- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
bugun yiyeyimki vucudu sasirtayim :))))) walla ne yalan soyleyeyim pastayida ozlemisim.. yedim :))) pismanmiyim ????? degilimmmmm.... bugunluk boyle olsun.. ama yarindan itibaren yine diyet varrrrrrr..
her sabah tartilmiyoski hemm...
carsambadan carsambaya... daha 4 gun var carsambaya.. kilo veririm ben :))))))))
Hım ben hergün zannediyordum tartılma olayını. Her yemek yiyişinde bizi hatırla:)))). Unutma zayıflayacan ve herkese hava atacan:)).
Hım ben hergün zannediyordum tartılma olayını. Her yemek yiyişinde bizi hatırla:)))). Unutma zayıflayacan ve herkese hava atacan:)).
ahhh insallah cnm insallah...
cok hastayim yazmissin cnm hayirdir...
ahhh insallah cnm insallah...
cok hastayim yazmissin cnm hayirdir...
Midem. Bugün ne yesem isyan ediyor...
merhaba cnm ne sakincasi olabilirki.. stara zagoraya yakiniz biz.. siz nerdesiniz ??
Çok hastayım kızlar...
Geçmiş olsun canım hayırdır neyin var ?
ya cnm valla ben senin adina korkuyorum.. boyle kilo verince almasida cok kolay oluyor bence,, sen ne dusunuyorsun bu konu hakkinda ???
Çok hastayım kızlar...
canım bu resımde ürünlerin içinde o kadar şeker bulunuyor anlamına mı gelıyorr..
evet canim öyleymis fitness hocasi gösterdi banada bak nekadar seker var bunlarda diye agzim acik kaldi resmen
ooooooooooooo canım naptın yaaa.. az önce bir kase special k yedım yenı onun ıcınde de mı o derece şeker varr...
off ne yıcez bır yaa..
bol bol yagsiz tuzsuz salata canim yesillik sebze onlari yememiz lazim
Midem rahatsız. Ne yesem dokunuyor...
yaa zaten ott yiye yiyee kendımı inek gibi hissediyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?