benn o vardı 21 martta da gösterimiz var az kaldı katılamadım çalışmaya içim içimi yiyor yaaa..:26:

canım sormaa yaa sağoll bi iyi olamadım ağır geçiriyorumm....halk oyuncuyumm benn o vardı 21 martta da gösterimiz var az kaldı katılamadım çalışmaya içim içimi yiyor yaaa..:26:

hımm ıns bı an once ıyılesırsın de katılırsın arkadaslarına tatlım ... 22 mart ta bnm dogum gunum

hadi yaaaa sen de balıksın ozamannn kıyamamm duygusall
Yok tatlım koc burcuyum ben ... burdakı adam bna bgn ne yemek yapcan dedı bnde dısardan soylıycez bgn dedım oh olsun hergun yemegı bna yaptrmaya calsııyo embesıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…