- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
canım ben, kızıma 6,5 aylıkken hamile kaldım ve 11,5 aylığa kadar emzirdim hiç te bişey olmadı.. Gayet sağlıkla haftasından önde giden bir hamileliğim war..derinderen arkadaşım nasılsın.. Bi ara konuşmuştuk hatırladın mı??
Ben 10. Haftadayım bakalım ne olacak :)) sütten kestin mi oğluşu?? Bana doktor 1 ay verdi ama çok az bi süre imkansız olmayacak gibi :26:
canım ben, kızıma 6,5 aylıkken hamile kaldım ve 11,5 aylığa kadar emzirdim hiç te bişey olmadı.. Gayet sağlıkla haftasından önde giden bir hamileliğim war..
bende cok merak edıyorum bır tane 3 yasında oglum var ıkıncı bebegıme hamıleyım 27+3 gunluk hamıleyım allah saglıık versın ama bır kızım olsun cok ıstedım dr erkek dedı ama ıcımde ınanın hıc bır sekılde erekek hıssı yok hala dr kız dıyecek dıye beklıyorum allahım gucune gıtmesın ne olur ama kız evlat ısıtoyorum
Ayni durum bende de oldu, kiz oldugundan o kadar emindim ki kendimcebende cok merak edıyorum bır tane 3 yasında oglum var ıkıncı bebegıme hamıleyım 27+3 gunluk hamıleyım allah saglıık versın ama bır kızım olsun cok ıstedım dr erkek dedı ama ıcımde ınanın hıc bır sekılde erekek hıssı yok hala dr kız dıyecek dıye beklıyorum allahım gucune gıtmesın ne olur ama kız evlat ısıtoyorum
Benim üçüncü gebeliği.iki oğlum var Allah'a hamdolsunAyni durum bende de oldu, kiz oldugundan o kadar emindim ki kendimceBugun 2li tarama icin gittim doktor %80 erkek dedi 13+1 deyiz, şoku atamadım üstümden
Hayırlı evlatlar olsunlar, sağlıkla...
Psikolojikmidir nedir bu hisler bilemedim vallaBenim üçüncü gebeliği.iki oğlum var Allah'a hamdolsunİlk iki gebeliğimde göğüslerim çok büyümemiş ve çok ağrımamisti şimdi 20 haftalık gebeyim ve göğüslerim çok sis hem de çok ağrıyor. Bebeğim de kasiklarimda hareket ediyor. Kıza işaret gibi ama doktor erkek dedi. Hala yanılıyorlar gibi geliyor Bir de aşırı kasık ağrım var yürümekte bile zorlanıyorum. Diğer gebeliklerimden farklı bu görelim Mevla neyleyecek. Allah hayırlı ve sağlıklı eylesin evlatlarımızı. Kız olsun çok istedim erkek olduğunu duyunca da bir süre etkisinde kaldım ama şimdi gecti. Allah bunu uygun gördü diyorum artik
Canim bende 3. Kızıma hamileyim dediğin gibi bu gebeligimde bebek hep kasıkta taşıyorum ve aşırı ağrı yapıyor. Doktora sordum 3. Hamileliğin ilkler gibi olmaz daha aşağıda taşırsın çocuğu dedi. Benim göğüslerimde ne hassasiyet ne şişlik hiçbirşey yokBenim üçüncü gebeliği.iki oğlum var Allah'a hamdolsunİlk iki gebeliğimde göğüslerim çok büyümemiş ve çok ağrımamisti şimdi 20 haftalık gebeyim ve göğüslerim çok sis hem de çok ağrıyor. Bebeğim de kasiklarimda hareket ediyor. Kıza işaret gibi ama doktor erkek dedi. Hala yanılıyorlar gibi geliyor Bir de aşırı kasık ağrım var yürümekte bile zorlanıyorum. Diğer gebeliklerimden farklı bu görelim Mevla neyleyecek. Allah hayırlı ve sağlıklı eylesin evlatlarımızı. Kız olsun çok istedim erkek olduğunu duyunca da bir süre etkisinde kaldım ama şimdi gecti. Allah bunu uygun gördü diyorum artik
Cinsiyetin belirti ve takvimlerle alakası olmadığinı düşünenlerdenim.ya ben cok sıkıntı yasıyorum da bu konuda o yüzden bir kaç kez sordum kusura bakmayın, böyle bir ihtimal var mıdır sizce?
benim durumum şu ki; güvenilir bir doktor 13. haftada erkek 20. haftada kız dedi.. tüm belirtiler takvimler falan filan erkek diyor o yüzden emin olamıyorum ne dersiniz?
Insallah dediğin gibi olur. Başka doğurma şansım yok. Hem yaş itibari ile hemde ağır geçen bir gebelik. Ayrıca 3.cu sezeryanim olacak. Doktor kesinlikle izin vermiyor. Dualarinizi bekliyorum kizlarBenim bebeğime de erkek demişti doktorum .17.haftaya kadar .17.haftada kız dedi .İlerledikçe haftalar daha da netleşir .İleri haftalarda söylenen doğrudur ..
Benimde sizin gibi oldu 2 oğlum var doktor dün erkek dedi alışmaya çalışıyorum rabbim sağlık versin ilk önce nasip te kız yokmuşBenim üçüncü gebeliği.iki oğlum var Allah'a hamdolsunİlk iki gebeliğimde göğüslerim çok büyümemiş ve çok ağrımamisti şimdi 20 haftalık gebeyim ve göğüslerim çok sis hem de çok ağrıyor. Bebeğim de kasiklarimda hareket ediyor. Kıza işaret gibi ama doktor erkek dedi. Hala yanılıyorlar gibi geliyor Bir de aşırı kasık ağrım var yürümekte bile zorlanıyorum. Diğer gebeliklerimden farklı bu görelim Mevla neyleyecek. Allah hayırlı ve sağlıklı eylesin evlatlarımızı. Kız olsun çok istedim erkek olduğunu duyunca da bir süre etkisinde kaldım ama şimdi gecti. Allah bunu uygun gördü diyorum artik
Merhaba bebeğinizin cinsiyeti netleşti mi Allah'ım gönlünüzden geçeni kabul etsin inşallahInsallah dediğin gibi olur. Başka doğurma şansım yok. Hem yaş itibari ile hemde ağır geçen bir gebelik. Ayrıca 3.cu sezeryanim olacak. Doktor kesinlikle izin vermiyor. Dualarinizi bekliyorum kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?