- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
engineer ama brans nedir ?? :))))[/QUOTE
Forest engineer...
memnun oldum forest engineer :)))
memnun oldum forest engineer :)))
Sizin mesleğiniz? Bu arada bende memnun oldum...
sabah tartıldım , tam 80 kg geldimgeçen çarşamba 80,6'ydım. saadece 600 gr. vermisiiim
Sizin mesleğiniz? Bu arada bende memnun oldum...
bende elektrik-elektronik muhendisiyim
bende elektrik-elektronik muhendisiyim
Çok güzel ve geçerli bir mesleğiniz var. Meslek olarak hayaliniz bu muydu? Benimki değildi. Ya tutarsa hesabı...
Çok güzel ve geçerli bir mesleğiniz var. Meslek olarak hayaliniz bu muydu? Benimki değildi. Ya tutarsa hesabı...
yok cnm bilerek okudum bu meslegi.. severek daha dogrusu.. meslegim uzerine calisiyorum suan. enerji yoneticisiyim. keske ozel mesajlarin olsaydi. forumu baska konularla mesgul ediyoruz :)))))
yok cnm bilerek okudum bu meslegi.. severek daha dogrusu.. meslegim uzerine calisiyorum suan. enerji yoneticisiyim. keske ozel mesajlarin olsaydi. forumu baska konularla mesgul ediyoruz :)))))
Hım aldım ben mesajı. Artık "SUS" diyosun. :))))). Ama burda önemli olan rahatlamak ve diğer insanlarla güzel iletişim değilmi?
Şaka bir kenara haklısın arkadaşım...
Hım aldım ben mesajı. Artık "SUS" diyosun. :))))). Ama burda önemli olan rahatlamak ve diğer insanlarla güzel iletişim değilmi?
yok be cnm.. yanlis anlama..oylesine yazdim.. yaz sen yaz yeterki :)))) istedigin zaman yaz
senin kilo durumun nasil arkadasim :)))
senin kilo durumun nasil arkadasim :)))
63 kiloyum.. Yazdan sonra yaklaşık 3-4 kilo aldım...
kızlar sorun yok .. istedıgınız gıbı sohbet edebılırsınız.. :)keyfinize bakın..
zayifsin sen... almazsin insallah..
ben cikiyorum cnm.. gorusuruk yine.. eve gideyim yemek yapmam lazim daha off basimda cok agriyor yaaa.. spor yapicam.. yarinda dogumgunum :)))))))))
off yine yaslandim yahuu
hadi gorusmek dilegiyle...
ben cikiyorum cnm.. gorusuruk yine.. eve gideyim yemek yapmam lazim daha off basimda cok agriyor yaaa.. spor yapicam.. yarinda dogumgunum :)))))))))
off yine yaslandim yahuu
Kolay Gelsin. VE DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN YENİ YAŞIN BERABERİNDE BÜTÜN GÜZELLİKLERİ GETİRSİN...
off yine yaslandim yahuu
iyiki doğdun canım ,sağlıkla,sıhhatle ,sevdiklerinle hayırlı uzun ömürler dilerim... sende bneım gıbı bir boğa kadınısın :)
benımde dogum gunum 15 mayısta..yaklaştı yani :)
Kızlar ya dün giremedim maalesef.Bugün yazayım ben en son 56.0 dı dün sabah 55.2 çıktım tartıda.Yalnızca 800 gram.Bu hafta daha iyi olacak inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?