20 kilo vermek isteyenlerin topiği..Birbirimize destek olalım buyrun arkadaşlar içeri

sabah tartıldım , tam 80 kg geldim geçen çarşamba 80,6'ydım. saadece 600 gr. vermisiiim

bende 700 .. bu hafta herkes bir düşüşte valla.. ama hız kesmek yok .. belkide su degıl yag gıdıyordur ..o yuzden bu denlı az kılo verıyoruz.. haftaya carşamba ne olcak acaba cok merak edıyorum ...

Zayıf sayılmam ama zaten çok yemeğe çalışsamda midem orda bir dur diyor. Birde mide rahatsızlığı olan insanlar daha çok yemek yiyerek ağrılarını bastırmaya çalışırlarmış. Ben aslında bu süreçte kilo aldım. Birde zannediyorum doğal yolla hamile kalabilmek (Rahim duvarı kalınlığını artırmak için) Femara diye bir ilaç vermişti 2 ay kullandım. Onunda etkisi olmuş olabilir...

Kızlar ya dün giremedim maalesef.Bugün yazayım ben en son 56.0 dı dün sabah 55.2 çıktım tartıda.Yalnızca 800 gram.Bu hafta daha iyi olacak inşallah.

Kızlar ya dün giremedim maalesef.Bugün yazayım ben en son 56.0 dı dün sabah 55.2 çıktım tartıda.Yalnızca 800 gram.Bu hafta daha iyi olacak inşallah.

canım benım valla bu hafta genelde gr verılmiş.. ama canımız sagolsun ..dönmek yok.. vücudumuz kendını korumaya aldı bellıkı..

:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…