handesb09 geçmiş olsun canım Rabbim inşallah seninde tez zamanda yüzünü güldürür çok bekletmeden bebişini gönderir canım..
mrb haktancıgım bursada nerden yaptırdın doktorunuz kimdi bilgi verirsen sevinirim bende bursada jinemedde yaptırdım olmadı
canım hangi ilaçtan sonra yatmak gerekiyor anlamadımmm..
benim sonucum d 29unda belli olcak bu arada..
inşallah birlikte seviniriz..
saol ..ama kafama bişey takıldı..2 günlükken transfer duyduklarıma ve okuduklarıma göre çok erken ve şans bayağı düşük oluyormuş...ama bu sonuncular tutar inşallah benimde 10. günüm aynıyız yani test sonucunu yazmayı unutma kan testii mi perşembe dediler seninde öylemi
inşallah canım inşallah..:Saruboceq::Saruboceq: mutlaka yaz olurmu sonucunu.kac embrio transferin oldu senin.benim 3 tane ve 2.gün transferim oldu.ama bakalım tutacakmı.bu arada mesajı yeni gördüm akşama kadar baktım cevap yokmu diye. gec geldi bilgisayara galiba.ben progesteron 200 lük kullanıyorum dr.vaginal olarak kullanmamı söyledi ancak 2 saat kalkmamam gerekiyo yoksa durmuyo gerci yatsamda yine bir miktarı geri çıkıyor. sen bu ilacı yutarakmı kullanıyosun.nerde yaptırdın işlemini.ben 7.gün yani p.tesi evde test yaptım cıkmadı sen denedinmi hiç.bi de ben ayakta kalınca şiddetli karın ve bel agrısı cekiyorum yaa adet olacakmış gibi. karnım da hala şiş, inmedi hiç. rengim de soldu karardım sanki sis var yüzümde.halsizim iştahımda pek yok.sen nasılsın sen de bunlar oluyormu.
evet kızlar dilberimk nerde hala haberi gelmedi..
benimde test günüm yarın ama hiç gitmeye cesaretim yok..belirtilerimde dünden beri iyice azaldı..sanki olmadı gibi..idrar testi aldım bugün onu bile hala gidip yapamıyorum.. içimden bir his yine olmadı diyor sanki((
arkadaslar maalesef sonucum negatıf ıkıncı denememde negatıf :çok üzgünüm:
arkadaslar maalesef sonucum negatıf ıkıncı denememde negatıf :çok üzgünüm:
arkadaslar hamileyim
14 gun bhcg 80 cikti biraz dusuk sanki ?
doktor iyi dedi pregesreon ve e2 iyi dedi
ALLAHima binlerce sukur ALLAH isteyen herkese versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?