20 günlük ziyaret 2 aylık cabayı mahvedecek :(

yorumları okudum da şu sanal ortamda bile kırıcı olmaya çalışan,karşıdakini anlamak yerine alaycı bir üslup takınan insanlar olması çok acı..

Arkadaşım seni anlıyorum.sanırım asıl kızdığın nokta yatılı misafir gelmesi değil geliş şekli.görümce yurt dışında yaşıyor,tatilini büyük şehirde geçirmek için(sizi görmek için değil) size geliyor...ve kızlarını görmek içinde anne-baba yine sizin evinize geliyor.yani sizi özledikleri için değil..yani amaç değil araç olarak kullanıyorlar sizi.üstelik bu planları yaparken fikrinizi dahi sormuyorlar.bir de bu insanlar düğün zamanınızda da çok kırıcı davranmışlar,bunları da unutamıyorsunuz haliyle.yaşadığınız ve aşmaya çalıştığınız cinsel problemler de cabası...benim anladığım şeyler bunlar ve haklısınız istememekte.ama bence bırakın bir kereliğine gelsinler,bir kez daha böyle size sorulmadan planlar yaparlarsa o zaman sessiz kalmazsınız.tepkinizi ortaya koyarsınız.

Son düzenleme:

Kırmızıyla işaretledğim yer konusunda doğrusunuz, ben de böyle düşünüyorum ama "kötü gelin" tabirini kullanmamın ve genelleme yapmamın nedeni konunun en başında yapılan genelleme.Evet, konu taa en başta bu bayanın cinsel terapisi yüzünden misafir kabul edememe sorunuydu ancak, "son zamanlarda eşlerinin ailelerini evinde istemeyen gelinlere sık rastlanır oldu bu forumda" tarzı bir yorumla farklı bir kategoriye dahil edilmeye çalışıldı.Ben de bu doğrultuda yorum yapmış bulundum

arkadaslar bende güzel güzel yorumlar yapabilirdim o kadar cahil değilim bende tavsiiyelerde bulunabilirdim ancak konu sahibi sorunlu arkadasımızın son cümlesi beni cıldırttı.DEFOLUP GİTSELER ne demek bu yaaaaa Allah askına bana cvp veren arkadaslarım ben herkese saygı duyarım bunun da biilincindeyim ama daha kayınvalidesi yada akrabalarına saygı duymayan birine bende saygı duymam k bakmayın.ayrıca her kayınvalide yada neyse iyi değil ama o insanları iyi yapmak sizin elinizde bir nebze de olsa.

zaten 1 ay önceden bu plan yapılmış ve anladığım kadarıyla da söylenmiş.benim anlamadığım birde şu var,evde misafir varken hiç mi banyo yapmıyorsunuz.pekala da eşle banyoya beraber girmezsiniz ama tek tek banyo yapılabilir.yani sorun yapacak bir durum yok.birde şöyle düşünün.sürekli ailelerle yaşayan insanlar var.kalabalık diye hiç mi birlikte olmuyor bu insanlar.iyi niyet olduktan sonra aşılmayacak sorun yoktur

söylemiyorki nedenini,
ben söylediği şeylere göre yorum yapıyorum

:))) farklı konuları mı okuyoruz acaba, bayan demiş ya cinsel terapi görüyorum, sekteye uğramasını istemiyorum diye.
Sizi bilmiyorum ama bu bence önemli bir neden.

bakim, ahanda gerçekten öle yazmış

:))) farklı konuları mı okuyoruz acaba, bayan demiş ya cinsel terapi görüyorum, sekteye uğramasını istemiyorum diye.
Sizi bilmiyorum ama bu bence önemli bir neden.

ya sabır
bende onu diyorum zaten, cinsel terapiden başka hiç bir sorunu yok, şahsen, kaynanayla ilgili yani

Cinsellik sadece gece olmuyor ki???

Eşlerin ikiside çalışıyor.Eve gelir gelmez ister istemez birbirleriyle bişeyler yaşamak isteyebilirler..

Birde terapi alındığında göre durum ''aman biraz daha bekleyelim'' denecek birşey değil demekki???

Durum,ortam,zaman kişilerin olaylara bakış açısını anında değiştirebilir.

20 gün az bir zaman da değil.

Kendi kurdukları düzen birden alt üst olmuş oluyor...

OLAYI KENDİ İÇERSİNDE DEĞERLENDİRMEK LAZIM..

Bana saygı duymayana bende saygı duymam.. Onlar da saygı duymuyorki yeni gelinin evinee sülalecek 20 gün kalmaya geliyorlarr..

Bravo bir konuyu daha kavgaya çevirmişsiniz!

