- 24 Mayıs 2008
- 3.723
- 5.939
- 683
Cok şükür ne kadar etkiliyor bir hormon vücuduo değer de bir çok gebeleri olmuştır o yüzden ilaç vermemişlerdir normalde de aslında dahiliyeye yönlendirmeleri lazımdı ama gebeliğini etkileyeceklerini düşünmemişlerdir bence. Neyse sen gidio çözmüşsün iste :) en iyisini yapmışsın canım.
Valla sağlıklı olsun da ben yayını dinlenmeye de razıyım canım :)Cok şükür ne kadar etkiliyor bir hormon vücudu
Artik daha iyi günler görsün hamileliğimiz
Benim kanamalarım kesileli 5 6 gün oldu o arada zannedersem reglide oldum tam anlayamadım açıkçası. Bendede şöyle bir sıkıntı var dün değerlerime baktırmak için kan verdim beta alınmış 4.44 çıktı bir önceki gebelikle alakalı olabilirim acaba Salı günü testi tekrar ettireceğimIlk adetinizi doğumdan sonra ne zaman gördunuz acaba ?
Rica ederim ne demek ne söyleyip sizi teselli etsem bilemedim ne söylememde içinizdeki tedirginlik korku gitmeyecek bunuda biliyorum bende olsam sizin gibi olurdum çünkü. Dr unuzu iyi seçin ve bence bu tarz durumlarda 2 haftada bir kontrole gitmek gerekirBen teşekkür ederim cevap verdiğiniz ilk kızımdan 4 yıl sonra ikinciye karar verdik olmadı 6 düşüğüm var kürtaj oldum hep ama hepsi 6. Haftaya gelmeden gitti genetik sıkımtı yoktu yine de 2 tüp bebek ve aşılama yaptık yine olması doğal yollardan kaldım. Bu sefer de böyle bir sıkıntı çıktı. Tam bütün zorlukları atlattık derken 6.ayıma girerken bununla karşılaştık. Etrafımda da kşmse de yok böyle bir durum ne yapacağım bilemeden buradan okudum hep yine de korktum Benim rahim uzunluğum 44mm ama 40 mm olur 2 hafta sonea 23 mm e düşenler de olmuş direk suyu gelenlerde olmuş doğuma kadar sağlıkla gidenlerde olmuş. İşte hepsini okuyorum kaç gündür içimdeki korku birazda olsun geçer diye. Hafifi açılma oldu diye hemen doğum olmaz diyorlar açılma başlayıp 6/7 hafta sonra da doğumlar anca başlıyormuş İnan o bilw yeter 30 a gelsem bile yeter diyorum ama 23/24 falan çok erken
Önce ki gebelikle de alakali olabilir oldukca düşük bir değer ama net bir sey de söyleyemm erken yumurtlamista olabilirsiniz benim de şu an kasıklarim ağriyor doğumun uzerinden 33 gün gecti adet agrisida yaşadim ama gelen giden yok beklemedeyim açikcasi korunmam gerektigini biliyorum ama kaybettigimin yeri bir an önce dolsun istiyorum güzel haberlerinizi bekliyorumBenim kanamalarım kesileli 5 6 gün oldu o arada zannedersem reglide oldum tam anlayamadım açıkçası. Bendede şöyle bir sıkıntı var dün değerlerime baktırmak için kan verdim beta alınmış 4.44 çıktı bir önceki gebelikle alakalı olabilirim acaba Salı günü testi tekrar ettireceğim
Bende korunmadım çünkü kolay hamile kalamadığım için ne zaman olur kimbilir dedim o yüzden akışına bıraktımÖnce ki gebelikle de alakali olabilir oldukca düşük bir değer ama net bir sey de söyleyemm erken yumurtlamista olabilirsiniz benim de şu an kasıklarim ağriyor doğumun uzerinden 33 gün gecti adet agrisida yaşadim ama gelen giden yok beklemedeyim açikcasi korunmam gerektigini biliyorum ama kaybettigimin yeri bir an önce dolsun istiyorum güzel haberlerinizi bekliyorum
Evet doktorum her hafta çağırıyor yarın yine kontrolüm var çok güveniyorum ona hiç bir şeyi atlamıyor hatta ne olursa olsun gece gündüz farketmez ara diyor. O da acil bir durum yok diyor hep sadece takip edeceğiz merak etme diyor.Rica ederim ne demek ne söyleyip sizi teselli etsem bilemedim ne söylememde içinizdeki tedirginlik korku gitmeyecek bunuda biliyorum bende olsam sizin gibi olurdum çünkü. Dr unuzu iyi seçin ve bence bu tarz durumlarda 2 haftada bir kontrole gitmek gerekir
Insallah hamilesindir canm bende merak ettimBende korunmadım çünkü kolay hamile kalamadığım için ne zaman olur kimbilir dedim o yüzden akışına bıraktım. Bakalım Salı günü testi tekrar yaptıracam gerçi nette berahcg 4-6 hafta arası 5 ml nin altına düşer yazıyor. Dr emin olalım tekrarlayalım dedi
Amin canım inşallah tez vakitte hayırlısıyla rabbim güzel haberler almamızı nasip etsin. Bende tahlili yaptırıp sonucunu bekleyene kadar meraktan çatlayacağımInsallah hamilesindir canm bende merak ettimhenuz çok yeni oldugu icin deger dusuk cikabilir tabi seni umutlandirmakta istemem belirtin var mi gerci çok erken ama, benim de sali gunu kontrolum var insallah hersey yolundadir bende kolay hamile kalamiyorum insallah tez zamanda nasip olur
Merhaba geçmiş olsun başınız sağolsun ben hemen hemen 40 ım çıkınca korunmayı bıraktım açıkçası çünkü hemen hamile kalıp kalamayacağımı bilmiyorum. 40 ımdan 4 gün sonra tekrar kanama oldu ama eder gibi yoğun değildi şimdi oda kesildi 2 3 gündür leke leke geliyorMerhaba ben de 1 Eylülde ölü doğum yaptım doktor üç ay korunun dedi ilk adetimi 1 Ekim sonra 20 Ekim bir de bugün yani 8 kasımda oldum. Benim regl dönemlerim sıklaştı. Doktoruma mesaja tüm rahim çok normal gözüküyordu ilk üç dört ay düzensizlik olabilir dedi. Bu adetim yani doğumdan sonra üçüncü adet çok ağrılı oldu. Eski adetlerim de çok ağrılı geçerdi ama doğumdan sonra gelen iliş der ağrısıydı. Galiba eski düzene dönüyorum şimdi bir regl daha bekleyip tekrar korunmayı bırakmayı düşünüyorum.
