20 Haftalık Gebelik Sonlandırma Hakkında

• Konu Sahibi Konu Sahibi BYV
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Öylede deme canim ya bebek gitse rahminde gitse ne yapacaktin sonra oyle deyip de Allaha karsi gelme arkadasim nolur
Öyle ama işte vicdanım rahat bırakmıyor beni çok pişmanım yaşıyordu işte ne biliyim yani bilmiyorum çok zor bişey ben sana diyorum üzülme diye ama bende normal sayılmam ama işte zaman geçtikçe sadece kabulleniyosun

Evet ben sana teselli veriyorum sen bana karisik durumlarimjz kabullenmek zorundayiz yaptik bir hata

Psikoljim bozuk işte ne dediğimizi bilmiyoruz ki yani
Valla git gide bozuluyor sNirim hadi ben neyse de senin 3 aY olmus ama aci hala dun gibi kaliyo dimi eger kendisi dusseydi veya kalbi dursaydi eminim boyle bu kadar olmazdik

Yaşadıklarınızı okudum bende şu an aynı durumu yaşıyorum bebeğim için kurul kararını yarın öğrenicez çok korkuyorum

Yaşadıklarınızı okudum bende şu an aynı durumu yaşıyorum bebeğim için kurul kararını yarın öğrenicez çok korkuyorum
Allah yar ve yardimcin olsun Allah bebegini sana bagislasin insallah ama vazgecme derim.... biz bebegimizden vazgectik ve nasil anneyiz diye vicdan azabi cekiyoruz

Geçmiş olsun canım sorun nedir Allahım yardımcınız olsun

Balıkesir fakat bursaya gelip gidiyorum
Eğer Ankaradaysan Özgür Deren diye doktor var ona gitmeni istiycektim bak üzülme sankin dua et bide ben gene söyleyim ama anneye zararı yoksa nolursunuz ellemeyin diğer türlüsü haram bak kaç aylik bebek

Balıkesir fakat bursaya gelip gidiyorum
Internetten baktım da Uzman doktor Ertan Okay diye biri var bursada eğer biliyorsan ona bi git renkli ultrason da falan baktır iyice acele etme

Down sendromunda mı oluyor bu dediklerin? Burun hiç mi gelişmiyormuş?
Down sendromu çıkmadı daha doğrusu amniyosentez in şu ana kadar çıkan sonuçları temiz çıktı ama burun gelişmiyor nedeni belli değil yaşamaz diyorlar kurul da yarın karar verecek

Internetten baktım da Uzman doktor Ertan Okay diye biri var bursada eğer biliyorsan ona bi git renkli ultrason da falan baktır iyice acele etme
16.hafta dan bu yana aldırmamak için uğraşıyoruz toplam 4 doktor gördü hepsi aynı dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…