- 13 Kasım 2016
- 129
- 69
- 98
- Konu Sahibi jasmin2604
-
Bende 2 tane sprey var sadece sıkıp bırakıyorum. Yumuşak kalıyor ama temizlenmiyorHazır burun temizleme suyum var onu yapıyorum canım okyanus suyu ya da tuzlu su adı neyse doktor önermiştir belki sinus rince kit ilacı bende cok işe yarıyor
Sümük değil de kuru kanlar birikmişti içinde yaraların üzerinde az az duruyor dip taraflarda benim halaKabuklanma dedigin kuru sümükler mi :)
Yani ara ara oluyor, bende cok olmadı sanırım.
Onlar kalmadı bende ya,Sümük değil de kuru kanlar birikmişti içinde yaraların üzerinde az az duruyor dip taraflarda benim hala
Yaa ne güzel:) Benim de bi şekilde kurtulmam lazım bunlardanOnlar kalmadı bende ya,
Ben baştan beri sümkürebildigim için sanırım :)
Bana sprey vermedi canım sadece beş gün kullandım sonra doktor bu ilacı verdi ama bu cok iyi bütün burun içini dolaşıo ve açıo yumuşatıo çok memnunum peki doktor burnunu temizlemedi miSümük değil de kuru kanlar birikmişti içinde yaraların üzerinde az az duruyor dip taraflarda benim hala
Bana da öyle bişey lazım sanırım. Tamponlar çıkınca biraz temizlemişti ama yeterli gelmemiş bi daha da gidemedim sonraBana sprey vermedi canım sadece beş gün kullandım sonra doktor bu ilacı verdi ama bu cok iyi bütün burun içini dolaşıo ve açıo yumuşatıo çok memnunum peki doktor burnunu temizlemedi mi
Sorsana bu dediğim ilacı doktoruna bence iyi gelir sana kesinBana da öyle bişey lazım sanırım. Tamponlar çıkınca biraz temizlemişti ama yeterli gelmemiş bi daha da gidemedim sonra
Tamam bi sorayım canım çok teşekkür ederimSorsana bu dediğim ilacı doktoruna bence iyi gelir sana kesin
Sağol canım benim inşallah. Evt ben de deniyim pamuk çubuğu zarar verir diye korkudan kullanamadım onu da hiçHarika olmuş canım burnun darısı bize bu arada kabuklar için zeytinyağı sürün geceden sabaha kadar yumuşatıyor ben öyle yapıp kulak pamuğu ile temizledim
Temiz olmasına dikkat et bide çok bastırma canım dikkatli kullanSağol canım benim inşallah. Evt ben de deniyim pamuk çubuğu zarar verir diye korkudan kullanamadım onu da hiç
Tamam canım çok teşekkür ederimTemiz olmasına dikkat et bide çok bastırma canım dikkatli kullan
Çook teşekkür ederimm:)Efsanee bayıldımm
Onu ben de çok yapıyorum nedense sürekli esneyip duruyorum. Bazen burnum çok az sızlıyorYa bu arada ben gün içinde 6 kere esniyorumdur umarım zararı olmaz ameliyat sonrası nasıl bi alışkanlık kazandıysam
Aynen umarım zararı olmaz yaOnu ben de çok yapıyorum nedense sürekli esneyip duruyorum. Bazen burnum çok az sızlıyor
Evet inşallahAynen umarım zararı olmaz ya
8bin canımNe kadara ameliyat oldun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?