20 kilo vermek isteyenlerin topiği..Birbirimize destek olalım buyrun arkadaşlar içeri

kızlarr bir iştah patlaması yaşıyorum
anlam vermedım yaa.. zırt bırt dolabı acıyorum,miğdem kazınıyor

abur cubur aşeriyorum resmen yaaa..

şimdi bol tuzlu bır lays olsaa hayır demem yanı o derece manyak oldum

...........
kendımı kontrol edebılıyorum ama beynımı ele geçirmiş durumda nefsim..
aklımdan cıkmıyor yaaa cipss
............
ne güzell iştahım kapanmıştıı noldu 2 gundur böleyim ben..
dün resmen ağlıcaktım artık
akşam eşime cips al dedim ufak boy,çocuklar için olanından ...
ama unutmuş.. nasıl canım sıkıldı anlatamam...
hani aşerirsinyaa o derece canım istiyor..
..............
napıcam kızlar ben yaa.. ağzım boş durmak istemıyor... sürekli kafamda,fikrimde yemek yemek varr

Son düzenleme:

Merhaba canım bende Bulgaristanlıyım hangi şehirde yaşıyosun bir mahsuru yoksa tabi merak ettim ?

Kızlar nasılsınız 2 gündür giremedim işlerim vardı ama kaçamaksız devam ediyorum kuşhan diyetine sizde durumlar nasıl ?

Al bendende o kadar(o yüzden sesim cikmiyor zaten offf resmen cilgin gibi yiyecek istiyorum ne yapicam ben((

canım RABBİM inşallah en kısa zamanda anneliği sana ve ieteyen herkese tattırsın dünyanın en güzel duygusu... eltim de 2-3 kez denemişti aşılamayı tutmadı sonra oluruna bıraktı allah bi zaman vermiştir diyerek bekledi ve dediği gibi bıraktıktan bikaç ay sonra kendiliğinden hamile kaldı hatta sonra 2. bebeği de oldu derken beni geçti vallaa... demek istediğim herseyin vakti zamanı vardır belki suan olmaması daha hayırlı senin için bilemeyiz herseyin hayırlısı diyelim sıkma canını olur inşallah senin için dua edicem...
canım yaa aslında yediklerin cok saglıklı ama bana da fazla geldi biraz ben sahsen yiyemem o kadar alıştı artık bünye az yemeye istesemde yiyemiyorum... ama tabi dedim ya en sağlıklısı senin yaptıgın...ALLAH emeklerimizi boşa cıkarmazsın...

hanımlar iyi geceelrrr... muhabbet kaynamış valla ben bugün giremedim dısardaydım akşama kadar..
oku oku bitiremedim... benim günüm gayet iyiydi... bademciklerim şişmiş boğazım ağrıyo zorla da olsa 2 lt su içtim...
sabah kahve
öğle yarım elma yarım salatalık
akşam bi kase çorba 3-4 dilim papates kızartması ne de güzel kokuyolardı atıverdim ağzıma
diyetle alakası yok yediklerimin ama gene de uyduruyorum işte bi şekilde... tartılmamak için zor tutuyorum kendimi yaaa bakalım hayırlısı artık amannn elbet gidecek bu kilolar er yada geç. gören herkes cok zayıfladın bırak artık diyeti diyolar biraz moralim yerine geliyo eski resimlerime baktım gercekten acayip bi fark var.. kendimi motive etmekle geçti bugün aslındaa akşam gezmekte cok ısrar ettiler bide canım cok istedi catalın ucuyla kadayıf tatlısı yedim ve birkaç tane badem yedim o kadarcık bişi olmaz inş
1 yeşil çay
1 beşibiyerde
4 kendi karısık cayımdan içitm bana göre gayet iyi bi gündü yaniii

