20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

Selam kızlar nasılsınız?
Ben her zamanki gibi yine dertliyim.. :)

cnmmm bnm ne olduuu :26:

bezelyeee sevmeeeemmm

bnm bezelyemi seversinnnnn
julim ne hamaratmışsın sen böyle

mutfakla aram iyi sayılır cnmmm
Tam kulakları çekmelik antonyonun

aynen bence deee çiviyle duvara asmalık hemde demii kulaklarından oy kıyamam ben onaa

Eklentiler

• $05052013265.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 20
öğret banaaaaaaaaaa

Kıs allanı seversen yemek yapmakta ne var.Soğanı koy saçasını at kıymasını koy sonrada sebzeni bilmem artık ne pişereceksen koy pişsin

Ama annenin mutfakla seni başbaşa bırakması lazım

Son düzenleme:
Kıs allanı seversen yemek yapmakta ne var.Soğanı koy saçasını at kıymasını koy sonrada sebzeni bilmem artık ne pişereceksen koy pişsin

aynenn öle stilcimmm

ahh beetlem altta banlı banlı gri grii bakıon kıyamam ben kuzumaaa gel annem yazamasan da beğennnn begen ki kalbinin bizle olduğunu bilelim kuzum

Son düzenleme:

üşengeçlikten işte başa gelmeyince öğrenmicem herhalde

dert sendeeeeee dermannn bizdeeeeeeeee

noldu bacım ?

Anzerim ne oldu iş konusunda mı:26::26:

cnmmm bnm ne olduuu :26:

Yok canım ya iş değil.. Oda var ama baş etmeyi öğrendim bir şekilde
Kızlar bu eski erkek arkadaşım iyice psikolojimi bozmaya başladı ya.. En son ayrılmıştık 3-4 ay konuşmadık sonra yıldönümünde mesaj attı yok bugün 3 sene olacaktı yok keşke böyle olmasaydı vs vs bende önce karşılık vermedim sonra konuştum ama çok çabalaması gerektiğini söyledim sözler verdi ne dersen olacak sen yeterki barışmayı kabul et diye öyle konuşuyorduk buraya gelecekti sonra pat bu kardeşini isteyecekler diye depresyona girdi sonrada iyice koptuk.. Şimdi geçen aradı iş buldum bakalım artık ne bahane bulacaksın diyor şaka gibi.. Ne yoluma devam edebiliyorum onun yüzünden nede beraber olabiliyoruz..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…