20 kilo veya daha fazla vermek isteyen hanımların günlüğü

akşam yemeğinde hiçbirşey yok sakıncalı buldum ben

nacizane fikrim Akşam : 1 kase yoğurt + 3 orta boy biber dolması yada 4 kaşık pilav Ara : 10 adet kayısı olsa daha iyi :26:

Haklısın canım ama evde hiçbir şey yok Dün yorulduğum için bugün de hiçbir şey yapmadım, yemek dahi :)

Birazdan yarın için ıspanak yemeği yapıcam, ondan bir tabak yerim en azından :)

Haklısın canım ama evde hiçbir şey yok Dün yorulduğum için bugün de hiçbir şey yapmadım, yemek dahi :)

Birazdan yarın için ıspanak yemeği yapıcam, ondan bir tabak yerim en azından :)

hıııı bayılırım ıspanaga bu yüzden hiç yapmam ustüne yoğurtta koyunca çok güzel oluyor. koca bi tencereyei bitiriyorum diye yapamıyorum. birde sakıncalılar listemde kurufasülye var. eyvah eyvah diyorum yani. hamileliğimde kaca bir düdüklü tencere kurufasülyeyi 2 saatte bitirdim ve eşime 1 tabak bile ayırmamıştım. o derece severim yani. Allahtan yaz ayında çekilmiyor da yapmıyorum

Canım ben de ıspanak yemeğini çok severim, kalorisi de çok az olduğu için istediğin kadar ye artık, durdurana aşk olsun

freedomm kendi özel diyet sayfanı bana yazar mısın

Ben onun günlüğünün adresini kopyaladım, buyur canım

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gunlukleri/541994-freedom06nin-dogum-sonrasi-diyet-gunlugu.html

freedomm kendi özel diyet sayfanı bana yazar mısın

yanlız birşey belirtmeliğim benim sütüm hamileliğimin 7. ayında geldi ve şu an fazla sütüm var. bu fazla süt yüzünden bebeğim her emzirmede boguluyordu. ben diyet yapıyorum her gün 1 bardakta humana içiyorum ona ramen hala sütüm çok fazla. doktorum da diyet yapmama hiçbirşey demedi, kilo vermemi normal karşılıyor. yaptığım diyette bebek için lazım olan herşey var, yumurta yogurt peynir beyaz/kırmızı et, ceviz gibi temel besinler içeriyor. menüde az ama gerekli besinler var, sütüm kesilir korkum pek yok yani

birde canım sana sormak istediğim birşey var. havalar çok sıcak bebeğin hiç hararetleniyor mu? benimki çok hararetleniyor, saat başı hatta daha sık emmek istiyor. 2 gündür 3 çay kaşıgı su veriyorum, bazende sütümü ağzı ıslansın diye kaşığa sıkıp içiriyorum. sendede böyle bir sorun var mı? varsa yaptığın bir şey var mı? yanıyor bebişim evde

Sabah: 2 dilim ekmek, 1 tabak ıspanak yemeği, 3 kaşık yoğurt

Ara: 2 erik, 1 kahve

Öğle: 1 dilim ekmek, 3 kaşık yoğurt, 1 tabak ıspanak yemeği

Ara: 1 kahve, 2 erik

Akşam: 1 tabak ıspanak, 3 kaşık yoğurt, 1 parça çikolata

Spor yerine ev temizliği var :)

Ne kadar enteresan bir gün değil mi, habire ıspanak yemeği yedim durdum

evet benimde vermem gereken koskoca bir 20 kg var her hafta başlayıp bir süre devam edip kilo verdim nefsime yenik düşüp hep bıraktım ve fazlasını aldım 66kg idim dogum yaptıktan sonra üstüne 10 kg daha aldım ve daha 24 yaşındayım anneyim 168 boyum 76 kg en fazla 60 ı gören ben bu kilolarda oldugumda kendimden tiksinir oldum başlıgı görüncede hemen atıldım umarım sizin yardımlarınızla bende kilolardan kurtulabilirim....

yok canım sadece emerken terliyo ben su vermiyrm kısa kollu atletle duruyo. off zayıflayamıyrm dün akşam dışarda edik masadaki herşeyi bitirdim eşimin tatlısını bile

Merhabalar canım, hoşgeldin

yok canım sadece emerken terliyo ben su vermiyrm kısa kollu atletle duruyo. off zayıflayamıyrm dün akşam dışarda edik masadaki herşeyi bitirdim eşimin tatlısını bile

İnsan emzirince iştahında bir değişme oluyor mu acaba, merak ediyorum :) Ben normalde de böyleydim diyebiliyor musun yoksa bu dönemde iştahın daha bir açık mı?

