- 6 Kasım 2022
- 68
- 24
- 18
- 34
Allah sabrımızı sabrımızı arttırsın en güzeli ile müjdelesin inşallah kolay değil ama Allah var.Erzurum araştırma mı ben de Erzurum Atatürk üniversitesi mezunuyum dört yıl kaldım orda çok özledimRabbim yardım etsin rabbim tez vakitte bizlererede kucağımıza alıp büyütebileceğimiz hayırlı evlatlar nasip etsin. Geçmiş olsun başınız sağolsun. Drlara göre çok kolay hamile kalabiliyoruz öyle bir zihniyet var herhalde. Suyum gelince Erzurum’a gitmiştim orda bir perinatoloji dru en azından hamile kalabiliyorsunuz demişti eşimde biz bunu 8 yıldır bekledik sizin dediğiniz gibi kolay bulmadık dedi.
Amin canım inşallah rabbim hepimize güzel haberler alıp yaşamayı nasip etsinHayirlisi olsun canim üzülme insallah gelcek ay olur güzel haberini bekliyorum
Amin canım inşallah Erzurum bölge hastanesinde yaptım doğumu çok beğendim çok temiz bir hastane açıkçası ailem ve ben orda yaşıyor olsak ileriki zamanlarda doğumumu orda yapardımAllah sabrımızı sabrımızı arttırsın en güzeli ile müjdelesin inşallah kolay değil ama Allah var.Erzurum araştırma mı ben de Erzurum Atatürk üniversitesi mezunuyum dört yıl kaldım orda çok özledim
Amin insallah canimAmin canım inşallah rabbim hepimize güzel haberler alıp yaşamayı nasip etsin
Bu son 3 4 gündür bendede oldu hatta geçen kanama olup dün kesilince acaba yerleşme kanamasını dedim. Bel ve kasık ağrım benimde oldu ama regli olmadım ne zaman olacağımıda kestiremiyorumAmin insallah canimben henuz adet olamadim kaybimin 40. gunundeyim pazartesiden beri kasık ağrim var alt karnimda ağriyor regli ağrisi gbi ama sökulemedi boyle birsey yasadin mi ?
Insallah duzensizlik olmaz en çok ondan korkuyorum senin de sanki duzensizlik olmus gibi normal adetin duzenlimiydi?Bu son 3 4 gündür bendede oldu hatta geçen kanama olup dün kesilince acaba yerleşme kanamasını dedim. Bel ve kasık ağrım benimde oldu ama regli olmadım ne zaman olacağımıda kestiremiyorum
28 günde bir düzenli olarak oluyordum. Bir arkadaşım doğum sonrası bazı ay oluyordun bazı ay olmadığında oluyor ben öyle oldum demişti inşallah öyle olmazda düzenimiz biran önce oluşurInsallah duzensizlik olmaz en çok ondan korkuyorum senin de sanki duzensizlik olmus gibi normal adetin duzenlimiydi?
Ne guzel düzenliymiş☺ emziren annelerde duzensizlik oluyormus ama sonucta bizim durum farkli insallah duzensizlik yasamayiz, ben macunla hamile kaliyorum o yuzden adeti dört gözle bekliyorum28 günde bir düzenli olarak oluyordum. Bir arkadaşım doğum sonrası bazı ay oluyordun bazı ay olmadığında oluyor ben öyle oldum demişti inşallah öyle olmazda düzenimiz biran önce oluşur
Clife mi kullanıyorsunuz. Bende onu kullandığımda gebe kalmıştımNe guzel düzenliymiş☺ emziren annelerde duzensizlik oluyormus ama sonucta bizim durum farkli insallah duzensizlik yasamayiz, ben macunla hamile kaliyorum o yuzden adeti dört gözle bekliyorum
Evet c lifeClife mi kullanıyorsunuz. Bende onu kullandığımda gebe kalmıştım
Ben hamile kalınca arkadaşıma vermiştim şimdi tekrar sipariş vereceğimEvet c life
Ben de hamile kalinca bir kutu kalmisti elimde vercek kisi de bulamadim tekrar bana nasipmisB
Ben hamile kalınca arkadaşıma vermiştim şimdi tekrar sipariş vereceğim
Evet orası da güzel bir hastahane ben dönmeye yakın galiba yeni açılmıştı Allah iyi insanlara denk getirsin inşallahAmin canım inşallah Erzurum bölge hastanesinde yaptım doğumu çok beğendim çok temiz bir hastane açıkçası ailem ve ben orda yaşıyor olsak ileriki zamanlarda doğumumu orda yapardım
Ben diğer gebeliğimde yumurta takibi yapıp hemen yumurta takibi yaptığım ay hamile kalmıştım sizin ilk gebelik miydi? Kolay hamile kalmış mıydınız ben de regl bittikçe sonra korunmayı bırakmayı düşünüyorum.Merhaba geçmiş olsun başınız sağolsun ben hemen hemen 40 ım çıkınca korunmayı bıraktım açıkçası çünkü hemen hamile kalıp kalamayacağımı bilmiyorum. 40 ımdan 4 gün sonra tekrar kanama oldu ama eder gibi yoğun değildi şimdi oda kesildi 2 3 gündür leke leke geliyor
Hayır ilk değil. İlk gebeliğim 2015 de olmuştu onuda kalp atışları durunca kürtaj olarak sonlandırmak zorunda kalmıştım ki o gebelikten sonra bu gebeliğim 7 yıl sonra doğaldan gelen bir gebeliktiBen diğer gebeliğimde yumurta takibi yapıp hemen yumurta takibi yaptığım ay hamile kalmıştım sizin ilk gebelik miydi? Kolay hamile kalmış mıydınız ben de regl bittikçe sonra korunmayı bırakmayı düşünüyorum.
Rica ederimBiliyorum o yöntemi eğer gebeliğim devam etseydi yapılacaktı zaten ne yazıkki nasip olmadı. Bilgilendirmeniz için yinede teşekkür ederim
Canım merhaba benim de yumurta tembelliğim var pcos falan bu ürün ne işe yarıyor bende kullanmak istiyorumBen de hamile kalinca bir kutu kalmisti elimde vercek kisi de bulamadim tekrar bana nasipmistabi bir kutu yetmiyor tekrar siparis vericem.
Merhaba canım instagramda sayfası bar ordan takip edip bakabilirsin yumurta rezervi azlığı ragimle ilgili sıkıntılar vs bir çok şeye faydası varCanım merhaba benim de yumurta tembelliğim var pcos falan bu ürün ne işe yarıyor bende kullanmak istiyorum
Tamam inşallah bakayım birMerhaba canım instagramda sayfası bar ordan takip edip bakabilirsin yumurta rezervi azlığı ragimle ilgili sıkıntılar vs bir çok şeye faydası var
Rica ederim ne demekTamam inşallah bakayım birçok teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?