20 kilo veya daha fazla vermek isteyen hanımların günlüğü

Aramıza hoşgeldin canım

merhaba arkadaşlar aynen benimde 20 kilo vermem lazım...

bir sürü birbirini tetikleyen sağlık sorunum, zaman zaman bastıran cins cins yemek seçimlerim, benim 10 katım yemek yiyip kilo almayan bir kocam var... ayrıca o adam ona ayrı yemek yapmama rağmen doymuyor ve ne zaman sebze yapsam evde yememek için kırk takla atıyor. şimdi karatay diyetine heveslendim. nedeni et ağırlıklı olması, kendime sade ızgara yaparım onada tereyağında yada kızartma doyar inşallah ama yolumuz uzun upuzun birde yaşamaya devam ediyoruz sağlık sorunları bunalımlar bazen kendini şımartma isteğiyle dolu şu yaşamımızda ben sabit bir şekilde sağlıklı beslenemedim bir türlü... sağlıklı beslendiğim çok zamanım oldu onda da kilo veremedim ama 6 aydır yılmıyorum birşeyden. bu siteye yazmak paylaşımda bulunmakta hevesimi hep en üst düzeyde tuttu. benide aranıza alın deneyelim ne warsa bitki, spor, yemek tarifi verelim şu kiloları... sonra geri alalım (tabi 5 te birini, doğum yapmadım henüz onun için yoksa hiç gelmesinler geri :)))

Hoşgeldin canım, söylediklerin çok doğru

Benimle aynı kiloda birine denk geldiğime de ayrıca sevindim, birbirimize rakip olabiliriz

Sabah: 2 tavuk köftesi, 1 dilim ekmek, 4 zeytin

Ara: 1 kahve, 1 ısırık un kurabiyesi

Öğle: 5 tavuk köftesi

Ara: 1 kahve

Akşam: 1 poğaça (bozuk para büyüklüğünde, minicik minicik yaptım poğaçaları, yudumluk), 1 dilim kek

Toplam: 1170 kalori

Bugün çok kötü bir liste oldu ama yine de memnunum çünkü artık eskisi gibi tatlı, hamur işi görünce gözüm dönmüyor. Azıcık tadıp geri kalanına bakmıyorum bile

Hoşgeldin canım, söylediklerin çok doğru

Benimle aynı kiloda birine denk geldiğime de ayrıca sevindim, birbirimize rakip olabiliriz

tamam o zaman artık rakibiz... bir rakip olarak menünü çok beğendim :))) böyle devam edersen arayı iyi açarım

anaaaam iyice baktım da benimde menüm benzio akşam olamaasss olamasss hemen gidip kendime yeşil çay yapayım

ooo baya kalabalıklaşmışız. birlikten kuvvet doğar arkadaşlar. varsa diyet sırlarınızı alayım, zayıflamanıza neler yardımcı oluyor??? benim en büyük yardımcım yeşil çay+mate yapragından yaptığım çay

wallaa bende 9 lu çayı yapmıştım 1 hafta sonrasında regl dönemine girdim. regl de olmuyorum sadece ilaçla oluyor aman dedim etkiler filan bıraktım. şimdide başlayacağım ramazan giriyor. zor gibi görünüyor karatayın ramazan önerisine baktım ay inşallah beceririm... eti çok sevmeyen biriyim bakalım nasıl yiyeceğim bunca eti... tek beğendiğim kısmı ince hamurlu lahmacun serbest birde bol bol yumurta ve peynir, zeytin

bekarken yapardım.... uyumaya yakın açardım tv yi müzik kanallarını hoplaya zıplaya dans eder üstüne olabildiğince soğuk suyla duş ardından deliksiz uyku... ama şimdi kocam delirdiğimi sanabilir

bekarken yapardım.... uyumaya yakın açardım tv yi müzik kanallarını hoplaya zıplaya dans eder üstüne olabildiğince soğuk suyla duş ardından deliksiz uyku... ama şimdi kocam delirdiğimi sanabilir

