20 kilo vermek isteyenlerin topiği..Birbirimize destek olalım buyrun arkadaşlar içeri

kızlar yaaa umarım anlayabılırsınızz..cok ugrastım en son bu kadar oldu.. ilk sayfaya bakarsanız.. nasıl olmuşş,anlaşılır bir şekildemii

hadi bakalım kızlar son saatler yarın sabah baslıyoruz heyecanlandım gene... bu kez olsun artık kilo veremiyorum yaaa durdu kaldı resmen halbuki dikkat ediyorum... suan bide adet dönemi benim hep adet dönemlerimde 2-3 kilo fazla gösteriyor spiralden dolayı galiba az oluyo adetim ona baglıyorum... neyse artık takmıyorum az az olsun ama kalıcı olsun

canım hatırlatma hiç bugün tartıda resmen 74 gördüm yaaaa kafayı yicem aksine kilo alıyorum ben... adette 2-3 kilo fazla cıkıyorum ben hep... neyse adettendir belki yarından itibaren gercekten cok kararlıyım artık asla kaçamak yapmıcam beynime format attım artık:) yemek haram bana neyse tatlım sen 800 gramı az görme sakın süper bi rakam bak bana rejimde üstüne kilo alanlar var benim gibii allahımmmmm yardım et nolurr bitsin artık bu kilo çilem.... götür tabi bitanem ihmal etme bebeğini onlara kıyamam ben bende en küçük bişi olsa doktora kosuyom hemen gecenlerde kan tahlili idrar tahlili ne varsa yaptırdım ogluma... cok evhamlıyım ben

canım oda konusunda hiçbi fikrim yok valla hiç anlamam o işlerden eşim ilgilenir. o ne yapsa beğenirim ben cok zevklidir saolsun... kilo konusuna gelince bende adetim ve tatlı yedim ve tartıda kendimi 71 sanırken bugün 74 gördüm yaa adette hep böle oluyo benim ama iyi oldu kafama dankkkkkkkkkkkk etti.. yarından itibaren sıkı bi rejime giriyorum listedekilerin hepsini değil birazını yicem baskaa caresi yok yemek haram bana yaaa kendimi afedersiniz ama öküz gibi hissediyommm

kızlar yaaa umarım anlayabılırsınızz..cok ugrastım en son bu kadar oldu.. ilk sayfaya bakarsanız.. nasıl olmuşş,anlaşılır bir şekildemii

tatlım süper olmuş ellerine sağlık yanlız benim kiloyu ben 71.9 sanırken bugün 74 cıktım adetten ama olsun gene moralim cok bozuldu emeklerim bosuna gitti resmen o kadar ac kaldım... neyse benim baslangıç kilom 74 burdan belirteyim istedim ben her hafta çarşamba günü bildiririm kilomu tatlım sen nasıl dersen öle olsun konu sahibi sensin sonuçta demi yani kızzz azcık ağırlıgın olsun bacımm şaka bi yana herkes belli bir günde bildirirse karışıklık olmaz yani ondan diyorum

Evet canım bende heyecanlıyım valla:))benimde regl döneminde fazla cikar sonra iner takilma buna ama reglinin az olmasi spiralden degil canim bendede vardi spiral ve cok kanama yapardi...normaldede arttirir diye biliyorum ben....

Evet canım bende heyecanlıyım valla:))benimde regl döneminde fazla cikar sonra iner takilma buna ama reglinin az olmasi spiralden degil canim bendede vardi spiral ve cok kanama yapardi...normaldede arttirir diye biliyorum ben....

canım bende öle sanıyordum ama doktora sordum kişiden kişiye değişir dedi kiminde azalıp kiminde coğalabilirmiş yani... neyse 65 kiloya düşeyim cıkartacam zaten 2. bebeği düşünüyoruz

kızlar Muzaffer Kushan diyeti bumu

15 Gün için uygulanacak KAHVALTI ( Diyet 15 Gün uygulanacak=10kg)

 1 Dilim Kepek Ekmeği
 1 Kibrit Kutusu Büyüklüğünde peynir
 Çay, Kahve (Şekersiz)

PAZARTESİ
öĞLEN: 1 Simit
1 bardak Ayran

aKŞAM:Haşlanmış Tavuk Göğüs
Salata (Yağsız)

SALI
ÖĞLEN:1 Simit
1 bardak Ayran

AKŞAM:3 Tane Dolma
1 Kaşık Yoğurt

ÇARŞAMBA
ÖĞLEN:1 dilim Kepek Ekm.
1 kase Yoğurt

AKŞAM:6 tane Köfte
Salata (Yağsız)

PERŞEMBE
ÖĞLEN:1 dilim Kepek Ekm.
1 kase Yoğurt

AKŞAM:Kıymalı Taze Fasulye

CUMA
ÖĞLEN:2 haşlanmış Patates
Salata (Yağsız)

AKŞAM:Balık
Salata (Yağsız)

CUMARTESİ
ÖĞLEN:2 yumurta ile yağsız Menemen

AKŞAM:Haşlanmış Tavuk
Salata (Yağsız)

PAZAR
ÖĞLEN:2 dilim Kepek ekm. İle 100 gr Kaşar peyniri Tost
1 bardak Ayran

AKŞAM:1 bardak Haşlanmış Makarna
1 kaşık Yoğurt

canım buda onun diyeti sadece bizimki biraz farklı dur sana göndereyim

Her Gün ki Sabah kahvaltısı
1 dilim kepek ekmeği,
25 gram yağsız peynir (koyun, keçi inek peyniri fark etmez)
şekersiz çay, kahve

