20-31 ağustos arasında gebelik testi yaptırcaklar

sagol canım yaptım ıste bakalım salı gunu kan testı yapılacak benımde ıkıncı denemem ılkı kımyasal gebelıktı senınıde hayırlı olsun bu arad rabbım tamamına erdırsın ınsallah

tebrık ederim canım
ALLAH TAMAMINA ERDIRSIN IHSALLAH
kacıncı gunundu bugun benımde 13.gun 562 cıkmıstı

canım benım 12.gunum bugun 3 tane blastokıst transferı oldu daha oncekı denememde 2 tane blastokıstım vardı 10.gunde sonuc 424 cıkmıstı sımdı 12.gunde 575 çıktı cok merak edıyorum 3mu 2 mı?Allahım hayırlısını versın daha oncekınde sonuctan 2 gun sonra kaybetmıstım ama bakalım nasıp kısmet.Allahım sag salım kucagıma almayı nasıp etsın

kızlar ben sonucumu aldım negatif.

Sakın uzulme olur mu Rabbım herseyın hayırlısını verır..ben 2.denememde pozıtıf sonuc aldım ama 2 gun sonra dusurdum sımdıkınde sonuc pozıtıf ama keseyı ve kalplerını duymadan rahatlayamıycam...sakın umudunu yıtırme Allah hakkımızda herseyın hayırlısını versın
Sevgılerımle

üzülmemek elde değil çok üzüldüm ama dediğin gibi benim için hayırlı olsa zaten yüce Allah ımm verirdi.seninde inşallah herşey yolunda gider

:CüvCüv::CüvCüvmerhaba ben yeni uyeyim
2. tup bebek deneyimi izmirdeyim
sifa hastanesinde yaptirdik erol tavmergen doktorumuz
ilkinde 3 embriyo naklettiler tutmadi siddetli ohss gecirdim
ikincisinde sadece 1 tane embriyo olustu onu bekliyoruz
insallah 26 sinda ogrenicez sonucu
adet olcak gibi agrilarim var doktor normal diyor bakalim\
ALLAH su mubarek gunlerde dualarimizi kabul etsin isteyen herkese saglikli evlat versin//amin:CüvCüv::

hayirli olsun arkadasim larem 1982
belirtilerini anlatirmisin
agrin oldumu karinda sislik adet olcakmis gibi agri
bunlari paylasirsan cok sevinirim cok saol tekrar hayirli olsun

canım merhaba inşallah güzel haberi alırsın şu mübarek günde
bişi sorcaktım ilk denemende ohhs oldum demişin belirtileri ne zaman ortaya çıktı mesala kaçıncı gününde

canım tebrik ederim rabbim sağlıcakla kucağına almayıda nasip eğler inşallah bitanem:Saruboceq:

kızlar ben sonucumu aldım negatif.

canım herşeyde bir hayır vardır üzülme desem bile üzüleceksin biliyorum ama rabbim çok büyük canım mucizeni sana en yakın zamnda yaşatsın inşallah nice yazılar okuduk burda tedaviden sonra kendiliğinden hamile kalanları canım arkadaşım dualarım seninle:Saruboceq:

YA kızlar gün geçtikçe karamsarlaşıyorum..akşam çok bel ağrıları oldu.bide kızımın doğumundan biliyorum..doğu kasılması gibi kasılmalar ldu karnımda bugün 8 gün idrar testi yapam çıkarmı sizce

hamile olan arkadaslar tebrikler insallah sag salim kucaginiza almayi nasip etsin
darisi basima insallah

amin amin canım dualrımız hep birbirimiz için bitanem rabbim hepimiz evini çocuk sesleriyle doldurur inşallah:Saruboceq:

kızlar bugün test günüm ama bi türlü hastaneye gidip tahlil yaptıracak cesaretim yok ................

çok korkuyorum negatif duymaktan..............nolur dua edin.................

canım dualarımız seninle..
hadi git artık doktora..çatlatma bizi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…