- Konu Sahibi jasmin2604
-
Bana bişey olmaz gibi geldi ama kızlara da bi sormak lazım T Tweety M MrvxcKIzlar ameliyattan sonra ilk gün durmadan sümük ya da kan aktığı için çekmek burnu bişey olur mu yani gripken burnumu çekeriz ya hep içimize onun gibi sürekli burnumu çeksem bişet olur mu burnumu çekerken faşur fuşur ses cıkıyo bırakırken de falır fuşur
Benim de daha dikişler olduğu gibi duruyor malesef 20 gün oldu düşmedi bi ama geçer bence kısa zamanda canım iz kalmazKızlar dikiş iziniz ne durumda kalır mı sizce benim hala duruyor kaç aydan sonra kaybolur bilen var mı
Ameliyattan sonra tamponlar var canım zaten istesek de çekemiyoruz ki ancak tampon çıkınca doktor sprey veriyor onu sıkıp içimize çekiyoruz onun da zararı olmuyo ama dikkat etmek lazım şiddetli sümkürmek yanlışKIzlar ameliyattan sonra ilk gün durmadan sümük ya da kan aktığı için çekmek burnu bişey olur mu yani gripken burnumu çekeriz ya hep içimize onun gibi sürekli burnumu çeksem bişet olur mu burnumu çekerken faşur fuşur ses cıkıyo bırakırken de falır fuşur
Ahahah haklısın :)Bence olmaz çünkü ben hep çekiyorum, Aşağı doğru baskı yapmaktansa yukarı cekmek sanki daha iyi :))
Bence de olmaz ama aksın boşver ilk gün zaten burnunda gazlı bez vardır ben hiç çekmedim akan beze geliyordu değiştiriyordum
Kızlar sizinde burnunuz şişlikten tıkanıyor mu en ufak şey rahatsız ediyor beni ya aslında tam tıkalı da değilde işte değişik bir durum sinirli yaptı beni iki gündür
Aynen bunlar bende de oluyor kıpırdanmalar falan ama tıkanıklık sinir yapıo diğerlerine alıştım hatta hareket olmayınca üzülüom iyileşmio diyeOhooo benim burnuma neler neler oluyoo..Tıkanıyo,sanki içinde biseyler varmış gibi hissediyorum,sıkıştırmışlar gibi tuhaf tuhaf şeyler. Ben kriz geçiyorum stresten, sinirli olsam yine iyi :)
Dikisler bir aydan sonra pek belli olmuyor . Dikişleri hic dert etmeyin. Ki benim izlerim cok zor iyilesirKızlar dikiş iziniz ne durumda kalır mı sizce benim hala duruyor kaç aydan sonra kaybolur bilen var mı
Ay keşke tek dertler dikiş izi olsa ben hala alışamadım burnuma bi gariplik var ama çözemedim yüzümü kendimi garip hissediyorum resmen evden çıkamıyorum nolacak bu halimDikisler bir aydan sonra pek belli olmuyor . Dikişleri hic dert etmeyin. Ki benim izlerim cok zor iyilesir
Yalnız değilsin bu konuda evden cıkınca sanki herkes biliyormuş hissi :)) tehlikeden korkan bir insana dönüştük resmen ama bu forumu keşfetmem iyi olduAy keşke tek dertler dikiş izi olsa ben hala alışamadım burnuma bi gariplik var ama çözemedim yüzümü kendimi garip hissediyorum resmen evden çıkamıyorum nolacak bu halim
Evet bütün hislerimi ancak burda anlatabiliyorum ben çünkü anlayanlar var :)Yalnız değilsin bu konuda evden cıkınca sanki herkes biliyormuş hissi :)) tehlikeden korkan bir insana dönüştük resmen ama bu forumu keşfetmem iyi oldu
Benim bi fikrim yok ilk günler tampon oldugu için zaten cekemiyordum sanki,KIzlar ameliyattan sonra ilk gün durmadan sümük ya da kan aktığı için çekmek burnu bişey olur mu yani gripken burnumu çekeriz ya hep içimize onun gibi sürekli burnumu çeksem bişet olur mu burnumu çekerken faşur fuşur ses cıkıyo bırakırken de falır fuşur
Benim dikişler daha dökülmedi ya neden böyle oldu anlamadımDikisler bir aydan sonra pek belli olmuyor . Dikişleri hic dert etmeyin. Ki benim izlerim cok zor iyilesir
Eriyen dikiş mi kullandı doktorun? Benim burun kanatlarimda ve burun ortasında normal dikiş kullanmıştı onları aldı ama burun kanadımın biraz iç kısmında eriyen şeffaf dikiş kullanmış o hala duruyo erimedi 23 gündür. Ne zaman erir bu eriyen dikişler benim de merak konumBenim dikişler daha dökülmedi ya neden böyle oldu anlamadım
Birazını aldı kalanlar kendi dökülecek demişti ama duruyor benim de 23 gün dikişlerle geziyorum öyle :)Eriyen dikiş mi kullandı doktorun? Benim burun kanatlarimda ve burun ortasında normal dikiş kullanmıştı onları aldı ama burun kanadımın biraz iç kısmında eriyen şeffaf dikiş kullanmış o hala duruyo erimedi 23 gündür. Ne zaman erir bu eriyen dikişler benim de merak konum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?