20-31 ağustos arasında gebelik testi yaptırcaklar

canım ben lekelenme hiç yaşamadım ve hamileyim.benden size tavsiye kimsenin belirtilerine takılmayın.herkesin vucudu farklı.

Dilberim; cok uzuldum, Allah sabir verdin. Ama tekrar gucunu toplamak zorundasin, senin de bebegin olacak, inancini kaybetme.

benim de umudum kesildi acikcasi....dun aksamdan beri ve bugun boyle adetim gelecek gibi agrilar var...siskinlik...atesim ...
dun aksam agladim zaten...ve ben artik yarina herseye hazirim

arkadaslar hamileyim
14 gun bhcg 80 cikti biraz dusuk sanki ?
doktor iyi dedi pregesreon ve e2 iyi dedi
ALLAHima binlerce sukur ALLAH isteyen herkese versin

Canim tebrikler!!!
Hic da dusuk degil! Anladigim kadariyla sana tek embrio transfer edildi ve 2 gunluk herhalde...onun icin sonuc cok iyi...simdi katlanmayi bekle...insallah hersey guzel gider!!!
Bazen kadinlarda sonuc 30-40 cikiyor ve hersey guzel gidiyor....hatta ikizler bile oluyor:dance:

Sema, Jakie ve Larem tebrikler. Gelismelerden bizi haberder edin lutfen.

Arkadaslar hamileliğim devam ediyor herhalde ama bende hıc belırtı yok..sadece uykuya eğilim var bıde cok hareket edersem belım agıryo..onun haricinde bir hamilede olması gereken hiç bir belirti yok..ne göguslerde hassasıyet ne bas donmesı ne de mıde bulantısı çok merak edıyorum kanamada yada ona benzer bırseylerde cıkmadı sızce normal mı herkezde farklı oluyomus ama
hayırlısı artık

canım ben lekelenme hiç yaşamadım ve hamileyim.benden size tavsiye kimsenin belirtilerine takılmayın.herkesin vucudu farklı.

tşk ederim cnm.bugün transferimn 4.günü ama 12. güne kadar test yapmayıda düşünmüyorum.daha sakinim ama son zamanlarda heycan artar sanırım.cnm yemek falan yapıyormuydun yoksa genelde yattınmı birde iğnelere devammı.allahım sağlıklı sıhatli bebişini kucağına almayı nasip etsn darısıda bize opuyorumnanaktan

canım ben hiç yaşmadım ama 8,9,10 veya 11.günde lekelenmelerolabiliyor..ve genelde lekelenme olanlar yani %90 falan,hamile olmuş oluoyr.
ama benim bir arkadaş tüp bebekle hamile kaldı..ilk 12 günde tek bir belirtisi bile olmadı..hatta lekelenmesi de olmadı..
hatta ilk 3 ay gebeliğe dair hiçbir belirtisi yine olmadı..
böyle olanlar da var yanii ama az sanırım..

canım ben hep yattım 7.gün bir dışarı çıktım o da arabayla.iğne değil jel benimki hala da kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…