20-31 ağustos arasında gebelik testi yaptırcaklar

arkadaşlar benimde test günüm çarşamba geçen seferde bazı belirtilerim vardı ama negatif sonuç aldığımdan idrar testi yapmaya cesaretim yok ama çokta merak ediyorum.. çünkü bu sefer belirtilerim çok fazla ve diğerkilere benzemiyor.. ama yinede hayal kırıklığına uğramamak için kendimi kaptırmak istemiyorum..bendeki belirtiler şunlar kızlar.. kasıklarımda ve ara ara hafif batmalar oluyor, sonra belime doğru ağrı oluyor ama kısa süre sonra geçiyor.. geceleri sık idrara çıkıyorum.. gögüs uçlarımda hafif ağrıyor..el ve ayaklarımda ateşleniyor sanki bazen..birde beyaz akıntı oluyor.. bayağı beyaz ama.. acaba bunları yaşayıp negatif veya pozitif sonuç alanlarınız bana yazarsa sevinirim..

yarencim onlar bende de olduuuu ve ben de kahverengi akıntım olduuu dayanamadım ve idrar testi yaptıı 2 çizgiii çıktı inş... kanda da görürümmmm....darısı tüm arkadaşlara

canım ben bu gün yaptım yani 9 gün lekelerden korktum da yaptım yoksa yapmayacaktımmm
inş kanda da görürsem rahatlayacağmm

kızlar merhaba..
test günü gelmeden pozitifi görenleri canı gönülden kutluyorum..
darısı bizim başımıza inşallah..
benim de 2.tüp bebk denemem 17 ağustosta yapıldı..blastokist aşamasında 4 embriyo transfer edildi.
bugün 5.günüm.test günüm 29 ağustos..
inşallah hepimiz şu mübarek ayın hürmetine sağlıklı hayırlı evlatlara kavuşuruz..

sahur oldu bu arada:)

kızlar inşallah bu mübarek ayda hepinizde bebişlerinize kavuşursunuz.Rabbim hiç birimizin kucağını boş bırakmasın. sabırsızlıkla sonuçlarınızı bekliyorum...

kızlar belimde kasık ve bel ağrılarım oluyordu.su gibi aıntım vardı.umarım sizde olumlu sonuçlar alırsınız.rabbim yanınızda olsun.

kızlar bugün test günüm ama bi türlü hastaneye gidip tahlil yaptıracak cesaretim yok ................

çok korkuyorum negatif duymaktan..............nolur dua edin.................

arkadaslar hamileyim....sonucu az once ogrendım 575 çıktı belkide üçüzüm bile olabilir.Dualarınızı eksik etmeyin 10 gun sonra onları gormeye gideceğim inş ....Allahım sağ sağlim doğurmayı nasip etsin isteyen herkezin dularını kabul etsin

vayy ne guzel!!!
Tebrikler, canim!:CüvCüv:a.s.

tebrık ederim canım
ALLAH TAMAMINA ERDIRSIN IHSALLAH
kacıncı gunundu bugun benımde 13.gun 562 cıkmıstı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…