- 14 Temmuz 2011
- 1.868
- 1.312
- 448
- Konu Sahibi bilmiyorummm
-
- #1.221
ooo süper o zaman anneler pek müsade etmiyo diyete illaki karışıyorlar cok şükür bende öel bi dert yok.. kocam tam gaz destek olur saolsun...
Sorma mavişim yaaa aynen öle kuzenler fln bir arada olunca ısrarlara dayanamadım götürdüm tatlıları :18:
Yarın sabah tartıya çıkcam bakalım ne kadr aldım
Şimdi diyet listesi bakınıyorum foruma şöyle 2ayda 9-10 kilo verdircek bir yöntem bulamam lazım.
Helede annem köye gidiyor yarın evde babamlayım babamla diyet tarzı beslenmek kolay olacak.
Bana önereceğin listeler var mı tek tip beslenmeleri diyetler istemiyorum ama. ?
oooo maşşalaahh bu ne enerji şekerim cok iyi gördüm senii...günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kızlarrrrrr tempooo tempoooooooo
niiiirrrdeeesinizzzzzzz bacılarrrrrrr
.................
ben bugun erken kalktım 08:00
güzece kahvaltımı yaptım ekmeksiz..
karışık yedim kılzarr ayırt etmedım herşeyin tadına baktım
3 bardak çay içtim ( kendimi bilbim bileli şekersiz içerim zaten )
..........
sonracıgıma bir güzel kalça-basen eritme hareketlerimi yaptım
............
şiiinncciikkk ip atlayacağım , sonradaa ev işlerimi yapıp yürüyüş yapcağım...
...............
Allah'ım pişman etmesin kızlarr hiçbirimizii..herkese hayırlı uğurlu olsunn...
..........
NOT: her pazartesi kilo bildirimi yapalım kızlar,herkes bugun başladı çünkü :)
...............
bu arada listeyi temizliyorum benimle birlikte olanlar zaten gelirlerr "ben varım " derler..eklerimm :)
öpüyorum herkesii ammada uzattımm haaaa
Merhaba kızlar bugün isveç diyetine başladım 78,5 kiloyla haftaya Pazartesi bakalım nekadar olacak hadi hayırlısı :)
kızlar dün akşam 20.30 gibi tok karnına gittiğim avm tartıldım şu boy kilo yağ oranı nabız fln ölçen otomatik cihazlarda 74. kilo çıkmıştım ama bu sabah uyanınca tartıldım evdeki tartımda kilomu 71 gösterdi.
Sizce dün ödemli şişkin olabilirimiyim 3 kilo ödem atabilirmiyim.? Dün gün boyunca çok sık lavaboya gittim kızlar 1.5 lt su içtim bir demlik şekersiz siyah çay ve akşam 1 fincan meyve çayı form pluslardan bir fincan yeşilçay içmiştim. Yattım kalktım sabah ki idrarımda açık renkti ve tartıya çıktım 71 gösteriyor. Ya benim tartı bozuk yada 3 kilo ödem attım bişe oldu yani garip geldi bu durum bana.
Yorumlarınızı bekliyorum inşAllah tartım bozuk değildirben 71e düşmüşümdür.
İsveçe başladım bnde.
10.00 - 2 fincan türk kahvesi
12.30 - 1 kupa yeşil çay - 2 haşlama yumurta - 1 domates
14.30 - 2 kuru kayısı yedim
Soda içerim soğuk soğuk.
1tl daha su içerim.
18.30 gibi de 2 köfte bol salata yerim.
Spor olarakta bugün ev temizliği yapıyorum süpür sil topla düzelt banyo lavabo ovala derken sanırım spor yerine geçer.
Akşamüstü de pazara giderim yürüyüş olur.
ek olarak yemekten sonra meyve çayı ve yeşilçay içerim birer kupa.
akşam yemeği 19.30 ancak oldu evi temizle pazara git gel derken.
bir yürüdüm bir yürüdüm anlatamam.
Bu arada buradaki spor salonuna gittim sordum kapalıymış yazılamadım kızlar yaaa
Eylülde arayın belki açılır dedi açılıp açılmayacağı belli değilmiş.
cnm insanın gerçek kilosu sabah uyanınca aç karnına olduğu zamanmış sabahları tartıl bence
hep öyle yapıyorum da canım evdeki tartım hassas değil benim.
Diyete başladım hep onda tartılıyordum ben hiç başka yerde tartılmadım. Dedim hatalı da olsa ilk onda başlayayım ki onda düştüğünü görebileyim diye. Ama dün avm gidince byrm sonrası tartılmaya korkuyordum ya cesaret geldi çıktım cihaza. 74ü görünce sevinmiştim çünkü byrmda aldım sanıyordum. Ama dedim tok karnınayım yarında evde tartılayım kesin 73ümdür dedim ama sabah tartıda 71 i görünce inanamadım kaç kez çıktım tartıya hatta babamıda çıkartım yoksa bozuldu hep 71 mi gösteriyor diyekafayı yedim yani sevinecem ama hatalıysa üzülürm snra diye sevinemedim.
Dünde 2 lt su içmiştim ama dün çok wc gittim.
bugün de aynı şekilde içtim su ama çok wc gitmedim.
Diyorum acep dün ödem mi atıyordum.
3 kilo ödem olur mu ki bilemedim.
İçime kurt düştü canım yaa
Hep evde tartılıyordum ben sence içime kötü düşünce düşürmeden kndimi 71 sayıp sevinipdevm edeyim mi yoluma ikilemsiz?
bence 71-72 o civardasındır cnm bi kaç gün tartılma bakalım sonra sabah tartıl ne çıkck ...
evet canım zaten tartım hassas değil ya tam net 71 diyemem ama 71e yakındı duruyordu çizgi.
Haklısın tartı günümüz pazartesine alındı zaten ya artık tartılmıyım pazartesi tartılayım bakalım ne çıkacak sonuç.
Bu arada seni arkadaş olarak ekledim kbl edersen sevinirim
etmiştim ama olmamış mı ya:44:
olmuş olmuş kbl ettiğini sonradan farkettim canım tşkler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?