Son düzenleme:

İnsan emzirince iştahında bir değişme oluyor mu acaba, merak ediyorum :) Ben normalde de böyleydim diyebiliyor musun yoksa bu dönemde iştahın daha bir açık mı?
ben hep iştahlı biri oldum:) 162 boy 57 kiloydum hep. 78 le doğuma girdm şimdi 65 im

Kahvaltıda salçalı makarna yaptım kendime, yağsız-tuzsuz hastane yemeği gibi bir şey oldu :)

1 tatlı kaşığı zeytinyağı ve 1 tatlı kaşığı salça ekledim sadece. Kalori ve diyet açısından bir tehlike değildi ama lezzetli de değildi

Zaten iştahım da kapandı, artık ne yesem diye düşünüyorum, canım hiçbir şey yemek istemiyor.

benim çok açıldı sürekli tatlı istegi oluyor insanda birde ben sürekli çalıştıgım için evde durunca sıkıntıdanda yedim

kahvaltı 1 kase kfliex

bende dün gidip ip askılı badylerden aldım bebişime, boyun altı ve kollardaki isirikler geçti biraz, hergünde yıkıyorum.

üzülme canım komşum bi tulunba tatlısı getirmiş sorma ye ye bitmiyor. birde tulunbanun üstüne dondurma koyup yedim, bir türlü bitmiyor. ben hergece tatlya gömülmüş olarak buluyorum kendimi

hamileliğimde doymak bilmiyordum neler oluyor bana diyordum. doğumdan sonra eski yeme alışkanlığıma geri döndüm. ben hep abur cuburla beslenirdim kilo problemim olmamıştı hiç. şimdi pek açım demiyorum, tek derdim tatlı

Sabah yağsız, tuzsuz makarna yedim, hastane yemeği gibiydi. 1 tatlı kaşığı salça ile tatlandırmaya çalıştım.

Arada 1 kahve ve 1 parça çikolata.

Öğle yemeğinde 6 tane tavuk köftesi.

Arada 1 kahve ve akşam yine 5-6 tane tavuk köftesi.

Birkaç gün protein ağırlıklı besleneyim diyorum, en azından günde 1-2 öğün. Belki duraklamam sona erer.

tekrar baştan yazayım

sabah 1 kase k filex (sabah dedigim öglen kızımla gece saat 5 ten asagı yatmadıgımız için öglende kalkıyoruz )
ara 1 armut 5 tane kayısı
akşam 1 porsiyon salata
ara yarım pk dyt bisk.

3 lt su + 45 dk spor

gece gene sütüm bitti 3 e geliyodu yattığımızda

benimde geceye doğru azalır sütüm, hiç yokmuş gibi gelir ama emzirmeye devam ederim. sen elinle sıkınca gelmeyebilir ama o damağıyla çekerek sütü alır. forumda bu konuda bi kaç konu açılmış oralara bak istersen. sütüm bitiyor diye sitres yapmayın falan diyorlardı. birde bu meyveli çaylar var 1 lt lik onlardan al iç, benim sütümü dahada artırırdı. kızım fazla sütten boğulmaya başlayınca içmeyi bırakmıştım, bi dene istersen. meyve suyu pek içme yada sulandırıp iç, çok kilo yapıyor bu yüzden pek içmem ben. jelibon yada lokumda çok süt artırır. forumda biride gece soda iç demiş süt artırmak için, birde bunu dene. yani hergün birini dene bakalım fark yaratacakmı. yada malt içecekler var. ben bikere alıp içtim sırf meraktan. pekmezle biranın kapışımı bişi çok iğrenç benim miğdem bulanmıştı ama inanılmaz etkili. en son çarede bunu denersin. benim bildiğim aklıma gelenler bunlar. birde bol bol su iç ama bi seferde değil yudum yudum 2 lt yi gün içinde bitir..

slm arkadaşlar siteye geçen hafta üye oldum sürekli okudum bu ilk mesajım hayırlisı olsun.bende 86 kiloyum 65 olmak istiyorum ama hep yarım kalıyor bir türlü olmadı eğer kabul ederseniz aranızda olmak isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…