- 13 Kasım 2016
- 129
- 69
- 98
- Konu Sahibi jasmin2604
-
İstanbul’da oldum canım Volkan Kahya’yaOha bu nasıl bi değişim kime ameliyat oldun
Sağol canım benim zamanla hepimizin çook güzel olucak inşallahMoralim bozuldu
Maşallah ne güzel burnun
İnşallahSağol canım benim zamanla hepimizin çook güzel olucak inşallah
Attım canım önden şişlik var biraz. Yok yok anlamadım tabi kiİnşallah
Moralim bozulduyu yanlış anlamadın inşallah,
Biraz espiri mayetinde yazdım
Valla öndende mükemmel yandanda çok şanslısın Maşallah 20 günde böyleyse 6 aydaAttım canım önden şişlik var biraz. Yok yok anlamadım tabi ki
Çoook teşekkür ederim canım :) umarım toparlarız kısa zamanda. Senin kabuklanma Durumu nasıl döküldüler miValla öndende mükemmel yandanda çok şanslısın Maşallah 20 günde böyleyse 6 aydatam süper olur
Çok teşekkür ederim canım aynen zamanla iyi olucaz hepimiz inşallah benim ince derili o yüzden sanırım.Masallah cok yakışmış aynen benimde cabuk inmiyor ciltten cilde fark var tabi olsun iyileşelim de
Şanslılardansın yani Olsun hayırlı olsun bence yakışmış kabuklanma sık sık temizle bence yumuşar dökülür ben öyle yapıyordum artık azalttımÇok teşekkür ederim canım aynen zamanla iyi olucaz hepimiz inşallah benim ince derili o yüzden sanırım.
Doktor cildim için kalın deri değil normalden biraz kalın dedi 22 günde ne halde olurum acaba bir fikriniz var mı şişliklerin yüzde kaçı iner ve ağrı sızı olur mu okul açılacağı için endişeliyimMasallah cok yakışmış aynen benimde cabuk inmiyor ciltten cilde fark var tabi olsun iyileşelim de
Toparlar bence 22 gün az değil doktorun dediklerini yapın o zaten iyi gelir sıkıntı olmaz uzaktan gören anlamaz biz bildiğimiz için takıyoruz aslındaDoktor cildim için kalın deri değil normalden biraz kalın dedi 22 günde ne halde olurum acaba bir fikriniz var mı şişliklerin yüzde kaçı iner ve ağrı sızı olur mu okul açılacağı için endişeliyim
Nasıl temizliyorsun peki canım? oksijenli su zarar verir diye kullanamadım. Spreyler de yumuşatmıyor sankiŞanslılardansın yani Olsun hayırlı olsun bence yakışmış kabuklanma sık sık temizle bence yumuşar dökülür ben öyle yapıyordum artık azalttım
Ben de ucunda ki dikişlerle başlayacağım işe canım endişe etme baya baya toparlanır 22 güneDoktor cildim için kalın deri değil normalden biraz kalın dedi 22 günde ne halde olurum acaba bir fikriniz var mı şişliklerin yüzde kaçı iner ve ağrı sızı olur mu okul açılacağı için endişeliyim
Hazır burun temizleme suyum var onu yapıyorum canım okyanus suyu ya da tuzlu su adı neyse doktor önermiştir belki sinus rince kit ilacı bende cok işe yarıyorNasıl temizliyorsun peki canım? oksijenli su zarar verir diye kullanamadım. Spreyler de yumuşatmıyor sanki
Kabuklanma dedigin kuru sümükler mi :)Çoook teşekkür ederim canım :) umarım toparlarız kısa zamanda. Senin kabuklanma Durumu nasıl döküldüler mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?