20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

can sıkıntınızı geçireyim sizin hadi
eğlenceli oluyor soru sorun birbirinize bende dahil özel olabilir aile sevgili hayat herşeyle ilgili ...

eğlenceli oluyor soru sorun birbirinize bende dahil özel olabilir aile sevgili hayat herşeyle ilgili ...

ama tatlm herkez okuyo
kızlar ben sorıym şmdi aramız bzuk ama 15inde doğum gnü var ne hediye alıyım ya ?
koyu gsli gs storun int sitesinden bişiler baktım da bulamadm güzel

Niye canım:26:Evde durmaktan mı

[COLOR="#FF0000]"aynen şiştim evde oturmaktan alışkın değlim kışın hep gezerdik antonyo ile pazar günleri yazın çalışıo pazarda olsaa [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]

[quote="LadyMarmelad, post: 30215844"]allahımmm allahım
içim şişti bnm bgn ya
[/QUOTE]
aynen bütün gün evde idimmm

ama tatlm herkez okuyo
kızlar ben sorıym şmdi aramız bzuk ama 15inde doğum gnü var ne hediye alıyım ya ?

hmm hassas konular. ne tarz bişeyler baktım cnm forma filan mı mesela saatler var onlarda güzel oluyo fanatikler için

ama tatlm herkez okuyo

o kadar derine inmeden can sıkıntısı geçer işte
en sevdiği fulbolcunun foması olabilir biraz phalı olabilir ama değer diye düşün

ama tatlm herkez okuyo

Şampiyon cimbom diyebilen bi papağan al

Al benden de o kadar.Bende bir haftadır benim ki ile çıkamadım.Allahtan yarına sözleştik.Kurtlandım evde oturmaktan

ama tatlm herkez okuyo

canım ben adidastan ayakkabı aldım pahalıydı 10 takside böldürdüm resmen diyorum taksitlr bitmeden ayrılma benden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…