20 kilo vermek isteyenlerin topiği..Birbirimize destek olalım buyrun arkadaşlar içeri

Sorma mavişim yaaa aynen öle kuzenler fln bir arada olunca ısrarlara dayanamadım götürdüm tatlıları :18:

Yarın sabah tartıya çıkcam bakalım ne kadr aldım

Şimdi diyet listesi bakınıyorum foruma şöyle 2ayda 9-10 kilo verdircek bir yöntem bulamam lazım.

Helede annem köye gidiyor yarın evde babamlayım babamla diyet tarzı beslenmek kolay olacak.
Bana önereceğin listeler var mı tek tip beslenmeleri diyetler istemiyorum ama. ?

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kızlarrrrrr tempooo tempoooooooo

niiiirrrdeeesinizzzzzzz bacılarrrrrrr

.................

ben bugun erken kalktım 08:00

güzece kahvaltımı yaptım ekmeksiz..
karışık yedim kılzarr ayırt etmedım herşeyin tadına baktım
3 bardak çay içtim ( kendimi bilbim bileli şekersiz içerim zaten )
..........
sonracıgıma bir güzel kalça-basen eritme hareketlerimi yaptım
............
şiiinncciikkk ip atlayacağım , sonradaa ev işlerimi yapıp yürüyüş yapcağım...

...............

Allah'ım pişman etmesin kızlarr hiçbirimizii..herkese hayırlı uğurlu olsunn...
..........
NOT: her pazartesi kilo bildirimi yapalım kızlar,herkes bugun başladı çünkü :)
...............

bu arada listeyi temizliyorum benimle birlikte olanlar zaten gelirlerr "ben varım " derler..eklerimm :)

öpüyorum herkesii ammada uzattımm haaaa

ooo süper o zaman anneler pek müsade etmiyo diyete illaki karışıyorlar cok şükür bende öel bi dert yok.. kocam tam gaz destek olur saolsun...
biz bugün isveç diyetine basladım... sana hızlı diyet verdirecek 2 tavsiyem olur biri isveç diyeti öbürü hollywood diyeti ikiside süper bi arastır bakalım netten hangisi hosuna giderse yap derim...sağlıksız su bu diyenlere aldırma ben 8 aydır bu tür diyetlerle verdim kilolarımı cok şükür hiç bi sorunum yok tabi her bünye bir değil sonucta sadece tavsiye yani
oooo maşşalaahh bu ne enerji şekerim cok iyi gördüm senii...
valla kızlar hiç kusura bakmayın ben anamın yanında kalıyorum 70 kilo olarak hesaplayın benim başlangıç kilomu tartı yok burda...
haftaya pazar evime döneceğim pazartesi kilo bldirimi yaparım öpüyorum hepinizi...
Merhaba kızlar bugün isveç diyetine başladım 78,5 kiloyla haftaya Pazartesi bakalım nekadar olacak hadi hayırlısı :)

bende basladım canım tartım yok burda başlangıç 70 olarak kabul ediyorum haftaya pazartesiye kadar bakalım kac gr yada kilo gidecek...ben bu kez cok ama cok kararlıyım asla bozmayacagım ay sonunda görümcemin yanına gideceğiz cünkü oaraya gidene kadar verebildiğim kadar vereceğim...çatır çatır çatlasınnnnnn

gece 3 te yattığım için sabah 9:30 gibi kalktım
sabah sade türk kahvesi(2 fincan hemideee)
öğle yarım yumurta yedm baska bişi istemedi canım
akşamda saat 6 da tavuklu domates salatası yedim cok az yağ koydum
şimdiye kadar 12 brd su içtim 3 brd daha içerim yatana kadar
1 yeşl çay ve 1 bby içtim
yatarkende kayısılı cay içip yatarım
ilk gün süperdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ben harikayım kızlar yaaa tabi hepimiz öleyiz canım kıskanmayınnn

Sabaha karşı yatınca ben geç uyandım kızlar 11 gibiydi uyandım.
Evde tek olunca kahvaltı istemedi canım dünden kalan patates yemeğini buldum azcıktı onu ısıttım bir dilim tambuğday ekmeğiyle 2 kaşık yoğurtla onu yedim.

( 2buçuk aydır diyetteyim ilk kez kndimi suçlu hissediyorum büyük bir kaçamak yaptım kilodan ziyade sağlıksz bişi içtiğiö için kötü oldum kuzenlerden kalan coladan dayanamadım bir brdk içtim ama kalanı vicdanım elvermeyince şişeyi lavaboya boşalttım yoksa durmaz içerdim bitene kadr. )

arkadaşım aradı bana gelecekmiş.
çay demledim badem fındık kuruyemiş vs koydum, ona çekirdek koydum
kayısı kurusu incir kurusu koydum ona bisküvi bana diyet bisküvi koydum şekersiz çayla saat 14-17 arası böyle içtik atıştırdık arkadaşımla sohbet ettik. o yüzden ara öğün öğle fln ayrımı olmadı.

Sonra akşam yemeğinde ise taze fasulye yedim 1 brdk ayran içtim.
20.00 civarı sade soda içtim.
Şimdi bol bol su içiyorum.
Saat 22.00 gibide yeşil çay içicem.

