20-31 ağustos arasında gebelik testi yaptırcaklar

laremcim kusura bakma çok soru soruyorum ama.. sana kaç tane embriyo transfer ettiler ve ne kalitedeydi.. blastokist miydi canım.. sen 1982 doğumlusun galiba bende öyleyim..

offffffffffff ben bu sabah idrar testide yaptım negatif çıktı yaaa çok moralim bozuldu..ne yapsam ya kan da versemmi bugün dokuzuncu günüm.. dokuzuncu gününde idrarda negatif görüp sonra pozif çıkan arkadaşlar varsa yazsın lütfen...((

yaren benımde dum 9.gunumdu ve ıdrarada cıkmadı moralım bozuk bakalım kanda ne cıkacak hayırlısı salı yı beklemekten baska carem yok

canım sakın kendini strese sokma bende 8 gün yaptımm çıkmadıı...ama ALLAH a şükür
bana 3 embr.transfer edildi.2 tanesi 1kalite 1 tanesi 2 kaliteydi....dondurulmuşlardıııı
üzmde kendini 11 günde idrarda çıkmayıp kanda çıkanlar varrrr

yaren benımde dum 9.gunumdu ve ıdrarada cıkmadı moralım bozuk bakalım kanda ne cıkacak hayırlısı salı yı beklemekten baska carem yok

benimde bozuldu.. aslında benim ilk denememde üç embriyomda tutmuştu ve idrarda 10. gün bakmıştım çok silik çıkmıştı acaba şimdi bir veya ilisini tutundu birde onuncu güne göre erken şimdi.. sendeki belirtiler ne canım..

banada üç tane transfer edildi canım.. üçüde birinci kaliteymiş ama biri 8, biri 7, biriside 5 hücreliymiş ve dondurulmuş benimde ama blastokist değil.. blastokistlerinki idrarda daha çabuk çıkıyor galiba..bugün ne belirtiler var larem sende..:uhm:
pozitif sonuç alan hanımlar belirtilerinizi yazın lütfen benim bir sürü belirtim var ama idrarda silik çizgi bile göremedim..mafoldumben

yarem canım bende hıc belırtı yok cok nadır sankı kasıklarımda cok hafıfı agrı oluyo o kadar sıvılcelenmem var maalesef bu kadarsenağlama

canım kendini strese sokma ben varım 10. gün idrarda çıkmadı kendimi harap ettim ağlaya ağlaya 12. gün kanda çıktı hemde benim kanamam bile vardı şükürler olsun şu anda hamileyim ben yaptığım hatayı geçte olsa anladım o yüzden kimsenin evde test yapmasını istemem çünkü gerçekten stres yaşıyosun inşallh bebişlerin seninledir canım:Saruboceq::CüvCüv:

zeyra cık sagol ya gercekten bıze moral oldun cunku bende 9.gun evde test yaptım cıkmadı morallım bozulmustu salı gunu bakalım ne olcak hayıorlısı sende belırtı ne olmustu
rabbım tamamına erdırsın ınsallah bebıslerinle

:bbo:
saol canım yaa....bir karamsar bir umutlu geçiyor geçmesinede onu biz biliriz nasıl geçtiini...bugün 9.gün.şeytan diyo yarın bikere daha yap idrar testi...bu arada benim 12.gün çarşamba ya geliyo ama bana kan tahlilini perşembe istediler bu neden acaba...

çok sağol canım desteğin için senin belirtilerin nelerdi canım...:çok üzgünüm:

yarem canım bende hıc belırtı yok cok nadır sankı kasıklarımda cok hafıfı agrı oluyo o kadar sıvılcelenmem var maalesef bu kadarsenağlama

bende de var ama iki gindür biraz azaldı sanki ilk günler daha çoktu.. benimde anlımda sivilce değil pütür ütür kabarmış.. :uhm:

canım hiç kafana takma bence ben idrarda değerin 20 olunca çıkıyo diye biliyordum o yüzden ağlaya ağlaya mahvettim kendimi hatta 12. gün kan testine gitmiyordum nerdeyse ama değerim 12. gün 145di yani anlayacağın 2 gün içinde oldu ne olduysa bitanem rabbim melleklerinizi size bağışlasın inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsün çocuksuz bebişsz ev bırakmasın inşallah AMİN AMİN:Saruboceq:

haa birde canım bendeki bence en büyük belirtim yaz ortasında üşümemdi ve halada çok fazla üşüyorum belirtilere fazla kafanıda takma bence herkes farklı yaşayabilirmiş bitanem stres yapıyosun belirti arayıncada o yüzden boşver kendini dinleme

kızlar biliyosunuz sonucum pozitif belirtilerime gelince inanın hiç yok halada yok hatta 11. gün ertesi gün kan tahliline gidicem lekelenmem oldu tamam bitti dedim hiç belirtim yok lekede oldu umudum hiç yoktu hasta olacam dedim ama bakın çıktı işte yeterki yüce rabbim istesin..

çok sevindim canım..Allah tamamına erdirsi inşallah..
bize de dua et tatlışş tamam mı??:)

çok sağol canım desteğin için:)bana da 4 tane blastokist transfer edildi..çok umutluyum veya umutluydum..bilmiyorum ya...canım kafam o kadar karışık kii...
bugün oturdum saatlerce ağladımmmm..gün geçtiçe ümidim sönüyor gibi
oofff ne gıcık bi durum bu yaaaa...bu bilinmezlikkk..

canım benımde ayaklarım usuyo ama(belırtı arıyom ya) ben usuyen bırısıyım zaten hayırlısı bakalım ınsallah hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…