Sevgili adminlerim,siz bu uyarıları bana mı yazmıştınız?
Zira sadece ben okumuşum görünüyor,dikkate alınmıyor..
Ben yinede hatırlatayım uyarılarınızı

ne kadar da tepkili cevaplar yazmış arkadaşın biri! Arkadaşım sen al kayınvalideni yanına otur birlikte bu kadar çok seviyorsan.
yeni evli çift, insan biraz anlayışlı olur, problemleri de var yatılı misafirlik dediğin bir haftayı geçmez. bu ne yaa oldu oğlunu aldık diye kayınvalide kayınpeder gelsinler hep beraber yaşayalım, annesi alsın yanında yatırsın gece de.allahım yarabbim yaaaa...hiç sevmem vıcık vıcık yaşanlandığımda da kimseyi bunaltacak kadar gidip yanında kalmam kardeşim.

o zaman onlara hiç misafir gitmesin, nasıl olsa her an herşey olabilir
insanız ya, nefis diye birşey var

cok yazık siz benm ne demek istediğimi anlayamamıssınız .evet kızları da anneleri ne emeklerle büyütüp evlendiriyolar.tabiki anneneler hizmet etsinler kul köle olsunlar die evlndirmiorlar.mutlu olsun huzurlu bi yuvası olsun die evlendiriyolar.ancak olur ya insanlık hali yaslılık vs olursa bakmayalım mı ilerde bizlerin ne olcagı belli değil empati deyip duruyosunuz ya empati yapın öyleyse.herneyse size bi sürü acıklayacak değilim ama beni sinirlendiren sey su oldu DEFOLUP GİTSELER.savunan arkadaslar rahatsızlıgı yüzünden istemior yoksa kötü nietinin olduguna inanmıyorum diolar ya bunu anlatsınlar o zaman.rahatsızlıgı yüzündense böyle mi söylemek lazım

Ne güzel herkes evlilikte uyum abidesi kesilivermiş....
1 ay kalınmasından bahsetmiş konu sahibi....
Eşi acaba evinde kayınpederi kayınvalidesi baldızı baldızının çocukları ile 1 ay kalmaya can atar mıydı???

Evlenildi diye her şeye de amenna denir mi???
Hastalık değil mecburiyet değil, sırf tatil için 1 ay gelinip birinin evinde kalınır mı???
Üstelik bu insan çalışıyor kendine göre bir düzeni var...
Herkesin kayınvalidesi, görümcesi geldiğinde meyeğe, bulaşığa, sofraya yardım ediyor diye bir kural mı var???
Etrafımda dört döndüs, heç çalışsın hem keyfimi görsün yapıda olmadıklarına dair elinizde noter onaylı belige mi var???

İnsanlar yatak odalarıyla ilgili sıkıntılarını sağlkı bir biçimde çözüme kavuşturabilmek için destek alıyorlar belirli bir tedavi uyguluyorlar, siz her sorunu el yordamıyla aşıyorsunuz, dünyaya zihninizi kapatıp o işin sorunu mu olurşum yap gitsin mantığıyla bakıyorsunuz diye herkes de öyle mi yapmak zorunda...
Burada çıkışmaya zaman harcadığınız kadar internetten cinsel sorunlarla iligli terapi nasıl oluyor diye bir inceleseydiniz, bir sürü evreleri koşulları olduğunu bilirdiniz...
Bu kouşşalrın ve evrelerin de yalnızlık gerektirdiğini bilirdiniz...
Zaten onca insanın olduğu evde sessizce yapabilecek durumda olsalar terapiye gitmezler....

İyi hoş da arkadaşım, bence karşındakine ilk önce İNSAN olduğu için saygı duyacaksın, sonra da gelip buraya derdini açıp senden benden yorum beklediği için.2 kelimeye sinirlenmişsiniz, bir paragraf yazı yazmışsınız, hem de hiç tanımadığınız insan hakkında.Daha ilk okuduğumda ben de bu iki kelimeye çok takıldım ama zannetmem ki bu kadar kızıp söylenme hakkını bana versin, uygun bir dille karşımızdakini uyarmak yerine niye hemen birbirimize saygımızı kaybedelim ki?.

ama 5 ay önce evlenmişler, geçen hafta değil

Şok yaşatmayın bana. 5 ay bakın 5 yıl değil. 5 aylık bir gelin gayet yeni gelindir. Çiftler birbirine doyamamıştır yada tam bi düzen kurulamamıştır. Ben 6.5 aylık evliyim ve yeniyim bunu biliyorum ve söylüyorum da yeri geldiği zman. ben daha yeni gelinim diye.

kendisi DEFOLUP GITSINLER dediğinde çok mu saygılı oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…