20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

ben de tam yazdım yollarken mesajı aradı öküzcük üzerine gitmemek işe yarıyor demek

Şimdi size bana son sözünü, son mesajını olduğu gibi söylüyorum.. Allah rızası için doğruyu söyleyin, sizce de geri dönme ihtimali var mı ? Evet kesin olarak bilemeyiz ama diyosunuz ya, sen sabret daha bişey yapma die, artık yapmayacağım zaten de, gerçekten hala öyle mi düşünüyorsunuz? bu basit bi ayrılık isteği değil bence...

''Bak Hilal olay senin eksik olman ya da senin hatalı olman falan değil, hepimiz Allah kuluyuz, dediğim gibi herkesin daha iyisi vardır mutlaka, umarım sen de hayırlı olan ve seni olduğun gibi kabullenecek insanla birlikte olursun, ben de aynı şekilde.Bu işi ileri götürmek istemeyişimin sebebi mutlu olacağımıza ve birbirimğize karşı heyecan duyacağımıza olan güvenimi tamamen yitirmem yani. Yoksa güzelsin, huyun da güzel uyumlu bir insansın mütevazisin v.s. fakat bu mesele çok farklı, anlayışla karşıladığın için sağol, herşey gönlünce olsun, bir ihtiyacın danışacağın bişey olursa bir arkadaş gibi yardımcı da olurum, dikkat et kendine... '''

Siz bu oruyu sorsaydınız, ben size ''Bu işi ileri götürmek istemeyişimin sebebi mutlu olacağımıza ve birbirimğize karşı heyecan duyacağımıza olan güvenimi tamamen yitirmem yani.'' bunu diyen adam aramaz asla derdim...

evet bu msjda öyle gözüküyo ama sen arayıp sormayınca ne malum bu kararından pişmanlık duymayacağı veya seni özlemeyeceği ? bi de o yönden düşünmeye çalış

İnsanlar hiçbir şeyin sevginin değerini bilemez olmuş malesef yazık edenler kendileri!
Hilalcim mesaj atmıştım sana umarım okumussundur ...

evet bu msjda öyle gözüküyo ama sen arayıp sormayınca ne malum bu kararından pişmanlık duymayacağı veya seni özlemeyeceği ? bi de o yönden düşünmeye çalış

her seferin de hakkımda hayırlkısı olsun die dua et hayrlıysa gelsin hayrısızsa gtsin içimdeki acıda bitsn die dua et.. acı çektiğimz anda hep dönsün ne olursa olsun dioruz ama ilrisini düşün belkide onla olsan hiçbizaman mutlu olamıcaksın bunlarıda düşün öyle dua et

selam kızlar

hilalcim ya o bitiriyorsa sen de bitirebilirsin yorumda bulunmaktan çekiniyorum sanki umut veriyormuşum gibi hissediyorum

gelir mi gelmez mi bilmiyorum ama lütfen sen toparlanmaya çalış

julim nabersin

selam kızlar

hilalcim ya o bitiriyorsa sen de bitirebilirsin yorumda bulunmaktan çekiniyorum sanki umut veriyormuşum gibi hissediyorum

gelir mi gelmez mi bilmiyorum ama lütfen sen toparlanmaya çalış

julim nabersin

allaha sükür limonummmmm seni sormalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…