laremcim kusura bakma çok soru soruyorum ama.. sana kaç tane embriyo transfer ettiler ve ne kalitedeydi.. blastokist miydi canım.. sen 1982 doğumlusun galiba bende öyleyim..
offffffffffff ben bu sabah idrar testide yaptım negatif çıktı yaaa çok moralim bozuldu..ne yapsam ya kan da versemmi bugün dokuzuncu günüm.. dokuzuncu gününde idrarda negatif görüp sonra pozif çıkan arkadaşlar varsa yazsın lütfen...((
yaren benımde dum 9.gunumdu ve ıdrarada cıkmadı moralım bozuk bakalım kanda ne cıkacak hayırlısı salı yı beklemekten baska carem yok
canım sakın kendini strese sokma bende 8 gün yaptımm çıkmadıı...ama ALLAH a şükür
bana 3 embr.transfer edildi.2 tanesi 1kalite 1 tanesi 2 kaliteydi....dondurulmuşlardıııı
üzmde kendini 11 günde idrarda çıkmayıp kanda çıkanlar varrrr
laremcim kusura bakma çok soru soruyorum ama.. sana kaç tane embriyo transfer ettiler ve ne kalitedeydi.. blastokist miydi canım.. sen 1982 doğumlusun galiba bende öyleyim..
offffffffffff ben bu sabah idrar testide yaptım negatif çıktı yaaa çok moralim bozuldu..ne yapsam ya kan da versemmi bugün dokuzuncu günüm.. dokuzuncu gününde idrarda negatif görüp sonra pozif çıkan arkadaşlar varsa yazsın lütfen...((
kızlar çok mutluyu yaaa hamileyimmmmmm bunu buraya yazacağımı hiç tahmin etmiyodum ama oldu işte 12. gün değerim 343:CüvCüv:
haktan sakın bozma moralini bende o hatayı yaptım 7.günde dayanamadım kanda baktırdım değerim 1 di nası üzüldüm ağla ağla kahroldum ümidimi yitirdim.5 gün snra tekrar günümde baktırdım değerim 135 olmuştu 2 gün sonra 198 2 gün sonra 413 yani yükseliyordu şimdi miniğimin kesesini görmek için bekliyorum çarşamba inş.sakın moralini bozup meleğini üzme benden tavsiye
canım kendini strese sokma ben varım 10. gün idrarda çıkmadı kendimi harap ettim ağlaya ağlaya 12. gün kanda çıktı hemde benim kanamam bile vardı şükürler olsun şu anda hamileyim ben yaptığım hatayı geçte olsa anladım o yüzden kimsenin evde test yapmasını istemem çünkü gerçekten stres yaşıyosun inşallh bebişlerin seninledir canım:Saruboceq::CüvCüv:
yarem canım bende hıc belırtı yok cok nadır sankı kasıklarımda cok hafıfı agrı oluyo o kadar sıvılcelenmem var maalesef bu kadarsenağlama
zeyra cık sagol ya gercekten bıze moral oldun cunku bende 9.gun evde test yaptım cıkmadı morallım bozulmustu salı gunu bakalım ne olcak hayıorlısı sende belırtı ne olmustu
rabbım tamamına erdırsın ınsallah bebıslerinle
kızlar biliyosunuz sonucum pozitif belirtilerime gelince inanın hiç yok halada yok hatta 11. gün ertesi gün kan tahliline gidicem lekelenmem oldu tamam bitti dedim hiç belirtim yok lekede oldu umudum hiç yoktu hasta olacam dedim ama bakın çıktı işte yeterki yüce rabbim istesin..
OSETYA cım benimde bu düşüncem bi geliyo bi gidiyo...doktorum bana 4 embriyo transferi kadar umutluyum yüzde 60 şans verdi ama....bunu düşü
nünce tutacak inşallah diyorum ama bazende senin gibi karamsarlığa düşüyorum...hayırlısı canım hepimiz için allah hayırlısını versin
haa birde canım bendeki bence en büyük belirtim yaz ortasında üşümemdi ve halada çok fazla üşüyorum belirtilere fazla kafanıda takma bence herkes farklı yaşayabilirmiş bitanem stres yapıyosun belirti arayıncada o yüzden boşver kendini dinleme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?