Vallahi bende 2 gunden beri boyleyim.Dun gittim buyuk boy cips aldim ve bugunde bitti. Burada kaymak bulunmadigi icin esimin arkadasi New York'tan getirmis bize bide sayamadigim kadar ekmek dilimleri ve balla onu yedim.Ayyy aklima gelmeyen birsey var mi acaba ? Diyet falan yok bende tarti da bozuldu bende

kızlar ne oluyo size yaaa unutmayın biz DİYETTEYİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
tamam canınız cok cekiyo ama ucundan yiyin bari bu hafta zaten kilolar gitmedi haftaya bari güzel kilolar verelim...
benim evimin karsısı çöpşiş restaurantlarıyla dolu hergün ki o muhteşem kokuyu size anlatamam ama dayanıyorum yazık eşimde benim yüzümden yiyemiyor...
ama 60 kiloya düşünce kendime ödül olarak çöpşiş vereceğim...lütfen bakın o kadar eziyet cekiyoruz sakın ama sakın ipin ucunu kaçırmayalım...kızmayın bana sadece iyiliğiniz için diyorum

kızlar günaydınnnnnnnnnnnnn
herkescklere bomba gibi bi gün diliyorum
hani verdiğimiz sözler nerdeeee hani kaçamak yoktuuu
hadi bakem kalkın bi silkelenin kendimize gelelim bugün gene kaçamak falan yok
anlaştık mıı

Al bendende o kadar(o yüzden sesim cikmiyor zaten offf resmen cilgin gibi yiyecek istiyorum ne yapicam ben((

canım vallahi cips krizine girdim ama çok şükürr yemedim... Allah yardımcım oluyor sankı... dün akşam eşim dayanamamış gitmiş bana cips almışş.. ama ben uyumuştum görmedim gec geldı eve...iyikide görmemişim yerdım herhalde...sabah gördüm mutfaga ölece koymuş...şimdi çocuklarıma verdim onlar yesin.. inan ucundan bıle almadım.. söz verdim ben size ve kendimee kaçamak yok yok yokkkkk.....:)

canım önce-sonra resmı atarmısın bizde motive olalım :) yüzünü saklayabılırsın yanı sonucta tanınmak ıstemıyorsan.. ama inankı verdıgın onca kılonun vucudundakı muhtesem degışımı görmeyı cok ısterım :)

oooooooo tbuseeee naptın tatlım sennn .. kaçamak dediktee öldürr demedikkk
hayırrr tatlımm bak ıyılıgın ıcın söyluyorumm aşırı derecede abartmışsın yanı dıyetten sapmışsın kaza yapcan haberın yok

bir an önce silkin ve kendınee gell böle olmaz.. kilo vercem derken ıyıce alıcaksın yapma böle,, nefsıne hakım ol...o senın degıl sen nefsının hakımı ol... hükmet ona..

canım benım cok dogru söyluyorsun ama bazen ınsan unutuyorr diyette oldugunu özellıkle krıze gırdıgınde
ama yemın ederım size dün ki girdiğim cips krızınde ben kazandım...eşim almış gelmış ama ben yatmıştım coktann sabah gördum.. ama bır frenledım kendımıı,agzıma lokmasını surmedım.. şuan cocuklarım ıcerde yıyorlarr...kaçamak yapmadım yani....çok gurur duyuyorum kendımle ve alkışlıyorummmmmmm
aferın bana beee

canım benımm enerjıne hayranım.. aynı bennnn
aynı dıleklerın herkes ıcınn benden de gelsınnnnn
çıtırlarımmmm,mankenlerımmm,jennifer lopezlerimmmm
hadıı bakemm görem sızlerııı ...maşallahhhh kuzucuklarımaaa :)

kılzarr günaydın herkese.. bu sabhakı kahvaltımı yazmak ıstıyorum ....

bir tane tuzsuz etimek
bir tane kayısı kıvamında haşlanmış yumurta (tok tutması için )
üçgen krem peynırın ucu ( bir çay kaşıgı kadar)
ve bir çay kaşığı ezme siyah zeytin

beşi bir yerde ve form çayı (ikisini bir arada içtim )

...........................

15 dkk sonraa 300 ip atlama ve gunluk basen-kalça erıtme hareketleri
................
öğlende inşallah bir soda ile beklemeyı dusunuyorum.. çok miğdem kazınırsa bir specıal k yıyebılırım
ardından 30-45 dkk yuruyuss
................
ikindin yeşil çay veya şekersin nescafe olabılırr
...............
akşam 18 den sonra yemek yok..form çayı içer yatarım :)
.................................................................................

öpüldünüşş fıstıklarr....

ya cnm valla ben senin adina korkuyorum.. boyle kilo verince almasida cok kolay oluyor bence,, sen ne dusunuyorsun bu konu hakkinda ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…