20 kilo vermek isteyenlerin topiği..Birbirimize destek olalım buyrun arkadaşlar içeri

Valla kızlar alemsiniz yazdiklarinizi okuyunca moralim tavan yapiyor bende hastayim bayadir 2gün iyilestim saniyorum hoppp tekrar basliyor bogazim anlamadim gitti....pasta yiyipte pisman olmaman ve vücudunu sasirtma fikrine bayildim arkadasim cok zekisin:))

[QUOT

canım benımm enerjıne hayranım.. aynı bennnn
aynı dıleklerın herkes ıcınn benden de gelsınnnnn
çıtırlarımmmm,mankenlerımmm,jennifer lopezlerimmmm
hadıı bakemm görem sızlerııı ...maşallahhhh kuzucuklarımaaa :)[/B][/SIZE][/COLOR][/QUOTE]

Oyyyy valla bir havaya girdim bir havaya girdim sormaaaa valla şımardım:)))))

Merhaba kızlar nasılsınız bugün benim moralim çok bozuktu sabah ama şimdi iyim 3 gündür hep 76,7 kilodayım hiç kıpırdamıyordu okadar da diyete uydum kaçamakta yapmadım ama biraz önce anladım meyer adet olacakmışım ondan kilom aynı çıkıyormuş geçen ay 1,5 kilo fazla çıkmıştım adet şişkinliği heralde diyeti boşlamak yok adetim bitince gidecek kilolar başka çaresi yok :)))

ya cnm valla ben senin adina korkuyorum.. boyle kilo verince almasida cok kolay oluyor bence,, sen ne dusunuyorsun bu konu hakkinda ???

canım nasıl yani... az mı yıyorum anlamdım korkuyorum derkenn...
zaten sporumu hergun duzenlı bir şekilde yapıyorum..
kahvaltıda yıyebıleceklerım bunlar..
miğdem öle küçüldükii yiyemiyorum istesemde.. bunlar bıle fazla gelıyor...
zaten normaldede ben yemek yemeyen bırıyım hep cıs-pıstan kilo aldım...
o yuzden yemek benı zorlamıyorsaa ..şu bakkal olaylarıı benı mahvedıyor...
onlarıdaa yemıyorum zatenn ..

hanı sağlıksız bıse yaptıgımı dusunmuyorum.. yerı gelıyorr meyvemıde yıyorum sebzemıde hatta etimi ve tavugumuda ama tadında abartmadan ..vitamımı alsam yeter bana :)
..............
birde ufak bir ilçede yaşıyorum öle lıght ürünler pek yok..
elımde olanlarla ıdare edıyorum etimekti,special k,nesle nesfıt,form çayları......
............
lıght süt peynir,zeytin filan olsaa hıc durmucam alıcam ama yok..

Çok hastayım kızlar...

geçmiş olsun birtanem. ıhlamur varsa kaynat iç.. miğdene iyi gelırr :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…