20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

ordan biriyle değilde balıkesirden ama tekstilde çalışıcak malum tekstil denince akla bursa denizli gelio bursada çalışırsa daha ii bi gelirimiz olucak oyüzden büyük ihtimal bursa

hakkında hayırlısı olsun cnm ama bursa güzel bir şehirrrrrr şiddetle burayı tavsiye ederim sanaa ama ufak şehirde yaşıosan ilk basta ulaşımda bocalayabilirisn

Kızlar herşey boş herşey sıkıcı sanki herkez mutsuz olmaya mahkum gibi ya!çok sıkıldım ben artık bu insanların davranışlarından haketmiyoruz mutsuzluğu.:85:

sen neden isyanlardasın hayırdır noldu ?

En basit açıklamasıyla ''mutsuzum''ciddi manada duygusal hayatım hiç iyileşmedi iyi olduğunu sandım ama yanıldım en kötüsüde bu herşeye şükrederim yinede ama bazenler geldiğinde karamsarlaşıyorum iyice boşlukta gibiyim mutsuzluğa alışmak hayatında senin yanında bulunmayan sürekli gıcıkca aldırmaz tavırlar besleyen birinin olması çok zor artık mutluluk istiyorum :/

Günaydın kızlar.
ben şunu anladım sevgilim artık beni sevmiyor ve ne yapmam gerek bilmiyorum

Fazlasıyla uzak :-( ders çalışıyorum bunaliyorum modunda. Siz düzelmediniz mi? Canım iyi bekliyorsun onu ama kıymet bilen km

Ders çalıştıgı için belki cidden bunalmış olabilir. Pazar günü tartıştık biz. Dün mesaj attım patronu ameliyat olacaktı oldu mu diye cevap vermedi az öncede mesaj attım altınada cevap verme yazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…