20-31 ağustos arasında gebelik testi yaptırcaklar

mrb haktancıgım bursada nerden yaptırdın doktorunuz kimdi bilgi verirsen sevinirim bende bursada jinemedde yaptırdım olmadı

handesb09 geçmiş olsun canım Rabbim inşallah seninde tez zamanda yüzünü güldürür çok bekletmeden bebişini gönderir canım..

teos ve fatoş kızlar sizinde gözünüz aydın Allah tamamına erdirir..Sağlıcakla kucağınıza almayı nasip eder inşallah...

darısı benim ve bekleyen kızların başına inşallah...benimde yarın 11. günüm.. bugün idrara bakan varmı kızlar.. ben dün sabah baktım negatif çıktı cesaretim yok tekrar bakmaya sizde durumlar nasıl?

handesb09 geçmiş olsun canım Rabbim inşallah seninde tez zamanda yüzünü güldürür çok bekletmeden bebişini gönderir canım..

teşekkür ederim canım.inş. rabbim bizim gibi isteyen herkese nasip etsin gerçekten çok zor bir dönem hepimiz için kısmet böyleymiş.inş. daha sonra kendiliginden olur belki allahım büyük isterse olur şu mübarek günlerde dualarımız kabul olur inş. iyi akaşamlar

mrb haktancıgım bursada nerden yaptırdın doktorunuz kimdi bilgi verirsen sevinirim bende bursada jinemedde yaptırdım olmadı

mrb canım..ben bursada rentıp tüpbebekte yaptırdım...dr.hakan 2006 da yaptırdığım tüpbebekte...şuankilerde murat bey değişmiş dr yani ama ben çok memnun kaldım yani şuan 2 yaşında bi kızım var allaha şükür..senin kaçıncı gün kaç hücreli kaç embriyo koyuldu acaba

canım hangi ilaçtan sonra yatmak gerekiyor anlamadımmm..
benim sonucum d 29unda belli olcak bu arada..
inşallah birlikte seviniriz..

inşallah canım inşallah..:Saruboceq::Saruboceq: mutlaka yaz olurmu sonucunu.kac embrio transferin oldu senin.benim 3 tane ve 2.gün transferim oldu.ama bakalım tutacakmı.bu arada mesajı yeni gördüm akşama kadar baktım cevap yokmu diye. gec geldi bilgisayara galiba.ben progesteron 200 lük kullanıyorum dr.vaginal olarak kullanmamı söyledi ancak 2 saat kalkmamam gerekiyo yoksa durmuyo gerci yatsamda yine bir miktarı geri çıkıyor. sen bu ilacı yutarakmı kullanıyosun.nerde yaptırdın işlemini.ben 7.gün yani p.tesi evde test yaptım cıkmadı sen denedinmi hiç.bi de ben ayakta kalınca şiddetli karın ve bel agrısı cekiyorum yaa adet olacakmış gibi. karnım da hala şiş, inmedi hiç. rengim de soldu karardım sanki sis var yüzümde.halsizim iştahımda pek yok.sen nasılsın sen de bunlar oluyormu.

Son düzenleme:

evet 2 gunluk cok erken...neden oyle doktor yapti bilmiyoruz, ama olan oldu...
evet persembe kan testi yaptiracaz, bu arada bugun idrar testi yaptirdim ve negatif cikti, ama idrarda negatif olabilir ve erken daha....insallah persembe seninle iyi haberler aliriz))))

yani aşkolsun bir mesaj yazdım papatyaa10 arkadasımdan başka cevap yazan olmadı.kimse progesteron ilacını vaginal kullanmıyormu yaaa.:çok üzgünüm:

canım ben anadolu sağlıkta yaptırdım.bu benim 2.tüp bebek.ilkinde 2 tane 3 günlük koymuşlardı.bu kez 4 tane 5.günlük koydular.ben estrofem hap ve crino jel kullanıyorum sabah akşam.ilk denememde benim de iğneydi ve o dediklerin hep vardı bende.karnım çok şişti..sinir oluyordum..ama tedavi biter bitmez,yani iğneleri kesince direk indi karnımınşişi..zaten 12.gün dolmadan ben 11.günde adet olmuştum..yani ne iğneler yedim ama hiçbiri adetimi geciktirmedi..
bu seferki crio jelde nasıl oluyor bilmiyorum ama kimisi geciktirir diyor kimigeciktirmez..ama olmayacakasa,yani tutmayacaksa inşallah gecikmez adetim..
buarada canım ben ilk denememde 5.günden itbaren her gün sabah akşam test yaptığımdan(arkadaşlar bana test delüsü diyolardı:) ve her dfasında eksiyi gördüğüm için çok moralim bozulduğundan bu defasıda hiç test mest yapmadım.keşke sende yapmasaydın..çünkü biliyosun tutsa bile bazen çıkmayabiliyor..
canım gün geçtikçe benim de gitgide ümitlerim sönüyor ne yazıkki
hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiççç ama hiçbir belirtim yok çünkü.buda acayip bi şekilde moralimi bozuyor..negatif düşünmek istemiyorum ama elimde değil..
bi de hislerim beni yanıltmaz..ola tutsa hissederdim yanii...
onun için şu sıralar inan gün doldurmaktan başka hiçbişey yapmıyorum..testimi de 12.gün değil,11.gün yaptırmayı düşünüyorum..1 gün daha beklemiyim..nasılsaa...
inşallah seninle sevinirim canım..

evet kızlar dilberimk nerde hala haberi gelmedi..

benimde test günüm yarın ama hiç gitmeye cesaretim yok..belirtilerimde dünden beri iyice azaldı..sanki olmadı gibi..idrar testi aldım bugün onu bile hala gidip yapamıyorum.. içimden bir his yine olmadı diyor sanki((

canım inş olmuştur lütfen öyle deme sen olacaak bu sfer olacak deee

dilberim pes etmek yok allahın izniyle bebişimizi kucağımıza alıncaya kadar devam ben umutluyum...lütfen kendinii çok üzmemeye çalış tamam....

arkadaşlar bişi sormak istiyorum bazı arkadaşlar lekelenmem oluyor diyor.lekenmenn olması iyimi kötümü yada transferden kaç gün sonra oluyor lekelenmeler..hiç lekelenmesi olmadan hamile kalan yada kalamayan oldumu.yada lekenmesi olupta hamile kalan yada kalamayan oldumuopuyorumnanaktan biraz karışık oldu sanırım ama meral ettğm lekelenme

arkadaslar hamileyim
14 gun bhcg 80 cikti biraz dusuk sanki ?
doktor iyi dedi pregesreon ve e2 iyi dedi
ALLAHima binlerce sukur ALLAH isteyen herkese versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…