20. haftadan sonra bebeğinin cinsiyeti değişen oldu mu?(yanılmalar) lütfen cevap!

canım ben, kızıma 6,5 aylıkken hamile kaldım ve 11,5 aylığa kadar emzirdim hiç te bişey olmadı.. Gayet sağlıkla haftasından önde giden bir hamileliğim war..

canım ben, kızıma 6,5 aylıkken hamile kaldım ve 11,5 aylığa kadar emzirdim hiç te bişey olmadı.. Gayet sağlıkla haftasından önde giden bir hamileliğim war..

ayy içime su serpildi valla..
ben de kızıma 11 aylıkken hamile kaldım, şimdi 11. haftanın içindeyim bakalım... emziriyorum hala...
öğlen emzirmeyi kestim, gece, akşam ve sabah devam bakalım :26:
umarım bişeycikler olmaz benim bebişe de

Merhabalar ben 20 haftalik hamileyim basen kalca ve gobegim yayvan buyuyu cokta zayiftim eksiye cok as erdim kiz beklerken doktor erkek dedi sasirdim sivri degil cunki gobegim sizce yanilma payi var midir yoksa dogrumudur acil cevap lutfen basina boyle gelen var mi

Cnm gecen bende gittim bir oglum var birde kiz olsun istiyorm 20 haftalik hamileyim ultrasonda erkek dedi cok sasirdim kilo alislarim kiz gibi hälä umudum var cokta eksi yedimm

Kizlar ben dun doktore gittim 14+4 haftadayim doktor erkege donusecek gibi dedi cinsiyetinden icin.hic yanilmamis cinsiyet konusunda arastirdim.ama kiza donusebilir mi? Hic duydunuz mu? Ama cok tatli cok hareketli bir bebekti.8 saniye icinde firil firil dondu karnimda.

Banada canım ilk 12 hafta erkek sonra 20 haftada kız dediler ama içimden bir ses erkek gibi geliyor çok tatlı yiyorum

merhaba hanımlar ultrason kağıdımı atayım sizce kız mu erkek mi

Ayni durum bende de oldu, kiz oldugundan o kadar emindim ki kendimce Bugun 2li tarama icin gittim doktor %80 erkek dedi 13+1 deyiz, şoku atamadım üstümden
Hayırlı evlatlar olsunlar, sağlıkla...

Ayni durum bende de oldu, kiz oldugundan o kadar emindim ki kendimce Bugun 2li tarama icin gittim doktor %80 erkek dedi 13+1 deyiz, şoku atamadım üstümden
Hayırlı evlatlar olsunlar, sağlıkla...
Benim üçüncü gebeliği.iki oğlum var Allah'a hamdolsun İlk iki gebeliğimde göğüslerim çok büyümemiş ve çok ağrımamisti şimdi 20 haftalık gebeyim ve göğüslerim çok sis hem de çok ağrıyor. Bebeğim de kasiklarimda hareket ediyor. Kıza işaret gibi ama doktor erkek dedi. Hala yanılıyorlar gibi geliyorBir de aşırı kasık ağrım var yürümekte bile zorlanıyorum. Diğer gebeliklerimden farklı bugörelim Mevla neyleyecek. Allah hayırlı ve sağlıklı eylesin evlatlarımızı. Kız olsun çok istedim erkek olduğunu duyunca da bir süre etkisinde kaldım ama şimdi gecti. Allah bunu uygun gördü diyorum artik

Psikolojikmidir nedir bu hisler bilemedim valla Rabbim kalbimize göre versin, hayırlı evlatlar olsunlar

Benmde 16+2 de doktorum %80 kız dedi ama bende gördüm net bir şekilde 22. Haftamda detaylıya gireceğim yine de alışveriş yapmıyorum nolur nolmaz diye. Bende sanırım erkek istiyordum ama hayırlısı böyleymiş şimdi çok alıştım kızım olmasına

Canim bende 3. Kızıma hamileyim dediğin gibi bu gebeligimde bebek hep kasıkta taşıyorum ve aşırı ağrı yapıyor. Doktora sordum 3. Hamileliğin ilkler gibi olmaz daha aşağıda taşırsın çocuğu dedi. Benim göğüslerimde ne hassasiyet ne şişlik hiçbirşey yok Bu belirtiler gerçekten hurafe

Cinsiyetin belirti ve takvimlerle alakası olmadığinı düşünenlerdenim.
Benim doktorum 13.hafta da tahminde bile bulunmadi.
18+2 ve 22+5 de aynı cinsiyeti söyledi.
Hatta 22+5 de tekrar sorduğumda geçen söyledimya der gibi bir tavirla ayni cinsiyeti söyledi.
Degişenler oluyormus dedim. Yok değismez belli dedi.
Yine de cok şey okudum cinsiyet yanilması ile ilgili kucagima alinca ikna olacagım heralde

Merhaba. Benim de iki kızım var. 17.ci haftada kıza benziyor dedi. Bütün belirtiler erkek. Hatta diğer kizlarimda yaşadıklarımın tam tersi belirtileri yaşıyorum. Erkek olmasını çok istiyorum. Insallah renkli usg de gönlümdeki gibi olur. Kızlarımda erkek istiyor. Hala olmak istiyoruz diyorlar. Rabbim insallah onların dualarını kabul eder...

Benim bebeğime de erkek demişti doktorum .17.haftaya kadar .17.haftada kız dedi .İlerledikçe haftalar daha da netleşir .İleri haftalarda söylenen doğrudur ..

Benim bebeğime de erkek demişti doktorum .17.haftaya kadar .17.haftada kız dedi .İlerledikçe haftalar daha da netleşir .İleri haftalarda söylenen doğrudur ..
Insallah dediğin gibi olur. Başka doğurma şansım yok. Hem yaş itibari ile hemde ağır geçen bir gebelik. Ayrıca 3.cu sezeryanim olacak. Doktor kesinlikle izin vermiyor. Dualarinizi bekliyorum kizlar

Benimde sizin gibi oldu 2 oğlum var doktor dün erkek dedi alışmaya çalışıyorum rabbim sağlık versin ilk önce nasip te kız yokmuş

Insallah dediğin gibi olur. Başka doğurma şansım yok. Hem yaş itibari ile hemde ağır geçen bir gebelik. Ayrıca 3.cu sezeryanim olacak. Doktor kesinlikle izin vermiyor. Dualarinizi bekliyorum kizlar
Merhaba bebeğinizin cinsiyeti netleşti mi Allah'ım gönlünüzden geçeni kabul etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…