20 Haftalık Gebelik Sonlandırma Hakkında

• Konu Sahibi Konu Sahibi BYV
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben yaşadıklarınızı merak ettim aslında özelden yazmanız mümkün mü, sezaryanla doğmuş bir çocuğum var 5 yaşında doktorum önce sezaryan yapalım dedi sonra vajinal bakınca bir deneyelim dedi haftaya gebeliğim sonlandırılacak ama ben suni sancıdan çok korkuyorum daha önceden bildiğim için hem de riskleri var rahimde önceki kesi yeri yırtılabilirmiş filan çok kararsız kaldım sezaryenin tek dezavantajı birdahaki hamilelik için daha fazla beklemek ise yapacak birşey yok

Ahh be canım çok özür diliyorum yaranı deştim ama buda öyle herkesin bileceği birşey değil yaşamayan anlayamaz. İlaç olmayan yer İstanbul üniversitesi çapa tıp fakültesi burası canım pazartesi için şişli etfalden randevu aldım eşimde az önce bir abimiz var bakırköyde bir eğitim araştırma hastanesinde doçent kadın doğum doktoru onunla konuştu pazartesi ara hatırlat bana demiş ben burada ayarlarım demiş. Yani önümüzdeki hafta yaptıracağız inşallah ya şişlide ya bakırköyde bakalım. Bilgiler için teşekkür ederim.

İnşallah hakkınızda hayırlısı olur, herşey yolunda gider bir an önce hallolur ve atlatirsiniz bu günleri.

Ben gecen 2017 Eylül'de yaşadım 27 haftalık bebeğimi gelişmiyordu büyümedi ve karnımda kalbi durdu . 350 gramdı. Hemen hastaneye yatırdılar balon yöntemi diye birsey yaptılar rahme balon koydular ve açılmam oldu çok az sancıyla Doğum yaptım

Suni sancı vermediler önce o balon çıktı . Daha sonra bebek . Çok zor zamanlar ve şok olmuş durumdaydım . Defin işlemlerini eşim haletti. Öyle Allah sabrını veriyor .tekrar hamileyim 35 haftamdayım. Çok şükür hersey yolunda. Kendinizi çok üzmeyin insan bilemiyor hakkında neyin hayırlı olduğunu.sağlıklı hayırlı gebelikler diliyorum

Canım öncelikle başın sağolsun benim bebeğim geçen hafta 20 cm ve 298 gram olarak bakmışlardı işlem anına kadar daha nekadar büyür bilemiyorum. Aynen öyle verende o alanda o hakkımızda hayırlısı olsun inşallah . Peki bu balon yöntemi dediğin şeyi devlette mi yaptılar özelde mi?

Gelişme geriliği vardı çentik vardı suyu azdı bebeğimin.. araştırma Hastanesi'nde yaptılar devlet Hastanesi'nde

Teşekkür ederim.
Merhaba,

Öncelikle çok geçmiş olsun. Ne kadar zor oldugunu biliyorum. Damdan düşenin halinden damdan düşen anlar.
2015 Aralık ayında Harmony testi daha yeni duyulurken yaptırdığım ve amniyosentez ile teyit edilmiş bir down sendromlu gebeliğim 20. haftada sonlandırıldı. Detaylı anlatmak istemem ama merak ettiklerinizi özelden cevaplayabilirim.
Sevgilerimle.

Canım bende suni sancı ile dogum yaptim sende suni sancı ile yap bir daha ki gebelik için çok beklemezsin evet çok aci dayanılmaz bir aci ama geçiyor

Canım bende suni sancı ile dogum yaptim sende suni sancı ile yap bir daha ki gebelik için çok beklemezsin evet çok aci dayanılmaz bir aci ama geçiyor
Ben sezaryen ile doğum yaptım üzerinden 2,5 ay geçti. Doktorum pek suni sancı vermek istemedi ben de ısrar etmedim, sezaryende zor oldu tabi bir hafta kadar zorluk çektim ama tabiki içimin acısının yanında hiç kaldı.. 5-6ay sonra yeni bir gebelik olabilir demişti doktorum o yüzden haziranı bekleyeceğim bakalım..

Çok geçmiş olsun evet konu oraya gelince içimizin yangını hıc sönmeyecek 3 ay oldu ama ilk gün ki gibi hâlâ Allahım yardımcımız olsun çok zor bisey bu acıyla yaşamak

Benimde yarin 20.30da 1 hafta olcak bebegimi kaybedeli . Suni sanci ile dogum yaptim ama icimdeki aci hepsinden beterdi ölmekten beter biseymis evladina karar vermek zor.. ve ben pismanim vicdan azabi cekiyorum

Benimde yarin 20.30da 1 hafta olcak bebegimi kaybedeli . Suni sanci ile dogum yaptim ama icimdeki aci hepsinden beterdi ölmekten beter biseymis evladina karar vermek zor.. ve ben pismanim vicdan azabi cekiyorum
Aynen canım bende vicdan azabı çekiyorum 3 ay oldu hala ağlıyorum ama mecburduk anneye zarar verir denildi gitmediğimiz doktor kalmadı ama çok vicdan azabı çekiyorum cok özlüyorum oğlumu

Aynen canım bende vicdan azabı çekiyorum 3 ay oldu hala ağlıyorum ama mecburduk anneye zarar verir denildi gitmediğimiz doktor kalmadı ama çok vicdan azabı çekiyorum cok özlüyorum oğlumu
Kader arkadasimsin demekki bana oyle bisey denmedi bile nesi vardi bebeginin?

Kader arkadasimsin demekki bana oyle bisey denmedi bile nesi vardi bebeginin?
Canım ileri derecede hidrosefali denildi 5 tane doktora gittik ama hıc biri bi ümit vermedi bana zararı olmasaydı biz ellemeyecektik ama ileri seviyede olduğu için rahmi yırtar ve rahim alınmasına kadar gider denildi çok zor gördüm oğlumu bide gözümden gitmiyor 3 ay oldu çok zor Allah yardımcımız olsun bol bol dua et inan rahatliycaksin gelen Allahtan canım sabır etcez onu görmek için

Bana tehlike denmedi ama bizde korktuk ya bisey olursa ya rahimime bisey olursa diye. Inan ki cok zor biz birbirimizi en iyi anlayanlardaniz bende fotografta gordum benimde gozumun onunden gitmiyor daha 1 hafta oldu cok taze benim bilmiyorum gunler nasil geccek

Neden kaynaklaniyormus peki be hastalik

Neden kaynaklaniyormus peki be hastalik
Bir sürü sebebi varmış canım tek bi nedenle değilmiş doktor da net bisey demedi sadece bir sürü sebebi var dedi neyden olduğuna baktılar ama sonuçlar temiz çıktı doktorlar da talihsizlik olmuş dedi Allahtan geldi sizin bebeginizde ne sorun vardı

Evet canım bizi bizden başka kimse anlamaz çok zor ama alisiyosun işte elden bisey gelmiyo çok ağladık hala ağlıyorum ama duzelmiyo mezarına git dua et konuş onunla o seni duyar annesi bol bol dua et başka yapacak birşeyimiz yok çünkü Rabbim bizi cennetinde kavuştursun inşallah

Bende bastan 13. Haftamda hidrops cikti sonra vucuttaki odem gitti sadece ensede kalmisti kistik higroma dediler ensesinde ki odem 6mmdi o da gecer diye seviniyorduk amniyosentez istediler sonuc turner sendromu cikti yikildik tabi ama onun iyiligini dusunduk bu sekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…