kedişşş te buradaymış
kıss mubarek gunn ne kahvaltısı olee
Ne kız sen cuma günleri kahvaltı yapmıyor musun
yok cumalrı ben ac gezıyorum
Balık burcu mu kız o
Eee kaç yaşına bastı kerata
evet balık neden duman tüttürdün kız
Balık burcu çok duygusal olur da ondan
ömrümü yiyorrrrrrrr ömrümüüü
O kısmını ben söylemeyeyim dedimBalık erkekleri öyle bu yüzden bu smileyi koydum
ay cok sevındım suan :)) bıdaha kı donem yardımcı kıtaplarım olursa cok calısırım aöf nın verdgı salak kıtaplar benı hayattan soguttu cunkı senın zayıfın varmı pekı canım ?Canım bu dönemki derslerinden geçtiğin 2. dönem sonunda belli olacak.. Şimdi 2 nin altında mesela ortalaman ama üzülme 2. dönem ortalamasıyla birlikte genel not ortalaman hesaplanınca oda 2 nin üstü olursa koşullu olan derslerinin hepsinden geçersin.. İnşallah görürsün bu yazıyıda biraz geç cevap verdim.. İyi akşamlar canım..
ıns cıkar canım barı dıger derslerı vermeye calıs seneye dha az dersın kalsınEvet biliyordum zaten FF''kesin ve net kalınır FFleKoşullu koşulsuz sevmek gibi birşey bu herhal
Canım bacımm aynı şeyi ben dicektimm heh iştee o yardımcı kitapları çok aradım ama kaldırmışler kendi kitaplarını alalım çalışalım diyee çok saçmaa ilk sene yardımcılarla geçtim ben tümünü (gerizekalarr)çok yararlı oluyorduuu
ay cok sevındım suan :)) bıdaha kı donem yardımcı kıtaplarım olursa cok calısırım aöf nın verdgı salak kıtaplar benı hayattan soguttu cunkı senın zayıfın varmı pekı canım ?
ıns cıkar canım barı dıger derslerı vermeye calıs seneye dha az dersın kalsın
gunaydın bu arada kızlar sıze sabah bombasını anlatayım ,
sabah kasaları topluyorum adamda cay ver dedı unuttum hesap yaparken ondan snra bna dedıkı senden bı cay ıstedım kulak ardı ettın sankı cok ısın varda bıraz sonra yaparsın dedı vırladı vırladı durdu bnde kasaları topluyordum unuttum dedım tmm cıgerım dıyo bıde ıgrenc mahluk Allahım bıan once bana bunlardan kurtulmayı nasıp etsın zamda vermıyo zaten pıslık o kdr mutsuzumkı anlatamam
aniii, selam vermeye gelmiştim, kimseler yok
Gören alsın, selam hatun kişilikler, nasılsınız?
İyiyim Cnm sen nasılsın
tatlım kımı kıme sıkayet edeyım genel merkeze sıkayet etsem buda sırkete ortak ısıne geldgınde yetkılı oluyor adam ısıne geldgınde bn bılmem genel merkez bılır dıyor ınsanın gozgore gore hakkının yenmesı cok kotu bı durum oglende gelmıs dıyokı sen patates soymayı bılmıyorsun enısteyı batırırsın salak adam sen yemek yapıp onune koydguma sukret bıde patates soyusumu elestrıyo terbıyesızler bacım napcaksın ıste ıt uruyo kervan yuruyor ... senın ortalaman ıyıymıs cnm bu donem ortalamasımı yoksa genel ortalamamı ?Ben 3 dersten şartlı geçtim canım ama ortalamam 2.34 oldu baya düşük malesef..
Şikayet edemez misin ki bir yere bunları nasıl zam vermezler?
ıyıyız sekerım sen nasılsın ?aniii, selam vermeye gelmiştim, kimseler yok
Gören alsın, selam hatun kişilikler, nasılsınız?
ıyıyız sekerım sen nasılsın ?
8 mart kadınlar gununuz kutlu olsun kızlar
ay gelınde ıkı lafın belını kıralım nerelerdesınız ya hu ?Sağolasın baal' çok iyiym.
Hepimizin kadınlar günü kutlu olsun..
ay gelınde ıkı lafın belını kıralım nerelerdesınız ya hu ?
aynen canım begenı yap sende bana bnde hemen damlarım :)))karşim çok sık girip bakıyorum kimse yok.. beni çağıracak olursanız eğer ki bi beğeni yapın, anında damlarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?