Ohaaaaaaaaaaaaaa diyorumŞimdi okudum. Beğenmiyorsa gitsin kendi soysun gerizekalı. O senin görevin değil istersen yapmazsın, şükretceğine bir de beğenmiyor ha Valla bir an önce inşallah güzel bir iş bulursun da kurtulursun zelocan
o mevzu ne oldu canım cozdunuz mu ?
isyannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
yani bizim aramızda ki problemler bir şekilde cözülüo cnmmmm önemli olan babam ve antonyoo
Canım ezdirme kendini. İzin verirsen tepene çıkarlar. İnşallah haber gelirde söver söver çıkarsın ordan
babamın onu istemediğini düşünüoooo
yanı tabı hepsını yuksek tutmak gerekır ama 11 ders olunca bı geceyımde notu cok yuksek olması onemlı degıl dıyorsun
Günaydınn kızlarrrr gerçi öğlen oldu ama...uğrayamadımm bu aralar pek kendi hastalığımla uğraşmaktann... bugünde yine kursa gidemedim çünkü halaaa öksürüyorumm dün de benimkiyle beraberdikk yemeğe falan gittikk gece de geldim yattım hemenn bütün haftanın yorgunluğu çktü resmennnn......... sizlerr nasılsınızzzzzzzzzzz?????
canım sormaa yaa sağoll bi iyi olamadım ağır geçiriyorumm....halk oyuncuyumm benn o vardı 21 martta da gösterimiz var az kaldı katılamadım çalışmaya içim içimi yiyor yaaa..:26:Gunaydın canım ... Gecmıs olsun ıyılesemedın mı daha ? ...Ne kursuna gıdıyorsun bakalım ?
canım sormaa yaa sağoll bi iyi olamadım ağır geçiriyorumm....halk oyuncuyumm benn o vardı 21 martta da gösterimiz var az kaldı katılamadım çalışmaya içim içimi yiyor yaaa..:26:
hadi yaaaa sen de balıksın ozamannn kıyamamm duygusallhımm ıns bı an once ıyılesırsın de katılırsın arkadaslarına tatlım ... 22 mart ta bnm dogum gunum
Yok tatlım koc burcuyum ben ... burdakı adam bna bgn ne yemek yapcan dedı bnde dısardan soylıycez bgn dedım oh olsun hergun yemegı bna yaptrmaya calsııyo embesılhadi yaaaa sen de balıksın ozamannn kıyamamm duygusall
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?