akşam yemeğinde hiçbirşey yok sakıncalı buldum ben
nacizane fikrim Akşam : 1 kase yoğurt + 3 orta boy biber dolması yada 4 kaşık pilav Ara : 10 adet kayısı olsa daha iyi :26:
Haklısın canım ama evde hiçbir şey yokDün yorulduğum için bugün de hiçbir şey yapmadım, yemek dahi :)
Birazdan yarın için ıspanak yemeği yapıcam, ondan bir tabak yerim en azından :)
hıııı bayılırım ıspanaga bu yüzden hiç yapmamustüne yoğurtta koyunca çok güzel oluyor. koca bi tencereyei bitiriyorum diye yapamıyorum. birde sakıncalılar listemde kurufasülye var. eyvah eyvah diyorum yani. hamileliğimde kaca bir düdüklü tencere kurufasülyeyi 2 saatte bitirdim ve eşime 1 tabak bile ayırmamıştım. o derece severim yani. Allahtan yaz ayında çekilmiyor da yapmıyorum
freedomm kendi özel diyet sayfanı bana yazar mısın
Canım ben de ıspanak yemeğini çok severim, kalorisi de çok az olduğu için istediğin kadar ye artık, durdurana aşk olsun
Ben onun günlüğünün adresini kopyaladım, buyur canım
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gunlukleri/541994-freedom06nin-dogum-sonrasi-diyet-gunlugu.html
freedomm kendi özel diyet sayfanı bana yazar mısın
yanlız birşey belirtmeliğim benim sütüm hamileliğimin 7. ayında geldi ve şu an fazla sütüm var. bu fazla süt yüzünden bebeğim her emzirmede boguluyordu. ben diyet yapıyorum her gün 1 bardakta humana içiyorum ona ramen hala sütüm çok fazla. doktorum da diyet yapmama hiçbirşey demedi, kilo vermemi normal karşılıyor. yaptığım diyette bebek için lazım olan herşey var, yumurta yogurt peynir beyaz/kırmızı et, ceviz gibi temel besinler içeriyor. menüde az ama gerekli besinler var, sütüm kesilir korkum pek yok yani
birde canım sana sormak istediğim birşey var. havalar çok sıcak bebeğin hiç hararetleniyor mu? benimki çok hararetleniyor, saat başı hatta daha sık emmek istiyor. 2 gündür 3 çay kaşıgı su veriyorum, bazende sütümü ağzı ıslansın diye kaşığa sıkıp içiriyorum. sendede böyle bir sorun var mı? varsa yaptığın bir şey var mı? yanıyor bebişim evde
evet benimde vermem gereken koskoca bir 20 kg var her hafta başlayıp bir süre devam edip kilo verdim nefsime yenik düşüp hep bıraktım ve fazlasını aldım 66kg idim dogum yaptıktan sonra üstüne 10 kg daha aldım ve daha 24 yaşındayım anneyim 168 boyum 76 kg en fazla 60 ı gören ben bu kilolarda oldugumda kendimden tiksinir oldum başlıgı görüncede hemen atıldım umarım sizin yardımlarınızla bende kilolardan kurtulabilirim....
yok canım sadece emerken terliyo ben su vermiyrm kısa kollu atletle duruyo. off zayıflayamıyrm dün akşam dışarda edik masadaki herşeyi bitirdim eşimin tatlısını bile
ben hep iştahlı biri oldum:) 162 boy 57 kiloydum hep. 78 le doğuma girdm şimdi 65 imMerhabalar canım, hoşgeldin
İnsan emzirince iştahında bir değişme oluyor mu acaba, merak ediyorum :) Ben normalde de böyleydim diyebiliyor musun yoksa bu dönemde iştahın daha bir açık mı?
Merhabalar canım, hoşgeldin
İnsan emzirince iştahında bir değişme oluyor mu acaba, merak ediyorum :) Ben normalde de böyleydim diyebiliyor musun yoksa bu dönemde iştahın daha bir açık mı?
yok canım sadece emerken terliyo ben su vermiyrm kısa kollu atletle duruyo. off zayıflayamıyrm dün akşam dışarda edik masadaki herşeyi bitirdim eşimin tatlısını bile
Merhabalar canım, hoşgeldin
gece gene sütüm bitti3 e geliyodu yattığımızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?