20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

ya bu arkdasyla dısarı cıktı herzamn haber verirdi gderkende söyledm bana msj at ara haber ver nptn nerdsn eve kcta gldn falan diye aber vermedi msj dahi atmadı gece 5 e kadar bekledim uykusuz işe gittim ben konuşmuyorum onunla şuan açıklma yapıcagı yerde o bana tavır yapıyo ne msj atıyo ne konuşuyo yanyana dükkanlardayız yüzümüze bile bakmıyorz sanki ben çok kötü bişey yapmışımda beni suçluyo gibi annesi aradı kızım noluyo istemiyorum sizin üzülmenizi bu ne haliniz dedi oğlunun dengesizliklerine katlanıyorum ben suçluymuşm gibi bide beni cezalandırıyo dedim ben konuşurum onla oda bunladı ondan faln diye konuştu anneside ben her bunladığımda bu şekilde bencil olup sevgilimi eşşek bası yerine koymuyorum haber veriyorum herşeyi dedim bende bunladm konuşamıyorum kimseyle derdimi anlatamıyorum ben napiim dedim haklısın kızım dedi sakın bana snein zorunla msj atmasın cvp atmam dedim ..... ama içim içimi yiyo ya çok seviyorum ama bazı şeylere katlanamıyorum zoruma gidiyo artık ayrılmak ,stemiyorum ama eğer ayrılırsak Allah korusun ne o işte çalışabilirim ne kendimi toprlayabilirim ne de siz beni toparlayabilirsinz

Canım üstüne gitme bekle anlar hatasını

canım şeyi anlamadım.Birden mi sana mesaj atamamaya başladı,yoksa bir tartışmanız vardı da o yüzden mi mesaj atamadı:26:

Kızlar hepinizin yeşil ışıkları yanıyor neredesiniz buraya gelin

Anzer culi gülsüm

glsmn ' e ne oldu yaaaaaaa neden ayrıldılar kiii

pembegelinde ; oda yokkkkkk merak ettim seni cnmm

beetlem ; oda mı terk etti buralarııı :26:

limon ; limonuda göremiyorummmmm

ihdd ; bu hatun zaten çok zamandır yok

anzer ; nzerim online olsada piyasada gözükmüyor

şuan aklıma gelenler bu kadar hepinizeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…