Yazınızı okuyunca çok duygulandım, maşallah Rabbim gönül eşinizi karşınıza çıkarmış, hayırlı iş tez olur derler. Öyle de olmuş. Evlilik fikrinden dolayı bunalıma girmek üzere olduğum bir zamanda karşıma çıktı yazınız, güzel de oldu. Sanki o insan karşıma hiç çıkmayacakmış gibi geliyor ama Allahtan ümit kesilmez diyorum. Vardır nasibim bir yerlerde. Allah size eşiniz ve evlatlarınızla uzun, hayırlı , sağlıklı ömürler versin.
Sagolun Allah razi olsun☺Kesinlikle hic beklenmedik yerde zamanda çıkabiliyormuş insanin esi.sadece dua etmek lazimmis çünkü hep duamın karşılığı cıktı benm. İnş iyi bir insanla çok güzel bir hayatınız olur. Teşekkürler :)
ya çok kıskandımmaaşallah mutluluklar. ailenin de gözü karaymış senin gibi
Tesekkur ederim :)hep bir soruna bağlayacakmışsınız gibi okudum, hani problem nerede diye düşünerek. forumda okumaya alıştığımız başlıklardan ötürü tabi. böyle yazılar görmek güzel tabi ki. mutluluklar.
mutluluklarr:)
bende eşimle 10 ay içinde veevlendim çok hızlı oldu demi:)
aralık 2014 te taniştik.. şubat 2015 te ilişkimiz başladi nisan 2015 de sözledikk...
hemde iki ay araylaa...
ve 2015 ekimde evlendikk...
eşimle bununla evlencem galiba dedim çok yakışıklı bulmuşumm..
mavi gözleriyle bana güzel bakan gözleri aşık etmiştir halada aşığım...
şimdi bebişimiz olucak.. 1 sene oldu evleneli..
çok şükür çok mutluyum...
Teşekkürlermaşallah. Rabbim iki cihan saadeti versin :)
Duydugum en hizli evlenme hikayesiMasallah. iyi birine denk gelmissiniz. Agzinizin tadi hic bozulmasin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?