————

Muzaffer Kuşhan 2 haftada 8 -10 kilo verdiren diyet listesi 1 ve 8. günler :

Öğle Yemeği:
-Tam kaynamış iki adet yumurta.
-Dilediğiniz kadar Marul, Domates, roka, tere otu, Dereotu’ndan oluşan elma sirkeli, salatalık, karışımı sınırsız salata

Akşam Yemeği:
-100 gram ağırlığında ( 7 veya 8 tane) ekmek için konmamış ızgara köfte
-Limonlu Salata (yeşil yapraklı sebzeleri domates, lahana, marul, salatalık)

————

Muzaffer Kuşhan 2 haftada 8 -10 kilo verdiren diyet listesi 2. ve 9. günler :

Öğle Yemeği:
1 adet simit
1 bardak ayran

Akşam Yemeği:
Haşlanmış Yarım Porsiyon Tavuk Eti (derisi alınmış olacak)
Mevsim Salata

—————

Muzaffer Kuşhan 2 haftada 8 -10 kilo verdiren diyet listesi 3. ve 10. günler :

Öğle Yemeği:
200 gram yağsız ve kaymaksız yoğurt
1 dilim kepek ekmeği
Dilediğiniz kadar Hafif tuzlanmış Salatalık

Akşam Yemeği:
120 gram – 2 iri dilimli ızgara dana eti (yağsız kısmından olacak)
(Veya bir büyük ızgara balık)
Mevsim Salata

—————-

Muzaffer Kuşhan 2 haftada 8 -10 kilo verdiren diyet listesi 4. ve 12. günler :

Öğle Yemeği:
200 gram, ince dilimlenmiş haşlanmış patates takviyeli mevsim salata
içine domates, taze soğan, salatalık eklenecek
limon ve hardal da konabilir, yağ yok.
Akşam Yemeği:
6 adet kuzu pirzola
Salata

—————–

Muzaffer Kuşhan 2 haftada 8 -10 kilo verdiren diyet listesi 5. ve 12. günler :

Öğle Yemeği:
2 yumurta ile yapılmış domatesli menemen
Salata

Akşam Yemeği:
1 büyük tabak haşlanmış yağsız makarna,
Yoğurt

——————

Muzaffer Kuşhan 2 haftada 8 -10 kilo verdiren diyet listesi 6. ve 13. günler :

Öğle Yemeği:
haşlanmış 2 tane sosis
Salata

Akşam Yemeği:
3 adet (az pirinçle yapılmış) biber, domates veya kabak dolması
2 kaşık yoğurt

——————-

Muzaffer Kuşhan 2 haftada 8 -10 kilo verdiren diyet listesi 7. ve 14. günler :

Öğle Yemeği:
100 GR. beyaz peynir
1 dilim kepek ekmeği
salatalık, domates

Akşam Yemeği:
şiş ızgara, Salata

Evet kızlar hazırmısız yarın icin bakemmmm....tam gaz baslıyoruz eller havayaaaa:)))
ben resmen şimdiden kendimi diyet moduna soktum b,le kalabalık olunca daha istekli oluyo insan yaaaa süpersiniz valla yarın sabahı iple cekiyom uykum bile gelmedi heyecandan sanki yarın bayrammmmm bıktım gari kilo alıp vermelerden
Bu arada her aksam yataga girmeden form cay icin ve öyle yatın sabah ilk is wc oluyor tartidada baya fark ediyor:))

canım bende yapıyorum onu gercekten cok etkili benim belki 11-12 ceşit bitkim var hepsi kilo verdirici etkiye sahip onları az az bi demliğe demliyom 3 fincan kadar cıkıyo yatmadan onu içip yatıyom alıskanlık oldu gari bende

kızlar yatmadan önce bir bakayım dedim ne yapıyorsunuz dıye :)

bu arada tartı günlerimiz çarşamba gunu olursa karışıklık cıkmaz :)

benim ricam bu yönde hepinize...

kabul etmeyenlerde istedıklerı gun tartılabılırler.. yeterkı bana bılgı versın.. tablomuzu duzeltelım :)

herkese hayırlı geceler.. kalmayı cok isterdım ama bugun cocuk odasıyla uğrastım tabiri caizse hışım çıktıı

tamam canım ben carsambaları bildiririm benim için sıkıntı yok yeterki gitsin kilolar.... bende yoruldum bugün ama heyecanlıyım yarın baslıyoruz dieytimize iyi geceler sana ALLAH rahatlık versin

Tamam canım ozaman yarın hep beraber başlıyoruz diyete gazamız mübarek olsun :)))

canım nasıl oldu senin oğlan burda olmadıgına göre gece uyumadın galiba gene ooffff cok zor cocuk büyütmek yaaa benim oğlanın daa sinirleri tepesinde su ara cok aksi beni delirtiyo resmen az önce poposu pişmiş acıyooooooooo diye ağlaya ağlaya uyudu kaldı paşammm kıyamam ben ona yaaa

hoşgeldin shena canım benim nasılsın yarın başlıyoruz kız valla ben heyecan yaptım ne güzel bak beraberlik olunca daha farklı oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…