Basın sağ olsun aynı haftamda benimde doğum oldu canli doğdu ama yedi gün yasayabildi rahim agzinda kısalık kaslarda gevşeklik varmış ikinci gebelikte 15. Haftamda dikiş atıldı şuan 31. Haftamdayım dikişe rağmen içerden açılma oldu şuan Allahın da kudreti ile sadece bebeği dikiş tutuyor her ihtimale karşı ciğer geliştirici vuruldu kısalık olmasa bile dokusuna baktırMerhaba hanımlar geçen ay 20 haftalık suyumun erken gelmesi nedeni ile doğum yaptım ve bebeğimi küçük olduğu için kaybettim. Böyle bir durumu yaşayanlar varsa bilgileriniz paylaşırsa sevinirim
1. Böyle bir durumdan sonra ne zaman hamile kaldınız
2. Sonrasında oluşan gebeliğiniz için ne gibi önlemler alındı
3. Neden böyle bir durum yaşadınız
Cvplar için şimdiden çok teşekkür ederim
Dizinde başınız sağolsun. Rabbim şimdi olacak evladınızı zamanında sağlıkla kucağınıza alıp büyütmeyi nasip etsin. Banada Dr bir sonraki gebeliğinde 14 15 hafta arasında rahim ağzını muhakkak dikilmesi gerek dedi. Ya aslında her Dr kendine göre değişik çalışıyor. İstda olan drum 14 haftada kontrolde şuan dikmeye gerek yok daha önce kaybın olsaydı dikelim derdim ama bulunduğun ilde sürekli ölçüm yaptır 22 23 mm ye düştüğü zaman dikilmesi şart dedi ama benim suyumun geldi gün rahim ağzı 23 mm di. Burada nasip hayırlısı böyleymiş diyoruzBasın sağ olsun aynı haftamda benimde doğum oldu canli doğdu ama yedi gün yasayabildi rahim agzinda kısalık kaslarda gevşeklik varmış ikinci gebelikte 15. Haftamda dikiş atıldı şuan 31. Haftamdayım dikişe rağmen içerden açılma oldu şuan Allahın da kudreti ile sadece bebeği dikiş tutuyor her ihtimale karşı ciğer geliştirici vuruldu kısalık olmasa bile dokusuna baktır
Canm son durumun nedir kan verdin mi tekrar?Amin canım inşallah tez vakitte hayırlısıyla rabbim güzel haberler almamızı nasip etsin. Bende tahlili yaptırıp sonucunu bekleyene kadar meraktan çatlayacağım
Verdim canım sağlık ocağında o yüzden daha E nabıza düşmedi sabah belli olacakCanm son durumun nedir kan verdin mi tekrar?
Hadi insallah güzel haberlerini bekliyorumVerdim canım sağlık ocağında o yüzden daha E nabıza düşmedi sabah belli olacak
Umudum yok ama hayırlısıHadi insallah güzel haberlerini bekliyorum
Nasipte varsa olur canm hayirlisi olsunUmudum yok ama hayırlısı. Yarın yazarım sonucu canım
Serklaj dediğimiz rahim agizina dikiş yöntemini deneyin doktorlar daha iyi bilir başka konular için araştırmaya girmiştim bu konuya da vakıfim doktorunuza danışınSizinse başınız sağolsun. Rabbim şimdiki evladınızı hayırlısı ile zamanında sağlıkla kucağınıza alıp büyütmeyi nasip etsin. Peki ne kadar süre sonra gebe kaldınız.Bende rahim ağzı yetersizliği var eş durumı nedeni ile ağrıda yaşıyorum ve istdaki drum rahim ağzı 22 23 mm ye düşünce dikiş atılsın demişti ansızın gece suyum geldi sabah ağrıdaki druma gittim rahim ağzı 23 mm ye düşmüş buradaki drum ondan kaynaklı olduğunu söyledi.
Biliyorum o yöntemi eğer gebeliğim devam etseydi yapılacaktı zaten ne yazıkki nasip olmadı. Bilgilendirmeniz için yinede teşekkür ederimSerklaj dediğimiz rahim agizina dikiş yöntemini deneyin doktorlar daha iyi bilir başka konular için araştırmaya girmiştim bu konuya da vakıfim doktorunuza danışın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?