20-31 ağustos arasında gebelik testi yaptırcaklar

hadi gözün aydın canım..Allah tamamın aerdirsin inşallah..
darısı bizim başımıza:)

canım merhaba inşallah güzel haberi alırsın şu mübarek günde
bişi sorcaktım ilk denemende ohhs oldum demişin belirtileri ne zaman ortaya çıktı mesala kaçıncı gününde

merhaba
ohss yumurtaliklarin ilaclara verdigi tepkiymis
ozellikle 25 yas alti annelerde ve 20 mm fazla buyuk yumurtasi olan kadinlarda gorulme riski fazla
ilk tup bebekte yumurta toplama islemi cok asiri agrili gecti 18 yumurta tplandi ve o agri transfere kadar azalmadi, doktor agri kesici ic gecer dedi fazla takmadi yani ama asil belirtisi siddetli agriymis. transferin 5. gununne kadar hafif hafif devam etti agri
transferin 5 gunu ovitrelle yaptiktan sonra basladi. 8.gun siddetlendi
karinda sislik, nefes darligi astim hastalari gibi, yan yatamama, mide agrisi (sebebi karin bosluguna sivi toplanmasi)
hastanede 3 gun yattim zaten gebelik olusmassa cabuk geciyormus 11, gun gecmisti ama cok ciddi bir durum olume kadar gidebilirmis,
bu denemede puregonun dozunu azaltti doktor. ve transferin 5. gunu kan ve ultrason bakildi kontrollu gidiyor yani bakalim sonuc ne gelecek

KIZLAR az önce test yaptım negatif çıktı.8 günüm sizce tutmadımı acaba moralim bozuldu yaaaa

haktan sakın bozma moralini bende o hatayı yaptım 7.günde dayanamadım kanda baktırdım değerim 1 di nası üzüldüm ağla ağla kahroldum ümidimi yitirdim.5 gün snra tekrar günümde baktırdım değerim 135 olmuştu 2 gün sonra 198 2 gün sonra 413 yani yükseliyordu şimdi miniğimin kesesini görmek için bekliyorum çarşamba inş.sakın moralini bozup meleğini üzme benden tavsiye

Zero, cok uzgunum canim. Ben de tutmadigini ogreniyim ben de cok uzulurum ama basks sefere kismetmis demekten baska care yok.

sağol inşallah dediğin gibi olur artık ben de onu bekleyeceğim canım çok teşekkür.

Zero, cok uzgunum canim. Ben de tutmadigini ogreniyim ben de cok uzulurum ama basks sefere kismetmis demekten baska care yok.

sağol canım ben de üzgünüm ama dediğin gibi kısmet.artık sizlerden hayırlı haberler alıp onlara mutlu olurum canım arada girip bakarım ki kimlerden mutlu haber var.
senin de 30 ağustos dimi inşallah pozitif olur canım

Son düzenleme:
hayirli olsun arkadasim larem 1982
belirtilerini anlatirmisin
agrin oldumu karinda sislik adet olcakmis gibi agri
bunlari paylasirsan cok sevinirim cok saol tekrar hayirli olsun

evet canım bel ve zaman zaman kasık batmalarım olduuuu bide ateşledim elim ayağım ateşliydii..8 gün lekelenmem oldu kahverengiiiii ve ALLAH a şükür hamileyimmm.DARISI TÜm isteyen arkadaşlara

DUALARINIZ için çok teşekkürler kızlar RABBİM İNŞ.kat katmükafatını verir sizlerede inş RABBİM
isteyen herkese nasip etsin bu mutluluğu inş..

Osetya seninle transfer gunlerimiz ayni. Hernekadar 17 Agustos aci bir gun de olsa umarim Bize ugurlu gelir.
inan canım ben de hep aynı şeyi düşünüyordum..
inşallah bebişlerimiz sıkıca tutunur:)
ama benim içimde nedense bir ümitsizlik var yaaaaaaaaaa.....

larem,sema,jakie ve gulsumgokturk gözünüz aydın kızlar Allah kucağınızada almayı nasip etsin.. Rabbim aynı mutluluğu biz sonuç bekleyenlerede tattırsın inşallah..

negatif sonuç alan arkadaşlar üzülmemek kolay değil ama elden birşey gelmiyor ne desek boş.. bende geçen sefer negatif sonuçta yıkılmıştım ve şimdi test yapmaya öyle korkuyorumki..

laremcim seninle belirtilerimiz aynıydı ama benim kahverengi lekelenmem olmadı beyaz akıntım oluyor transferden beri transferden öncede akıntım vardı ilaçlardan ama şeffaftı ama artık bayağı beyaz.. gögüslerinde ağrın çok belirginmiydi canım ya benim uçlarında bastırınca oluyor ve bayağı üzerinde damarlar belirdi.. ay canım ya senide sıkmak istemiyorumda başka ne belirtin vardı.. inanki test aldım bugün onu bile yapmaya cesaretim yok ne yapıcam ben( sekizinci gün bitti pazar dokuzuncu günüm..
pozitif sonuç alan arkadaşlar belirtilerinizi yazmaya devam edin lütfen...

KIZLAR slm hepinize ve tabiki bl şanslar.benide ekleyin benimde 27 ağustos.kan testim.2 tane blast embriyo 8 hücreli transfer oldu.....BENİDEEEE EKLEYİNNNN HAMİŞLERİN ARASINAAAA ]

inan canım ben de hep aynı şeyi düşünüyordum..
inşallah bebişlerimiz sıkıca tutunur:)
ama benim içimde nedense bir ümitsizlik var yaaaaaaaaaa.....

OSETYA cım benimde bu düşüncem bi geliyo bi gidiyo...doktorum bana 4 embriyo transferi kadar umutluyum yüzde 60 şans verdi ama....bunu düşü
nünce tutacak inşallah diyorum ama bazende senin gibi karamsarlığa düşüyorum...hayırlısı canım hepimiz için allah hayırlısını versin

mrb arkadaşlar progneyx iğne kullanıyordum ama çok ağrı yaptığı için doktorum jele çevirdi ama acaba iğne dahamı etkilidir diye aklıma takıldı.bu konuda bilgisi olanlar paylaşrsa sevnirim.

kızlar çok mutluyu yaaa hamileyimmmmmm bunu buraya yazacağımı hiç tahmin etmiyodum ama oldu işte 12. gün değerim 343:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…