20-31 ağustos arasında gebelik testi yaptırcaklar

teos ve fatoş arkadaşlarımı canı gönülden kutluyorum..darısı bizim başımıza inşallah.....

Kizlar siz de hic karin sisligi oldugumu? Progestoron mu yapiyor acaba diyorum, yokda adet oncesi siskinlik mi. Zaten kilo da aldim hem popom hem karnim ileriye digru

Benim de karnımda belirgin bir şişlik oldu ama zaten kullandığımız ilaçların bu gibi sonuçları olurmuş doktorum öyle söylemişti...

Bu arada tebrikleriniz için teşekkür ederim umarım darısı güzel haberleri bekleyenlerin başına olsun :)

Son düzenleme:
Kizlar siz de hic karin sisligi oldugumu? Progestoron mu yapiyor acaba diyorum, yokda adet oncesi siskinlik mi. Zaten kilo da aldim hem popom hem karnim ileriye digru

bende de karni sisti hafiften, her gun tartiliyorum, 600gr kilo aldim ama yedigim yemek ayni....benim de kafama bu takildi, yarin 10cu gun idrar test yapmaya dusunuyorum, gene karasizim(((

canım gözün aydın bitanem rabbim kucağına almayı nasip eğlesin inşallah bitanem
fatoş canım sanırımı yok hamişsin işte benimde 12. gün değerim 145di canım hadai hayırlı olsun zaten tüp bebkte 100 üstü değerleri iyi hamilelik diyolar yani korkulcak bişey yok umarım değerleriniz çifter çifter katlanır canlarım bu mübarek günlerde amin:Saruboceq:

bende de karni sisti hafiften, her gun tartiliyorum, 600gr kilo aldim ama yedigim yemek ayni....benim de kafama bu takildi, yarin 10cu gun idrar test yapmaya dusunuyorum, gene karasizim(((

YUYO cum mrb.daha önce yaptınmı idrar testi...ben bir 5 günlükken birde 7 günlükken yaptım ama çıkmadı...hemşireyi aradım henüz erken çıkmaya bilir dedi...şimdi 10 . günüm aca ba kan tahlili çıkarmı yaptırsam..karında şişlik ve göbek deliğinin alt kısımları sertleşme oldu...etten miğdem bulanmaya başladı...(kızımdada böyle etten miğdem bulanıştı.oda tüpbebekti)sana kaç transfer oldu acaba..bide hiç test yaptınmı

Merhaba canim
bu benim 3ncu deneme sayilir
Ilkinde 3 tane transfer edildi ama 2 gunluk tutmadi
2nci de 5 tane dondurulmus 2 gunluk embrio transfer edildi...kimyasal gebelik yasadim
Bu 2 deneme Antalya'da yaptim
3ncu deneme Istanbulda yaptik 2 tane blast embrio transfer edildi (5 gunuk yani) sonucu persembe gunu bekliyorum.
hic test yapmadim erken dusundum...ama yarin 10ncu gun..artik cikabilir diye dusunuyorum.
Migdem bulantisi yok, ama ara sira kasik agrisi var, bir defa coook siddetli agrisi gecirdim....simdilik alt kismi biraz sisti ve sertlesmis gibi

merhaba arkadaslar, kan testi pozitif çıkan arkadaşlar progestan ilacını hala kullanıyormusunuz benim kan testim 29 unda olacak merakla bekliyorum ancak cumaya işe başlıyacagım da progestanı kullanacakmıyız testten sonrada.ilactan sonra 2 saat yatmak gerekiyor ya .bu konuyu nasıl yaptınız siz. çalışan var mı aranızda.

merhaba arkadaslar
benim bugun 12 gun
2 gun sonra kan testi baktircam
evde idrarla baktim dunku negatif ama ikinci cizgide cok hafif belirdi
bugun baktim net negatif cikti
acaba kanda cikarmi bisey ALLAH yardimcimiz olsun

canım hangi ilaçtan sonra yatmak gerekiyor anlamadımmm..
benim sonucum d 29unda belli olcak bu arada..
inşallah birlikte seviniriz..

saol ..ama kafama bişey takıldı..2 günlükken transfer duyduklarıma ve okuduklarıma göre çok erken ve şans bayağı düşük oluyormuş...ama bu sonuncular tutar inşallah benimde 10. günüm aynıyız yani test sonucunu yazmayı unutma kan testii mi perşembe dediler seninde öylemi

evet canım benimde karnımda çok şşişlik var yumurta toplama işleminden sonra oldu dokunamıyorum bile...
bu arada hamiş kızlarr sizin adınıza çok sevindim hayırlısıyla tamanına ermek ve sağlıklı sıhatli bebişinizi kucĞINIZA ALMAK NASIP ETSİN RABBİM..ee darısıda bize artıkopuyorumnanaktan

Cevap yazdiginiz icin tesekkur ederim. Karnim yumurta toplanmasindan sonra hep biraz sisti ama dunden beri cok fena oldu. Gulunce bile bicak keser gibi aciyor.

Mrb arkadaşlar benimde bugün test günümde yaptırdık ama sonuç malesef negatif olmadı
hayırlısı böyleymiş artık.Rabbim büyük inş.isteyen herkese nasip etsin evlat sahibi olmayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…