20-31 ağustos arasında gebelik testi yaptırcaklar

vereliniortakvereliniortakvereliniortakvereliniortak
AAA olmadı ama..ağlamak yok umutlar bitmeyecek...stres olacağı varsada etkiler olmaz...moral herşeydr...bikere seninkiler normal embriyo değil blast.mış canım bu bi artıdır sana..sonra 4 taneler buda çok çok büyük bi artı ...sen bekle içimden geldi bak inşallah tutacak seninkilerde benimkilerde....bu ayların hürmetine...dualarını eksik etme sakın bu arada..yaradan isterse herşey olur..canım...

Ben de hicbir belirti yok

lekelenme oldu diye yazmissiniz, bu embryonun yerlesmesi mi? Hani cok az kan geliyormus o zaman. Benim o da gelmedi...

kizlar benimde bugun lekelenmem oldu pembe renkte dr u aradim normal dedi ama ben cok korkuyorum bugun 9. gunum allahim ne olur kotu bisey olmasin insallah bu lekelenme iyiye isarettir

ayyy..inşallah meryemcim iyiye işarettir..inşallah bebeğin seninledir:)
bu arada kızlar bişey sorucam..
benim önceki denememde transferden sonra jel kullanmamıştım,doktorum o zaman iğne vermişti bana.her gün gidip yaptırıyordum.ve o transferde daha 12.gün gelmeden ben 11.günde ,normal gününde,normal adetimi olmuştum.zaten ertesi gün sonuç ta negatifti.
şimdiki denememde ise doktorum bu kez iğne değil,vajinal jel verdi.bu jel gecikme yapar mı adette?yoksa yine zamanında mı gelir?bir bilginiz var mı?

çok sağol haktancım:)ama elimde değil..eşim de çok kızdı bana ama napiyim??
inşallah ikimizin de tutar canım..
öyle çok dua ediyorum ki,hem kendim için,hem isteyen herkes için..
inşallah Allah katında kabul olur dualarımız:)

kizlar benimde bugun lekelenmem oldu pembe renkte dr u aradim normal dedi ama ben cok korkuyorum bugun 9. gunum allahim ne olur kotu bisey olmasin insallah bu lekelenme iyiye isarettir

canım korkma bende de oldu ve ALLAH a şükür şimdi hamileyimmm yarın tekrar bakacağız kanda daha önce baktım çıktııı yarın normal test günümmm

canım korkma bende de oldu ve ALLAH a şükür şimdi hamileyimmm yarın tekrar bakacağız kanda daha önce baktım çıktııı yarın normal test günümmm

inşallah hayırlı sonuçlar alırsın canım..kaydirigubbakcemile3
Allah hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın, hepimizi yüzünü güldürsün inşallah..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlar geceleri idrara çok çıkıyomusunuz ben normalde hiç çıkmazdım ama geceleri iki üç kez çıkıyorum şimdi sabaha kadar....

Merhaba, ben bugün yani transferin 12. gününde beta HCG testimi yaptırdım. Sonuç 256.7 çıktı. İki embriyon transfer etmişlerdi. Sanırım sonuç gayet iyi. Şimdi merakla iki hafta sonraki ultrasonu bekliyorum. Bana şans dileyin :)

hamiş arkdaşlarımı canı gönülden kutluyorum. Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin.
sizlere bi sorum olacaktı jelmi kullandınız yoksa iğnemi. açıkcası ikisinin etkiside aynımı değilmi merak ediyorum.

merhaba kızlarrrrrrrrrrrrrr.
Sanırım hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.
transferin 11. günü bhcg 66, 12. gün 114 oldu. Bugün tekrar yaptırdım sonucu bekliyorum. Sonuçlarıma göre doktorum hamilesin dedi. ama işte yine de keseyi görmeden bişey diyemiyorum. Bakalım artık nasip.

canım hayırlı olsun işallah keseyide kalp sesinide duyarsın sen hangi has. yaptırmıştın kaç embiryo transfer etmişlerdi hadi bakalım allah gönlüne göre versin:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…