- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
Böyle olmaz mı altalta yazılsa kisiler....
Evet canım bende p.tesi baslıycam tekrar valla ben ilk defa acıkmadan diyet yaptım cok sevdim bu diyeti o yuzden ayrica cok acikilinca aralarda istedigin kadar salatalik gibi sebze yiyorsun ben bir defa yedim sadece oda cok spor yapmistim kahvaltidan sonra o yuzden kazindi icimm:))o zaman p.tesi baslıyoruz hepberaber hobaaa:))
Teşekkür ederin tatlım önerilerin için ama yarın sabah doktora götürücem böyle olmaycak.... Bu sabah nasıldı tartıda sonuç verdinmi hiç kilo ben 800 gr vermişim gene off ya ama yarından itibaren daha sıkı bir rejime giriyoruz :)
canım oda konusunda hiçbi fikrim yok valla hiç anlamam o işlerden eşim ilgilenir. o ne yapsa beğenirim ben cok zevklidir saolsun... kilo konusuna gelince bende adetim ve tatlı yedim ve tartıda kendimi 71 sanırken bugün 74 gördüm yaa adette hep böle oluyo benim ama iyi oldu kafama dankkkkkkkkkkkk etti.. yarından itibaren sıkı bi rejime giriyorum listedekilerin hepsini değil birazını yicem baskaa caresi yok yemek haram bana yaaa kendimi afedersiniz ama öküz gibi hissediyommmkızlarrr nasılsınız bakalım bu güzel güneşli günde kimse pc başında degılım sanırım.. :)
malum yaz geldi ev işleri başladıı yaz temizliği ....
çocuk odasıyla meşgulüm bende ..yavrularımın odalarını ayırıcam inşallah odayı boyamayı dusunuyorum ... toz mavi rengi düşünüyorum ..ikiside erkek.. nasıl olur sizce...
birde kızlar bi konuda daha yardımınıza ihityacım var cocuklarımın odasında yüklük var yanı koyu kahverengınde ve hıc uyum saglamıyor.. yapışkan folyo ile kaplamak ıstıyorum.. hangi renk alayım folyoyu.. cok arastırdım ama hıc bırını begenmedım.. cocuklarımın ranzaları kırmızı.. dolapta kırmızı olursa cok bogar dıye dusunuyorum...
bir akıl verin kızlar yaa :)
..............
kızlarr ben adet oldum ve dün tatlı krizine gırdım ...
yarım petübör bisküvinin arasına yarım lokum koydum yedım ... pişman oldum sonradan ama yarım yedim... en azından bastırmak ıstedım tatlı krızımı...
arada bir kaçamak oluyorr yaa sakın bırakmayın diyetınızı bozmayın.. mesela ben kaç gundur tartıya cıkıyorum aksinee vermem gerekırken yarım klılo -bir kilo fazla cıkıyorum
sinirlerim cok bozuldu....
2 haftaya yaklaşıcam diyette ama sadece hafiflik var hıc bır zayıflama belırtısı yok.. 1.5 kilo verdim tmm ama bugun 1 kılo fazla cıktım
adetım bıtınce zayıflarmıyım acaba.. etkisi olabılırmı adetle...
kızlar yaaa umarım anlayabılırsınızz..cok ugrastım en son bu kadar oldu.. ilk sayfaya bakarsanız.. nasıl olmuşş,anlaşılır bir şekildemii
hadi bakalım kızlar son saatler yarın sabah baslıyoruz heyecanlandım gene... bu kez olsun artık kilo veremiyorum yaaa durdu kaldı resmen halbuki dikkat ediyorum... suan bide adet dönemi benim hep adet dönemlerimde 2-3 kilo fazla gösteriyor spiralden dolayı galiba az oluyo adetim ona baglıyorum... neyse artık takmıyorum az az olsun ama kalıcı olsun
Evet canım bende heyecanlıyım valla:))benimde regl döneminde fazla cikar sonra iner takilma buna ama reglinin az olmasi spiralden degil canim bendede vardi spiral ve cok kanama yapardi...normaldede arttirir diye biliyorum ben....
kızlar muzaffer kushan diyeti bumu
15 gün için uygulanacak kahvaltı ( diyet 15 gün uygulanacak=10kg)
 1 dilim kepek ekmeği
 1 kibrit kutusu büyüklüğünde peynir
 çay, kahve (şekersiz)
pazartesi
öğlen: 1 simit
1 bardak ayran
akşam:haşlanmış tavuk göğüs
salata (yağsız)
salı
öğlen:1 simit
1 bardak ayran
akşam:3 tane dolma
1 kaşık yoğurt
çarşamba
öğlen:1 dilim kepek ekm.
1 kase yoğurt
akşam:6 tane köfte
salata (yağsız)
perşembe
öğlen:1 dilim kepek ekm.
1 kase yoğurt
akşam:kıymalı taze fasulye
cuma
öğlen:2 haşlanmış patates
salata (yağsız)
akşam:balık
salata (yağsız)
cumartesi
öğlen:2 yumurta ile yağsız menemen
akşam:haşlanmış tavuk
salata (yağsız)
pazar
öğlen:2 dilim kepek ekm. Ile 100 gr kaşar peyniri tost
1 bardak ayran
akşam:1 bardak haşlanmış makarna
1 kaşık yoğurt
ben resmen şimdiden kendimi diyet moduna soktum b,le kalabalık olunca daha istekli oluyo insan yaaaa süpersiniz valla yarın sabahı iple cekiyom uykum bile gelmedi heyecandan sanki yarın bayrammmmm bıktım gari kilo alıp vermelerdenEvet kızlar hazırmısız yarın icin bakemmmm....tam gaz baslıyoruz eller havayaaaa:)))
Bu arada her aksam yataga girmeden form cay icin ve öyle yatın sabah ilk is wc oluyor tartidada baya fark ediyor:))
kızlar yatmadan önce bir bakayım dedim ne yapıyorsunuz dıye :)
bu arada tartı günlerimiz çarşamba gunu olursa karışıklık cıkmaz :)
benim ricam bu yönde hepinize...
kabul etmeyenlerde istedıklerı gun tartılabılırler.. yeterkı bana bılgı versın.. tablomuzu duzeltelım :)
herkese hayırlı geceler.. kalmayı cok isterdım ama bugun cocuk odasıyla uğrastım tabiri caizse hışım çıktıı
Tamam canım ozaman yarın hep beraber başlıyoruz diyete gazamız mübarek olsun :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?