ya ben cok sıkıntı yasıyorum da bu konuda o yüzden bir kaç kez sordum kusura bakmayın, böyle bir ihtimal var mıdır sizce?
benim durumum şu ki; güvenilir bir doktor 13. haftada erkek 20. haftada kız dedi.. tüm belirtiler takvimler falan filan erkek diyor o yüzden emin olamıyorum ne dersiniz?
evet işte bunları duyunca kafam karısıyor acaba acaba diye sanırım bende bekleyecem 30. haftaya kadar dua edin bana
benimde çarşamba kontrolum var 24. haftam artık netleşir mi dersiniz?yoksa beklemem gerekir mi?
canım benımde ılk oglumu13 haftalıkken erkek dedı sonra hıc degısmedı ıkıncı oglumada 12 haftalıkken erkek dedndı sımdı hala erkek dıyor doktor 21 haftalık oldum degısen bısey yok
bende ısterdım yanıldım demesını
hayırlı evlat olsunlar ınsallah
benimde çarşamba kontrolum var 24. haftam artık netleşir mi dersiniz?yoksa beklemem gerekir mi?
Bebeginiz saglikla dogar babasiyla gulenoynaya buyutursunuz insallah.. Eger kiziniz olursa umarim ilerde oglunuzda olur ona guzel guzel ablalik eder.. Allah kalbinize gore versinbende biraz önce doktordan geldim.gebeliğimin 16.haftasıdayım doktor %90 kız dedi ama sanırım hep oğlum olsun istemişim ki kuzenimin de önce kız demişlerdi sonra oğlu oldu benimde yanılma payı olur mu dedim.%10 dedi. herşeyden önce sağlıklı ve hayırlı bi evlat olmasını diliyorum.rabbim inşallah sağlıklı ve hayırlı bir erkek evladıda tattırır.sevgilerimle....
Salikla dogurun gule oynaya buyutun insallahbanada 11. haftamda erkek dedi doktor hatta etrafımdaki herkes, ama dün detaylı ulstasonum vardı (21. haftam) bu sefer kız olduğunu söyledi artık bu kesin gözüyle bakıyorum 11. haftada minnacıktı zaten nerden bilicekler ki :) iki elini yüzüne kapatan bize kendini göstermeyen nazlımı nazlı bi kızım olucak inşallah :)
derinderen arkadaşım nasılsın.. bi ara konuşmuştuk hatırladın mı??
ben 10. haftadayım bakalım ne olacak :)) sütten kestin mi oğluşu?? bana doktor 1 ay verdi ama çok az bi süre imkansız olmayacak gibi :26:
erken miiiii? Benimkini 11+6da söyledi 15tede başka dr kesin olarak söyledi..kızlar merhaba...bende 4.5 yalık hamileyim...yani 18 haftalıgım...daha yeni ve ilk kez kız dedi dr....ama bana erken soyledi gibi geliyor emin olamıyorum :) 1 ay sonra tekrar gidicem..22.haftada...erkek erken belli ediyormus kendini...dogru mu?umarım cinsiyeti degismez...ona gor alisveris yapicaz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?