20. haftadan sonra bebeğinin cinsiyeti değişen oldu mu?(yanılmalar) lütfen cevap!

beyazay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2011
66
0
36
Diyarbakır
ya ben cok sıkıntı yasıyorum da bu konuda o yüzden bir kaç kez sordum kusura bakmayın, böyle bir ihtimal var mıdır sizce?
benim durumum şu ki; güvenilir bir doktor 13. haftada erkek 20. haftada kız dedi.. tüm belirtiler takvimler falan filan erkek diyor o yüzden emin olamıyorum ne dersiniz?

bize de 11.haftadan itibaren erkek dedi doktorumuz şu an 19.haftamdayım ve birkaç haftadır ise kıza benziyor diyor.belirtiler ve takvimler çok yanıltıcı kaale almanı tavsiiye etmem.eğer 20.hafta olmuş ve hala bizim gibi kesin birşey diyemiyor, kıza benziyor diyorsa yüzde 80 kızdır.erkeklerin organları genellikle daha rahat ve erken gözükür.

11. ve 13. haftalar cinsiyet tahmini için yanıltıcı zamanlar .Bana doktorum 15. haftada %80 19. haftada %99 erkek demişti.10 aylık oğlum var 11.haftada ise kız gibi demişti

bizim bir arkadaşada önce erkek dediler 20. hafta gibi kız dediler neyse tekrar gitti ki bebek erkekmiş :)))) şimdi kesin erkek
önemli olan sağlıklı ve hayırlı bir evlat olması, allah gönlüne göre versin...
sanırım hazırlık yapmak istiyor ve yapamıyorsun bu yüzden :)))

evet işte bunları duyunca kafam karısıyor acaba acaba diye sanırım bende bekleyecem 30. haftaya kadar dua edin bana

bende biraz önce doktordan geldim.gebeliğimin 16.haftasıdayım doktor %90 kız dedi ama sanırım hep oğlum olsun istemişim ki kuzenimin de önce kız demişlerdi sonra oğlu oldu benimde yanılma payı olur mu dedim.%10 dedi. herşeyden önce sağlıklı ve hayırlı bi evlat olmasını diliyorum.rabbim inşallah sağlıklı ve hayırlı bir erkek evladıda tattırır.sevgilerimle....

banada 11. haftamda erkek dedi doktor hatta etrafımdaki herkes, ama dün detaylı ulstasonum vardı (21. haftam) bu sefer kız olduğunu söyledi artık bu kesin gözüyle bakıyorum 11. haftada minnacıktı zaten nerden bilicekler ki :) iki elini yüzüne kapatan bize kendini göstermeyen nazlımı nazlı bi kızım olucak inşallah :)

20 haftalık dün detaylı ultroson vardı. ama hala kendini saklamakta ısrarcı.
ya çok nazlı bir kızımız olacak
yada inatçı oğlumuz önemli olan sağlıklı uzun ömürlü hayırlı olsunda

benimde çarşamba kontrolum var 24. haftam artık netleşir mi dersiniz?yoksa beklemem gerekir mi?

canım benımde ılk oglumu13 haftalıkken erkek dedı sonra hıc degısmedı ıkıncı oglumada 12 haftalıkken erkek dedndı sımdı hala erkek dıyor doktor 21 haftalık oldum degısen bısey yok
bende ısterdım yanıldım demesını

hayırlı evlat olsunlar ınsallah

derinderen arkadaşım nasılsın.. bi ara konuşmuştuk hatırladın mı??
ben 10. haftadayım bakalım ne olacak :)) sütten kestin mi oğluşu?? bana doktor 1 ay verdi ama çok az bi süre imkansız olmayacak gibi :26:

benimde çarşamba kontrolum var 24. haftam artık netleşir mi dersiniz?yoksa beklemem gerekir mi?

aslında çoktan belli cinsiyetide görememişler demekki kontrole girmeden çikolata yemeni öneririm, hareket ettiği için çok daha rahat görünecektir bence

Bebeginiz saglikla dogar babasiyla gulenoynaya buyutursunuz insallah.. Eger kiziniz olursa umarim ilerde oglunuzda olur ona guzel guzel ablalik eder.. Allah kalbinize gore versin

Salikla dogurun gule oynaya buyutun insallah

ıyıyım canım benım sen nasıolsın
unuturmuyum hatırlıyorum tabı
yok ay gecelerı emıyor hala fenalıklar geldı banada
dun aksma dedım kesın kesecem bıktım artık dıye sabah yıne guler yuzunu gorunce vazgectım:))
cınsıyetı ogrenınc banada haber mutlaka ozelden yazarsanda konusuruz
kendıen ıyı bakk canımm

bende cok merak edıyorum bır tane 3 yasında oglum var ıkıncı bebegıme hamıleyım 27+3 gunluk hamıleyım allah saglıık versın ama bır kızım olsun cok ıstedım dr erkek dedı ama ıcımde ınanın hıc bır sekılde erekek hıssı yok hala dr kız dıyecek dıye beklıyorum allahım gucune gıtmesın ne olur ama kız evlat ısıtoyorum

kızlar merhaba...bende 4.5 yalık hamileyim...yani 18 haftalıgım...daha yeni ve ilk kez kız dedi dr....ama bana erken soyledi gibi geliyor emin olamıyorum :) 1 ay sonra tekrar gidicem..22.haftada...erkek erken belli ediyormus kendini...dogru mu?umarım cinsiyeti degismez...ona gor alisveris yapicaz :)

erken miiiii? Benimkini 11+6da söyledi 15tede başka dr kesin olarak söyledi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…