bunu bende çok yapardım, eşime diyetteğim derdim sesetmezdi şimdi bebek var müzik açıp hoplayıp zıplayamıyorum, yüksek ses müzik dinlemeyi çok özledim :124: birde soda yoğurt karışımı ayran var, oda yağ yakımı için baya faydalı bir dene istersen. ama gece yapıp iç, ben onu içince çok acıkıyorum :125: şimdilik hedef 70 ama ideal kilom 64 müş. birde onun için mücadele vericem bakalım nasıl olacak :97:

soda yoğurt limon hatta nane bunu genelde canım asitli içecek çektiğinde yapıyorum... gayet güzel bir karışım hatta yapayım ben ya iyi hatırlattın :)

soda yoğurt limon hatta nane bunu genelde canım asitli içecek çektiğinde yapıyorum... gayet güzel bir karışım hatta yapayım ben ya iyi hatırlattın :)

ooo afiyet olsun, bi ara bende deneyeyim bu karışımı. birazdan 1 armut yiycem tabi önce kızı uyutmam lazım. eee bebeyim eee eee eee

Aramıza hoşgeldin canım
teşekkürler canım.
canım aynı kilodayız inşallah birlikte güzel zayıflarız.

biz senden sırları alsak daha iyi olur maşallah çok güzel zayıflamışsın.

biz senden sırları alsak daha iyi olur maşallah çok güzel zayıflamışsın.

hehehe ben emziriyorum ayrıca ne sırrı diyet listemin dışına çıkıp 4 halleyi indirdim bile miğdeye. amaaaannn canıma deysin sefam olsun, bu hafta kilo vermesemde olur. elimi ayağımı bu tatlıdan nasıl çekicem bilmem, ooyyy oyyy..

öğlen 1 dilim ekmek 1 dilim peynir 1 çay bard süt domates salatalık
ara 1 armut
akşam 5 ymk kaş tuzsuz yagsız makarna salata
ara yarım pk dyt bisk.

3 lt su + 45 dk leslie + 45 pilates

emziren arkadaşlar bu tatlı istegimz inşallah bir an önce diner kendimi çok zor tutuyorum

yeni gelenlerde hoşgeldiniz efenim bir çabuk kilolarımızdan temelli kurtulma dilegiyle :)

Son düzenleme:
dün ne yedim ne yedimmm

sabah: peynir, domates, salatalık, yeşil biber, 1 dilim çavdar ekmek (ya bu ekmeği yemeden olmuyor)

ara: ekşi elma

öğle: 1 biber dolması + 1 dilim çavdar ekmek + bol bol yoğurt + (1 kez:) çatala doladığım spagettiyi aldım

ara: 1 minik armut + 2 galeta + 2 yeşil çay (naneli ve tarçınlı bu arada tarçınlıyı beğenmedim naneli güzel)

akşam: hiç bişi istemedi canım yaa 1 dilim ekmeğe salça sürdüm (antepten gelen biber salçasıydı çok acıydı Allahtan çok yiyemedim.) 2-3 mini küp peynir

ara: haşlanmış mısır + diyet kola + fruttia

dün akşam 7 halleyi miğdeye indirdim, gözüm kalan 3 halleyde, ya sabır ya sabır. bu hafta 500 gram verebilsem şükredicem. halleyler bişi değilde tulumbalar beni bitirdi, bir haftadır tulumba yiyorum ben ya. bitmedi gitti. haftaya intikamım çok acı olacak

dün akşam 7 halleyi miğdeye indirdim, gözüm kalan 3 halleyde, ya sabır ya sabır. bu hafta 500 gram verebilsem şükredicem. halleyler bişi değilde tulumbalar beni bitirdi, bir haftadır tulumba yiyorum ben ya. bitmedi gitti. haftaya intikamım çok acı olacak

7 halley mi!!!

Üstüne de tulumba mı!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…