üşengeçlikten işte başa gelmeyince öğrenmicem herhalde
Yok canım ya iş değil.. Oda var ama baş etmeyi öğrendim bir şekilde
Kızlar bu eski erkek arkadaşım iyice psikolojimi bozmaya başladı ya.. En son ayrılmıştık 3-4 ay konuşmadık sonra yıldönümünde mesaj attı yok bugün 3 sene olacaktı yok keşke böyle olmasaydı vs vs bende önce karşılık vermedim sonra konuştum ama çok çabalaması gerektiğini söyledim sözler verdi ne dersen olacak sen yeterki barışmayı kabul et diye öyle konuşuyorduk buraya gelecekti sonra pat bu kardeşini isteyecekler diye depresyona girdi sonrada iyice koptuk.. Şimdi geçen aradı iş buldum bakalım artık ne bahane bulacaksın diyor şaka gibi.. Ne yoluma devam edebiliyorum onun yüzünden nede beraber olabiliyoruz..
Yapayım yaa ben çok severim sebze yemeklerini.Benimkide dalga geçiyor yinemi ot pişiriyorsun diyeAmaaa çokk sağlıklıı vee hafifff
Kız bizi alan yaşadıYaşadıda almıyolar oda ayrı bişey
Her yemek geliyor elimizden dolmalar tatlılar çorbalar pilavlar değerimizii bilen yok pehh
Kızlar bu eski erkek arkadaşım iyice psikolojimi bozmaya başladı ya.. En son ayrılmıştık 3-4 ay konuşmadık sonra yıldönümünde mesaj attı yok bugün 3 sene olacaktı yok keşke böyle olmasaydı vs vs bende önce karşılık vermedim sonra konuştum ama çok çabalaması gerektiğini söyledim sözler verdi ne dersen olacak sen yeterki barışmayı kabul et diye öyle konuşuyorduk buraya gelecekti sonra pat bu kardeşini isteyecekler diye depresyona girdi sonrada iyice koptuk.. Şimdi geçen aradı iş buldum bakalım artık ne bahane bulacaksın diyor şaka gibi.. Ne yoluma devam edebiliyorum onun yüzünden nede beraber olabiliyoruz..
bnde hç sebze yememmmm
sağlıksızım beeeeeeeeeennnnnnnn
ahhhh cnmm ya kıyamam sana onların gözünde hep biz sucluyuz zaten
bende severim cnm antonyoda çok sever mesela ıspanak
hehhhh aynen sorma cnm yaaaaaa
ahhh antonyo ahhhhh
Ahhh ahh bende öyleydim okurken.Ama annem çalışıyor mecbur yapıyorum.Yemek temizlik bendenAKşamdan akşama yatmaya geliyorar eve
alla ala bnden önce evlneiyo diye mi bunalıma girdi acaba
hamarat kızlar sti and juliiiii
ahhhh cnmm ya kıyamam sana onların gözünde hep biz sucluyuz zaten
Allah allah bi git bi gel ne ki.Ne kadar rahatsız edici bir durumdur senin için.Sen ne yapmak istiyorsun peki anzerim anladığım kadarı ile hala sevgin var yoksa bu kadar kafaya takasın.
Bahane demiş ama gelip giden kendisi sen neyin bahanesini bulmuşsun :26::26:
Merhaba
Ne oldu ki:26:
Ayy bizimki sevmez ıspanak pırasa felan halbuki ne kadan sağlıklı:26:
Ayaklarına taş bağlayıp denize atmalı
stillex, LadyMarmelad, pembegelin, Beetlee
Beetlee gri gri bize bakıyorsun
slm naber kızlar
çok sıkıldım ya
stillex, LadyMarmelad, pembegelin, Beetlee
Beetlee gri gri bize bakıyorsun
Yok kız ne evlenmesi yok öyle bişiy
Malesef öyle.. Ben aslında ne kadar sabırlıymışım onu anladım..
Ya canım şimdide iş buldum gelemem der ben biliyorum.. Ama son aradığında senle konuşmak beni rahatlattı,bana iyi geliyor senle konuşmak dedi.. En son kapatırkende ben dakika yüklerim konuşuruz yine dedi tamam dedim yani herşeye rağmen hayır arama demedim ama yok kıymet bilmiyor.. Sırf bu hayatımdan çıksın diye başkasını alıcam hayatıma ama sevmediğim birini de üzmek istemiyorum..
bişey olmuyo işte sorun o
boşluktan sıkıldım heralde
Malesef öyle.. Ben aslında ne kadar sabırlıymışım onu anladım..
Ya canım şimdide iş buldum gelemem der ben biliyorum.. Ama son aradığında senle konuşmak beni rahatlattı,bana iyi geliyor senle konuşmak dedi.. En son kapatırkende ben dakika yüklerim konuşuruz yine dedi tamam dedim yani herşeye rağmen hayır arama demedim ama yok kıymet bilmiyor.. Sırf bu hayatımdan çıksın diye başkasını alıcam hayatıma ama sevmediğim birini de üzmek istemiyorum..
burdaaaaaaaa
kendmi birden yoklama da gibi hissettmm
noldu bnm adaşıma ya nden ban yedi
slm naber kızlar
çok sıkıldım ya
Aday ve taliplerimizi bekliyoruz
Yok kız ne evlenmesi yok öyle bişiy
düello mu yaptırcan kız bize delüü/COLOR]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?