:çok üzgünüm:dilberimk gerçekten ne diyceğimi bilmiyorum çok üzüldüm canım...içimde bir his sanki bende yarın aynı sonucu alıcakmışım gibi geliyor..mafoldumbenmafoldumben
arkadaşlar bişi sormak istiyorum bazı arkadaşlar lekelenmem oluyor diyor.lekenmenn olması iyimi kötümü yada transferden kaç gün sonra oluyor lekelenmeler..hiç lekelenmesi olmadan hamile kalan yada kalamayan oldumu.yada lekenmesi olupta hamile kalan yada kalamayan oldumuopuyorumnanaktan biraz karışık oldu sanırım ama meral ettğm lekelenme
arkadaslar hamileyim
14 gun bhcg 80 cikti biraz dusuk sanki ?
doktor iyi dedi pregesreon ve e2 iyi dedi
ALLAHima binlerce sukur ALLAH isteyen herkese versin
arkadaslar hamileyim
Sema, Jakie ve Larem tebrikler. Gelismelerden bizi haberder edin lutfen.
canım ben lekelenme hiç yaşamadım ve hamileyim.benden size tavsiye kimsenin belirtilerine takılmayın.herkesin vucudu farklı.
üzülme canım..hkkımızda hayırlısı..arkadaslar maalesef sonucum negatıf ıkıncı denememde negatıf :çok üzgünüm:
canım ben hiç yaşmadım ama 8,9,10 veya 11.günde lekelenmelerolabiliyor..ve genelde lekelenme olanlar yani %90 falan,hamile olmuş oluoyr.arkadaşlar bişi sormak istiyorum bazı arkadaşlar lekelenmem oluyor diyor.lekenmenn olması iyimi kötümü yada transferden kaç gün sonra oluyor lekelenmeler..hiç lekelenmesi olmadan hamile kalan yada kalamayan oldumu.yada lekenmesi olupta hamile kalan yada kalamayan oldumuopuyorumnanaktan biraz karışık oldu sanırım ama meral ettğm lekelenme
tebriler canım..darısı başımıza..değerin de iyi bence..arkadaslar hamileyim
tşk ederim cnm.bugün transferimn 4.günü ama 12. güne kadar test yapmayıda düşünmüyorum.daha sakinim ama son zamanlarda heycan artar sanırım.cnm yemek falan yapıyormuydun yoksa genelde yattınmı birde iğnelere devammı.allahım sağlıklı sıhatli bebişini kucağına almayı nasip etsn darısıda bize opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?