çok sağol canım desteğin için:)bana da 4 tane blastokist transfer edildi..çok umutluyum veya umutluydum..bilmiyorum ya...canım kafam o kadar karışık kii...
bugün oturdum saatlerce ağladımmmm..gün geçtiçe ümidim sönüyor gibi
oofff ne gıcık bi durum bu yaaaa...bu bilinmezlikkk..
çok sağol haktancım:)ama elimde değil..eşim de çok kızdı bana ama napiyim??vereliniortakvereliniortakvereliniortakvereliniortak
AAA olmadı ama..ağlamak yok umutlar bitmeyecek...stres olacağı varsada etkiler olmaz...moral herşeydr...bikere seninkiler normal embriyo değil blast.mış canım bu bi artıdır sana..sonra 4 taneler buda çok çok büyük bi artı ...sen bekle içimden geldi bak inşallah tutacak seninkilerde benimkilerde....bu ayların hürmetine...dualarını eksik etme sakın bu arada..yaradan isterse herşey olur..canım...
kizlar benimde bugun lekelenmem oldu pembe renkte dr u aradim normal dedi ama ben cok korkuyorum bugun 9. gunum allahim ne olur kotu bisey olmasin insallah bu lekelenme iyiye isarettir
canım korkma bende de oldu ve ALLAH a şükür şimdi hamileyimmm yarın tekrar bakacağız kanda daha önce baktım çıktııı yarın normal test günümmm
canım korkma bende de oldu ve ALLAH a şükür şimdi hamileyimmm yarın tekrar bakacağız kanda daha önce baktım çıktııı yarın normal test günümmm
merhaba kızlarrrrrrrrrrrrrr.
Sanırım hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.
transferin 11. günü bhcg 66, 12. gün 114 oldu. Bugün tekrar yaptırdım sonucu bekliyorum. Sonuçlarıma göre doktorum hamilesin dedi. ama işte yine de keseyi görmeden bişey diyemiyorum. Bakalım artık nasip.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?