20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

:) gömlek de olabilir giyerse bbuglemın dediği gibi şık bi saat oolabilir tesbihe merakı varsa tesbih yada istediği bi ayakkabı cüzdan ...

ya kışın gömlek giyiyor ama yaz geliyo diye ben sevsin giysin diye kısa kollu baktım beyaz bulamadm güzel bşi

canım ben adidastan ayakkabı aldım pahalıydı 10 takside böldürdüm resmen diyorum taksitlr bitmeden ayrılma benden

hadi ya değerini bilsin

[video=youtube;xG6EGyheCd4]http://www.youtube.com/watch?v=xG6EGyheCd4[/video]

bütün turşulra gelsin

canım ben adidastan ayakkabı aldım pahalıydı 10 takside böldürdüm resmen diyorum taksitlr bitmeden ayrılma benden

hahah buda iyiymiş bende nike ayakkabı aldım aynen cnm ya bak bunu demek hiç aklıma gelmedi taksit bitmeden ayrılırsa içine oturur insanın
ama ayakkabı biraz sıkıntı yok dar oldu acılır mı açılmaz mı numarasını biliyodum ama olmadı normal numarası kalıplar çok değişiyo sonra gittik değiştirdik numarasını

benimki hayalini kuruyordu arkadaşıyla denemişlerdi falan arada çaktırmadan numarasını öğrendim canım parası olmadığı için alamamıştı

bende kaçayım kızlar yarın iş varrr

pembik gelin gelmiş kız sana ayrı bi kanım ısındı valla nedendir bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…