Doğuma Hazırlık 20 haftalık doğum sonrası tekrar gebe kalma

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ben de İstanbul'da üç dört yere gittim bana da aynısı denildi ilki böyle oldu diye bu da olmak zorunda değil dikiş önermiyoruz normal takibe geç denildi ama benim canımdan can gitti ikizdi bebeklerim o yüzden kimseyi dinlemedim ve inanmadım genelde kendine güvenmeyen doktorların bunu bahane olarak sunduğunu inandım ve Allah güven veren bir doktoru karşımıza çıkartı sişlide türkiye gazetesi hastahnesinde ilk aslı hanıma randevu aldım ben hiç kadın doktor istemedim ama bu kadın keşke gebeliğim normal olsaydı da devam etseydim onunla o kadar anlayışlı o kadar kibar o kadar sevecen başıma gelenleri anlatınca gözleri doldu seni anlıyorum ama sakın kalman lazım dedi bana dersen ki bu dikişi at ben atamam beş yıldan fazla oldu işlemi yapmayalı dedi her hekimin diyene de sakın yaptırma prof uzman olup neşter tutmayı bilmeyen doktorlar var dedi.Serklajin da kendi icinde enfeksiyon olabilir işlem doğumu başlatabilir kese deline bilir vs... Dedi ama senin zaten bir kaybın var bu riskleri göze al ve attır dedi aynı hastahanede Mehmet bey var perinatolag 15. Haftamda 30 ml ile serklajı attı mesafeden çok el ile muayene edince iç dökün çok gevşek atalım seni de bebeği de tehlikeye atmayalım dedi o benim bu şehirdeki şansım oldu çok şükür Rabbime şuan 32 haftalığım ve üç hafta önce 28 ml olan rahim ağzı şuan 12 ml düstü içerden kasılmalar bebek büyümesi vs ile açılma oldu ve sadece dikiş vesilesi ile duruyor dikiş olmasa kayıp gidecekti şuan hep yatıyorum ben elimden geleni yaptım gerisi Allahın takdiri. İnan olacagina inşallah rabbim yerini doldursun en kolay ve hayırlı şekilde benim sana tek tavsiyem kimseye inanma ben bunu yaşadım ve bu dikişi istiyorum de

Rabbim hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin. Gerçekten bazı drları anlamak çok zor yani herkes öyle kolayca hamile kalamıyor bilindik durumlarda tedbiri almak yerine akışına bırakıyorlar. Rabbim hepimize yardım etsin. Bulunduğum ildeki dr zaten dikişi önermişti fakat istdaki dr Takibe bağlı olarak yapıldın söyleyince iş buralara kadar geldi ne yazıkki

Oyle mi Türkiye'de ki sistemi bilmiyorum canim vardir bir hayir 1 gün daha sabretceksin artik insallah vardir
Doğru bi paylaşımında okumuştum siz Fransa’da yaşıyordunuz değilmi.Öyle vardır bundada bir hayır yalnız 1 değil 2 gün yarın vericem cuma çıkacak.

Doğru bi paylaşımında okumuştum siz Fransa’da yaşıyordunuz değilmi.Öyle vardır bundada bir hayır yalnız 1 değil 2 gün yarın vericem cuma çıkacak.
Evet gurbetteyim, tekrar vericeksin yani olsun geç olsun güc olmasin insallah bebiş vardir bende henuz adet olamadim olmadikca stres oluyorum

Evet gurbetteyim, tekrar vericeksin yani olsun geç olsun güc olmasin insallah bebiş vardir bende henuz adet olamadim olmadikca stres oluyorum
Allahtan hayırlısı ne diyelim. Valla benimde bugün yine bir kanamam oldu anlam veremedim

Aynen öyle yaşanan hayat koşulları mi yediklerimizden mi nedir bilinmez artık kalamamak çok yaygın bizde de bir sebep bulunmadı bir yıl zaten bekle dendi bir yilim öyle geçti sonra pandemi ile tam kapanma geldi entübe dışında hastahneler açılmadı evrak tamamla tahlil tamamla birini halledene kadar birinin süresi doldu bilmediğin şehir bilmedigim duymadığım terimler bir buçuk yılım öyle geçti sonra sulama ile ikizlere kaldım ama beş aylikken rahim ağzım.bir anda 18 ml oldu bir kere hamile kaldım ve üç gün ara ile iki normal doğum yaptım çok zor zamanlardı beş gün doğum sancısı çektim ilaçlarla kesilemedi biri yedi gün yaşadı sütümü verdim biri üç saat sagdim diye bebekler öldü ama beş ay sütüm ilaçla bile kesilmedi alt komşum benden bir ay önce doğum yaptı onun bebeği ağlıyordu ben yataktan elim karnimda utanıyordum Allahımmmmmm kimseye yasatmasın

Rabbim yardım etsin rabbim tez vakitte bizlererede kucağımıza alıp büyütebileceğimiz hayırlı evlatlar nasip etsin. Geçmiş olsun başınız sağolsun. Drlara göre çok kolay hamile kalabiliyoruz öyle bir zihniyet var herhalde. Suyum gelince Erzurum’a gitmiştim orda bir perinatoloji dru en azından hamile kalabiliyorsunuz demişti eşimde biz bunu 8 yıldır bekledik sizin dediğiniz gibi kolay bulmadık dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…