20 kilo vermek isteyenlerin topiği..Birbirimize destek olalım buyrun arkadaşlar içeri

Nedense listeye bağlı diyet yapamıyorum ben ya 3,4 sonra dayanamıyorum ve ne bulursam yiyorum hem benim acelem yok yavaş ama kalıcı gitsin kilolar...zaten bunada şükür eski halimin yanında ama 65 olacam ister 3 ister 5 ay sürsün kararlıyım :)

canım acelem yok diyorsan bencede az az ama sağlıklı kalıcı kilo ver en güzeli... ama benim malesef acelem var ve eylülün 2 sine cok az kaldı o yüzden gerkeirse aç kalıcam ama ankaraya giderken 65 kilo ile gidicem

Tatlım egeada diyeti yap istiyorsan oda baya kilo verdiriyormuş bi bak bakalım hoşuna gidecekmi ?

dün regl oldum

bugün canım hiçbişi istemedi halim yoktu yataktan çok çok geç çıkabildim.

şekersiz nescafe içtim

1 haşlama yumurta yarım domates.

Az salata yedim.

1 fincan bitki çayı 1 fincan kayısı çayı 1 fincan yeşilçay

2-2.5 lt su .

isveçin 8.günü böyle bitti.

Tamam canım sen bilirsin kız bu görümce senin zayıf halini daha hiç görmedimi eski halini mi biliyor eyer öyleyse orta yerinden catlar valla :)

canım ben 2 senedir görmüyorum görümcemi ilk kez görecek beni böle haziranda eltimle kaynım gelmişti bize o sölemiş pınar zayıflamış diye suratı değişmiş eltim öle dedi güle güle öldüm valla... hele beni görünce çatlıcak iyice

9.günümdü bugün.

sabah kahve

öğlen salam ve yoğurt

arada 4 kayısı kurusu yedim

akşam tavuk ve salata 1 d elma 3 erik

2.5-3 lt su içtim.

1 fincan yeşilçay 1 fincan meyve çayı

1 bardak siyah çay.

regl canım tatlı istiyordu küçük bir çikolata yedim biraz önce

sabah kahve
öğle 1 armut 1 şeftali
akşam 2 yumurta yanında az yağlı yeşil salata
1 yeşil çay
1 bby
12 brd suyumuda içtim
akşam çarsıdaydık oğluma bardakta mısır aldım küçük boy yarısını o yedi yarısınıda ben tek kaçamağım o oldu...

Xaxaxa kız keşke resmini çekebilsen seni görünce zayıf yüzü ne hal alcak çok merak ettim :)ordan dönünce yazarsın bize neler olduğunu kaç gün kalcan sen orda...

Xaxaxa kız keşke resmini çekebilsen seni görünce zayıf yüzü ne hal alcak çok merak ettim :)ordan dönünce yazarsın bize neler olduğunu kaç gün kalcan sen orda...

valla bende merakla bekliyorum yüzünü acıkcası.... ben 15-20 gün kadar kalıcaz bakalım bi değişiklik olmazsa dönüşte ayrıntılı yazarım sen merak etme hemde zevkle...

10.gün

sabah tartıldım tartıda oynama yok sanırım regl dolayı hiç azalma yok artmada yok ama.

sabah kahve ekmek yemem lazım ama canım acayıp tatlı isteyince biraz fındıklı çikolata yedim kahveyle birlikte.

öğlen 4 erik yedim.

2lt şu içtim şimdiye kadar yatana kadr 3 olur bu.

meyve çayı içicem şimdi akşam yemeğiyle birlikte sonrasında ise kayısı çayı içerim.

gece yatmadan da yeşil çay içerim.

akşam için 2 yumurta haşladım salata yaptım şimdi yicem bunları.

10günde bitiyor ama hiç kilo kaybım yok 6.günden sonra.
7.gün regl oldum diye mi yoksa diyetin etkisini mi azalttım arada kaçamaklarla ben
neyse eylül 16 kadar 4-5 kilo daha veririm inşAllahta aşkım bni görünce şaşırır.

11.gün

sabah kahve azcık çikolata

öğlen bir yumurta 1 havuç rendeli bitki çayı biraz peynir

2lt su içtim bile
1 kayısı çayı arada

evi süpürdüm sildim lavaboları ovaladım spor yerine geçer

akşamda az tavuk yicem böle soğanla salça ve baharatlarla üstüne su döktüm soteler gibi haşladım yanınada salata tamamdır.

yatana kadr 1 lt daha su içerim.

yeşilçayımıda içerim gün biter benim için.

canım adetlisin hem belki ondan da verememişsindir takma kafana akışına bırak bide biliyorum adetlisin ama çikolatayı az ye tatlım... bende gecen yaptıgımda adet oldum o yüzden bozmuştum ama suan iyi gidiyo hissediyorum kilo verdiğimi zor tutyorum kendimi inanki tartılmamamk için pazartesi tartılıp bildireceğim...
bende varim 15 Kilo gitti ama son 5kilo benimle kaldi Kilo vermem Durdu nerdeyse bu bes kiloyuda verip kurtulmak istiyorum
tebrik ederim canım ne güzel böle kilo verenleri gördükçe cok mutlu oluyorum ben nedir bu kadınların kilo derdi yaa aramıza katıl tabi cok mutlu oluruz asıl konu sahibimiz ortalıkta yok bikaç gündür o seni ekler listeye gelince... inşallah son 5 kilonuda kolaylıkla verirsin canım

günaydın kızlar
kusura bakmayın pek giremiyorum su ara benim isveçte 6. günüm bugün iyi gidiyo cok şükür ama kilo konusunda çatlıyorum pazartesiye kadar tartılmayacagım... o gün sabah haber veririm...vınn bitmezse eğer...

bu arada biz vınn kullanıyoruz paket bitmek üzere 31 agustosta yenilenecek o zamana kadar giremem belki ama isveçe tam gaz devam edicem 1 eylülde 65 kilo olacagımı sölemiştim inşallah 1 eylül sabahı 65 kilo olarak uyanırım...

artık rüyalarımda bile tartılar görmeye basladım kiloyla ilgili seyler görüyorum devamlı psikolojim bozuldu artık inanın...
ama ben genede mutluyum gidiyo su pis kilolardan kurtuluyorum hayatım onlarla savaşmakla geçti beee

kızlarr nerdesiniz yaaaaaaaaaaaaa
artık hiç uğrayan yok
ben tam gaz devam ediyorum diyete son 1 haftam kaldı ankaraya gitmeme heyecanlandım valla iyicee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…