birşeyi merakettim, haftanın hangi günü tartılıyorsun ve yaptığın bu diyetle haftada kaç kilo veriyorsun?
yeliçayı elinden hiç düşürme ben emzirdiğim için günde 1-2 bardaktan fazla içemiyorum. hamile kamadan öncede diyet yapmıştım yeşilçay sayesinde 1 ayda 10 kilo vermiştim..
ya ben gece atıştırmalarından kurtulamıyorum. bana bir akıl verin yada teselli edin. dün gece 3 e kadar kızım uyumada, haliyle biraz atıştırma yaptım. 1 tane lokum, yarım şeftali, biraz çubuk kıraker, 6 hurma , 3 ceviz, bir avuç kabak çekirdeği 12 den 3 e kadar yediklerim. herşeyden azar azar tırtık benimkisi ama gçen akşamda cokokremin dibine düştüm yani. nasıl vazgeçebilirim bu durumdan. bazen açlık bazen can sıkıntısından yiyorum. gündüzleri hiç kaçamak yapmıyorum ne varsa 12 - 3 arasında oluyor. erken yatma diye birşeyde söz konusu değil çünkü bebişim çok küçük, ne zaman uyuyacağı belli olmuyor. siz neler yapıyorsunuz, gece kaçamaklarınız var mı, bu kaçamakları nasıl geçiştiriyorsunuz?
Ben çok aç olup da yediğimi hatırlamıyorum. Benimkisi her zaman için duygusal açlıktı ve nedensiz atıştırmalarım olurdu ama şu an yok. Ben de çok geç yatıyorum, hatta bazen sabahlıyorum ama hiçbir şekilde atıştırma yapmıyorum, buna alıştırdım kendimi. Acıkmamak için akşam öğününde protein ağırlıklı beslenmeye dikkat et. Çok çok acıkırsan bol bol salatalık ye başlarda. Salatalık hem doyurucu hem de kalorisi çok çok az. Ardından da bol bol su iç. Bitkisel çaylar yap kendine, içine tarçın ekle... Ama atıştırmaları azaltmak için çaba sarf et ve en sonunda tamamen kes canım.
selam kızlar benim de vermem gereken çokk kilom var.. :18::18:aslında karatay diyetine yazıyorum ama orası çok kalabalık şöyle 10 15 kişilik bir grup oluştursak da yazışşak diyordum ki sizi buldum...beni de alın aranıza yolumuz çoookkk uzuuuuuuunnnnnnn
geçmişi okuyamadım ama bir tartı gününüz var mı??
hedef kiloya gelene kadar hiç ayrılmayacak bir grup kursak diyorum...
geçmişi okuyamadım ama bir tartı gününüz var mı??
hedef kiloya gelene kadar hiç ayrılmayacak bir grup kursak diyorum...
Ben sonuna kadar varım arkadaşlar, hep destek tam destek
ya ben gece atıştırmalarından kurtulamıyorum. bana bir akıl verin yada teselli edin. dün gece 3 e kadar kızım uyumada, haliyle biraz atıştırma yaptım. 1 tane lokum, yarım şeftali, biraz çubuk kıraker, 6 hurma , 3 ceviz, bir avuç kabak çekirdeği 12 den 3 e kadar yediklerim. herşeyden azar azar tırtık benimkisi ama gçen akşamda cokokremin dibine düştüm yani. nasıl vazgeçebilirim bu durumdan. bazen açlık bazen can sıkıntısından yiyorum. gündüzleri hiç kaçamak yapmıyorum ne varsa 12 - 3 arasında oluyor. erken yatma diye birşeyde söz konusu değil çünkü bebişim çok küçük, ne zaman uyuyacağı belli olmuyor. siz neler yapıyorsunuz, gece kaçamaklarınız var mı, bu kaçamakları nasıl geçiştiriyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?