slm arkadaşlar siteye geçen hafta üye oldum sürekli okudum bu ilk mesajım hayırlisı olsun.bende 86 kiloyum 65 olmak istiyorum ama hep yarım kalıyor bir türlü olmadı eğer kabul ederseniz aranızda olmak isterim.
merhaba arkadaşlar aynen benimde 20 kilo vermem lazım...
bir sürü birbirini tetikleyen sağlık sorunum, zaman zaman bastıran cins cins yemek seçimlerim, benim 10 katım yemek yiyip kilo almayan bir kocam var... ayrıca o adam ona ayrı yemek yapmama rağmen doymuyor ve ne zaman sebze yapsam evde yememek için kırk takla atıyor. şimdi karatay diyetine heveslendim. nedeni et ağırlıklı olması, kendime sade ızgara yaparım onada tereyağında yada kızartma doyar inşallahama yolumuz uzun upuzun birde yaşamaya devam ediyoruz sağlık sorunları bunalımlar bazen kendini şımartma isteğiyle dolu şu yaşamımızda ben sabit bir şekilde sağlıklı beslenemedim bir türlü... sağlıklı beslendiğim çok zamanım oldu onda da kilo veremedim ama 6 aydır yılmıyorum birşeyden. bu siteye yazmak paylaşımda bulunmakta hevesimi hep en üst düzeyde tuttu. benide aranıza alın deneyelim ne warsa bitki, spor, yemek tarifi verelim şu kiloları... sonra geri alalım (tabi 5 te birini, doğum yapmadım henüz onun için yoksa hiç gelmesinler geri :)))
Hoşgeldin canım, söylediklerin çok doğru
Benimle aynı kiloda birine denk geldiğime de ayrıca sevindim, birbirimize rakip olabiliriz
Sabah: 2 tavuk köftesi, 1 dilim ekmek, 4 zeytin
Ara: 1 kahve, 1 ısırık un kurabiyesi
Öğle: 5 tavuk köftesi
Ara: 1 kahve
Akşam: 1 poğaça (bozuk para büyüklüğünde, minicik minicik yaptım poğaçaları, yudumluk), 1 dilim kek
Toplam: 1170 kalori
Bugün çok kötü bir liste oldu ama yine de memnunum çünkü artık eskisi gibi tatlı, hamur işi görünce gözüm dönmüyor. Azıcık tadıp geri kalanına bakmıyorum bile
bekarken yapardım.... uyumaya yakın açardım tv yi müzik kanallarını hoplaya zıplaya dans eder üstüne olabildiğince soğuk suyla duş ardından deliksiz uyku... ama şimdi kocam delirdiğimi sanabilir
soda yoğurt limon hatta nane bunu genelde canım asitli içecek çektiğinde yapıyorum... gayet güzel bir karışım hatta yapayım ben ya iyi hatırlattın :)
teşekkürler canım.Aramıza hoşgeldin canım
canım aynı kilodayız inşallah birlikte güzel zayıflarız.merhaba arkadaşlar aynen benimde 20 kilo vermem lazım...
bir sürü birbirini tetikleyen sağlık sorunum, zaman zaman bastıran cins cins yemek seçimlerim, benim 10 katım yemek yiyip kilo almayan bir kocam var... ayrıca o adam ona ayrı yemek yapmama rağmen doymuyor ve ne zaman sebze yapsam evde yememek için kırk takla atıyor. şimdi karatay diyetine heveslendim. nedeni et ağırlıklı olması, kendime sade ızgara yaparım onada tereyağında yada kızartma doyar inşallahama yolumuz uzun upuzun birde yaşamaya devam ediyoruz sağlık sorunları bunalımlar bazen kendini şımartma isteğiyle dolu şu yaşamımızda ben sabit bir şekilde sağlıklı beslenemedim bir türlü... sağlıklı beslendiğim çok zamanım oldu onda da kilo veremedim ama 6 aydır yılmıyorum birşeyden. bu siteye yazmak paylaşımda bulunmakta hevesimi hep en üst düzeyde tuttu. benide aranıza alın deneyelim ne warsa bitki, spor, yemek tarifi verelim şu kiloları... sonra geri alalım (tabi 5 te birini, doğum yapmadım henüz onun için yoksa hiç gelmesinler geri :)))
ooo baya kalabalıklaşmışız. birlikten kuvvet doğar arkadaşlar. varsa diyet sırlarınızı alayım, zayıflamanıza neler yardımcı oluyor??? benim en büyük yardımcım yeşil çay+mate yapragından yaptığım çay
biz senden sırları alsak daha iyi olur maşallah çok güzel zayıflamışsın.
dün akşam 7 halleyi miğdeye indirdim, gözüm kalan 3 halleyde, ya sabır ya sabır. bu hafta 500 gram verebilsem şükredicem. halleyler bişi değilde tulumbalar beni bitirdi, bir haftadır tulumba yiyorum ben ya. bitmedi gitti. haftaya intikamım çok acı olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?