20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

hehe Ben çalışırken 12 de iş başı yapıyordum, ona rağmen zar zor yetiştiriyordum saçı başı, makyajı Biraz daha fazla uyumak uğruna geç kalkıyordum
ay bende öyle işte 3 yıldır uykuyaa hasretim öğlenlere kadar uyumak paspal paspal evde durmak istiyorum amaa çok sonra para lazım çalışmak lazım

Aynen ya makyaj icin ayirdigim on dkyida uyuyarak geciriyorum iste yapiyorum mskyajimi

bend evde işte ne denk gelirse

Bende uyku sersemi rimeli birine sürmüşüm diğer gözüme sürmemişim, öyle gittim bir kere işe. Kızlar bakıyor suratıma Onlar söyledi de öyle uyandım yoksa öyle bütün gün duracaktım

Çok doğru diyorsun canım. Ama işte tutamıyorum ben kendimi. Çok şaşırıyorum şu kk da yazılanlara

aynı olaylara çok farklı bakabiliyoruz, geçen gün kuzenim hastanedeydi refekatçi olarak kalıyordum diğer kadınların söylediklerine o kadar şşaırmıştım ki ben de aynı ülkede yaşarken maddi anlamda daha iyi koşullardayken bu kadar eleştirdiğim şeylerden memnun olmaları ilginç geldi. sallıyorum canım yoksa kendimi üzüyorum. sıkmayalım canımızı.

bu arada sevgilin naptı iş işinin bi ara yurt dışı falan diyordun

Çok şaşırtıcı cidden, anlatsan da anlamaz onlar. Canım yurt dışı iptal oldu. Şimdi iki seçenek var bu hafta karar vermesi gerekiyor. Ya askere gidip gelecek, sonra İzmir'deki okula yazılacak, ya da askerden önce yazılacak buraya. Ama şöyle bir durum var seneye tecil ettirmesi gerekiyor askerliği. Onun içinde yüksek lisansa başlaması gerekiyor. Yani en mantıklısı askere gidip gelmesi. O zaman tecille uğraşmak zorunda kalmayacak. Bana sordu bende git dedim.

Bende uyku sersemi rimeli birine sürmüşüm diğer gözüme sürmemişim, öyle gittim bir kere işe. Kızlar bakıyor suratıma Onlar söyledi de öyle uyandım yoksa öyle bütün gün duracaktım

ayyy ilahiii
7 de kalkıyorum bende 3 alarmla ya bezdim valla evlensemde azcık çalışmasAM diye bakıyorum evimin kadını çoçuklarımın anası olıyım

canım böyle konuşunca direk dinsiz imansız gözüyle bakılıyorsun ya o da fena ya. inancımızla siyaset iç içe Allah sonumuzu hayretsin

anladım en iyisi aradan çıksın hasretlik zor olur artık şafak topikleri seni bekler. bi de izmire çıkıyormuş

Ayy cnm bnm insallh y aslanmadn evleneydim

Ne yaşlanması ya, daha çıtırız biz

ayyy ilahiii
7 de kalkıyorum bende 3 alarmla ya bezdim valla evlensemde azcık çalışmasAM diye bakıyorum evimin kadını çoçuklarımın anası olıyım

Canım ben 4 te yatınca anca kalkıyordum Evlenince çıkarsın az dinlenirsin, evinin kadını olursun Sonra yine başlarsın canın sıkıldığında. Benim de işe girmem lazım, bakalım

Aynen öyle, onları kendi hallerine bırakmak lazım Aman iyi yere çıksın da. Hatta İzmir çıksın, ne güzel olur

Aynen öyle, onları kendi hallerine bırakmak lazım Aman iyi yere çıksın da. Hatta İzmir çıksın, ne güzel olur

ay biraz okudumda kaçtım canım. bir kaç literatür kelmesi kullarak sosyolog mu oluyoruz hiç sevmem ben ya terimsel konuşmayı ve bu şekilde başkalarını aşağılamayı çalışanları. canım ben kaçar öpüyorum dikkat et kendine. hayırlısı güzel güzel rahat rahat yerlere çıksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…