Bayram kaçamakları ve bugünki kola kaçamağı vicdanımı çok rahtsz etttiği için gittiğim avm de boy kilo yağ oranı vs. ölçen cihazda tartıldım, tartıya çıkmaya korkuyordum ama tok olmama rağmen tartıldım ve 74 kilo çıktım. Korkuyordum 76 fln olmuşumdur diye o kadr tatlıya iyi kilo almamışım

Yarın sabh erkenden uyanıncada tartılcam bakalım evde tekrardan.

karnımda acayip bi şişlik var anlamadım gittiii halbuki 1 tabakcık salata yedim cok değildi ynai..
bu arada acı çehrenin kilo vermede etkisini duydum kullanan varmı kızlar aranızda

Nerelerdesiniz kızlar kimse yok diyetler nasıl gidiyor ?spor yapıyormusunuz ? Ben sabahları 100 defa ip atlıyorum akşamlarıda leslie 3 mill birde mekik çekiyorum bu arada isveç diyeti yapıyorum...

kızlar dün akşam 20.30 gibi tok karnına gittiğim avm tartıldım şu boy kilo yağ oranı nabız fln ölçen otomatik cihazlarda 74. kilo çıkmıştım ama bu sabah uyanınca tartıldım evdeki tartımda kilomu 71 gösterdi.

Sizce dün ödemli şişkin olabilirimiyim 3 kilo ödem atabilirmiyim.? Dün gün boyunca çok sık lavaboya gittim kızlar 1.5 lt su içtim bir demlik şekersiz siyah çay ve akşam 1 fincan meyve çayı form pluslardan bir fincan yeşilçay içmiştim. Yattım kalktım sabah ki idrarımda açık renkti ve tartıya çıktım 71 gösteriyor. Ya benim tartı bozuk yada 3 kilo ödem attım bişe oldu yani garip geldi bu durum bana.
Yorumlarınızı bekliyorum inşAllah tartım bozuk değildir ben 71e düşmüşümdür.

İsveçe başladım bnde.

10.00 - 2 fincan türk kahvesi

12.30 - 1 kupa yeşil çay - 2 haşlama yumurta - 1 domates
14.30 - 2 kuru kayısı yedim

Soda içerim soğuk soğuk.
1tl daha su içerim.
18.30 gibi de 2 köfte bol salata yerim.

Spor olarakta bugün ev temizliği yapıyorum süpür sil topla düzelt banyo lavabo ovala derken sanırım spor yerine geçer.
Akşamüstü de pazara giderim yürüyüş olur.

selam kızçeler :)) bende bayramdan bi kaç gün önce başlamıştım bugün yine biraz önce jill.mic. egz. yaptım yediklerime de dikkat ediorum bakalım vicdanım çok rahaaaatt

ek olarak yemekten sonra meyve çayı ve yeşilçay içerim birer kupa.
akşam yemeği 19.30 ancak oldu evi temizle pazara git gel derken.
bir yürüdüm bir yürüdüm anlatamam.

Bu arada buradaki spor salonuna gittim sordum kapalıymış yazılamadım kızlar yaaa
Eylülde arayın belki açılır dedi açılıp açılmayacağı belli değilmiş.

cnm insanın gerçek kilosu sabah uyanınca aç karnına olduğu zamanmış sabahları tartıl bence

cnm insanın gerçek kilosu sabah uyanınca aç karnına olduğu zamanmış sabahları tartıl bence

hep öyle yapıyorum da canım evdeki tartım hassas değil benim.
Diyete başladım hep onda tartılıyordum ben hiç başka yerde tartılmadım. Dedim hatalı da olsa ilk onda başlayayım ki onda düştüğünü görebileyim diye. Ama dün avm gidince byrm sonrası tartılmaya korkuyordum ya cesaret geldi çıktım cihaza. 74ü görünce sevinmiştim çünkü byrmda aldım sanıyordum. Ama dedim tok karnınayım yarında evde tartılayım kesin 73ümdür dedim ama sabah tartıda 71 i görünce inanamadım kaç kez çıktım tartıya hatta babamıda çıkartım yoksa bozuldu hep 71 mi gösteriyor diye kafayı yedim yani sevinecem ama hatalıysa üzülürm snra diye sevinemedim.

Dünde 2 lt su içmiştim ama dün çok wc gittim.
bugün de aynı şekilde içtim su ama çok wc gitmedim.
Diyorum acep dün ödem mi atıyordum.
3 kilo ödem olur mu ki bilemedim.
İçime kurt düştü canım yaa

Hep evde tartılıyordum ben sence içime kötü düşünce düşürmeden kndimi 71 sayıp sevinipdevm edeyim mi yoluma ikilemsiz?

bence 71-72 o civardasındır cnm bi kaç gün tartılma bakalım sonra sabah tartıl ne çıkck ...

Son düzenleme:
bence 71-72 o civardasındır cnm bi kaç gün tartılma bakalım sonra sabah tartıl ne çıkck ...

evet canım zaten tartım hassas değil ya tam net 71 diyemem ama 71e yakındı duruyordu çizgi.
Haklısın tartı günümüz pazartesine alındı zaten ya artık tartılmıyım pazartesi tartılayım bakalım ne çıkacak sonuç.

Bu arada seni arkadaş olarak ekledim kbl edersen sevinirim

etmiştim ama olmamış mı ya:44:

17 kilo vermem lazım. boyum 176.
5 hafta evvel diyete başladım. 69 kilo ile başladım şu anda 62 yim hedef kilom 52.

Son düzenleme:
10.00 1 fincan türk kahvesi

13,30 öğle yemeğim salamı sevmem o yüzden 4 dilim sucuk ve yoğurt yedim.

1lt su içtim.

2 kuru kayısı yedim.

evdeydim günboyu birşey yapmadım.
Bulaşık mak. tamirden gelecek aradılar onlar gelip gitsinler
Çıkıp markete gidicem eksikleri alıcam hemde yürüyüş olur benim için.

Akşam için ya kıyma kavurcam baharatlarla yeşillikli bol salata ile akşamı yaparım. meyve yerine de 4-5 küçük boy erik yerim.

kayısı çayı yeşil çay içerim günü öyle kapatırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…