20 kilo veya daha fazla vermek isteyen hanımların günlüğü

Öğle yemeğinde 2 adet haşlanmış yumurta ve bol salata (domates, salatalık, göbek salata, maydanoz, azıcık zeytinyağı)

Sabah: 22 badem, 1 armut

Ara: 1 fincan Türk kahvesi, yarım dilim kek, 1 kupa yeşil çay

Öğle: 1 haşlanmış yumurta, bol salata (göbek salata, domates, salatalık, maydanoz, havuç, azıcık zeytinyağı)

Ara: 1 fincan Türk kahvesi, yarım dilim kek (1 dilim keki yarım yarım iki ara öğünde tükettim ki ikinci ara öğünde de nefsim körelsin )

Akşam: 1 dilim ekmek, 2 tane közlenmiş kırmızı biber, 1 bardak light kola (evde ne peynir ne de yoğurt kalmamış, olsaydı kırmızı biberin yanında yicektim)

Toplam: 1035 kalori

Bugün fazla su içmedim, uyuyana kadar en azından 2 lt ye tamamlamaya çalışıcam.

Birazdan 1 saat yürüyüş yapıcam :)

birşeyi merakettim, haftanın hangi günü tartılıyorsun ve yaptığın bu diyetle haftada kaç kilo veriyorsun?

yeliçayı elinden hiç düşürme ben emzirdiğim için günde 1-2 bardaktan fazla içemiyorum. hamile kamadan öncede diyet yapmıştım yeşilçay sayesinde 1 ayda 10 kilo vermiştim..

Haftanın her günü tartılıyorum Aslında hiç önermem, günlük oynamalar oluyor kiloda ve bu insan demoralize edebiliyor ancak ben hedefime o kadar odaklandım ki hiçbir şey beni geri döndüremez :)

Haziranın başında başladım diyete, şimdiye kadar 6.1 kg verdim. Yavaş olsun ama güç olmasın diyorum

Benim bünyemin sağı solu belli olmuyor vallahi, bir ay 6 veriyor bir bir 10 :) Daha önce de diyet yapmıştım ordan biliyorum.

Yeşil çayı hiç sevmem ama şu lanet olasıca ödemlerden kurtulmak için içiyorum işte Umarım işe yarar.

Söz verdiğim gibi yürüyüşümü yaptım, 5 km Baya bir yorgunum, iyi ter attım :)

1 kupa yeşil çay daha içiyorum. Ödemler için çözüm olur inşallah

Sabah kahvaltısında 50 gr fıstık yedim, 300 kalori ediyor. Şimdi bir fincan Türk kahvesi zamanı :)

ya ben gece atıştırmalarından kurtulamıyorum. bana bir akıl verin yada teselli edin. dün gece 3 e kadar kızım uyumada, haliyle biraz atıştırma yaptım. 1 tane lokum, yarım şeftali, biraz çubuk kıraker, 6 hurma , 3 ceviz, bir avuç kabak çekirdeği 12 den 3 e kadar yediklerim. herşeyden azar azar tırtık benimkisi ama gçen akşamda cokokremin dibine düştüm yani. nasıl vazgeçebilirim bu durumdan. bazen açlık bazen can sıkıntısından yiyorum. gündüzleri hiç kaçamak yapmıyorum ne varsa 12 - 3 arasında oluyor. erken yatma diye birşeyde söz konusu değil çünkü bebişim çok küçük, ne zaman uyuyacağı belli olmuyor. siz neler yapıyorsunuz, gece kaçamaklarınız var mı, bu kaçamakları nasıl geçiştiriyorsunuz?

Ben çok aç olup da yediğimi hatırlamıyorum. Benimkisi her zaman için duygusal açlıktı ve nedensiz atıştırmalarım olurdu ama şu an yok. Ben de çok geç yatıyorum, hatta bazen sabahlıyorum ama hiçbir şekilde atıştırma yapmıyorum, buna alıştırdım kendimi. Acıkmamak için akşam öğününde protein ağırlıklı beslenmeye dikkat et. Çok çok acıkırsan bol bol salatalık ye başlarda. Salatalık hem doyurucu hem de kalorisi çok çok az. Ardından da bol bol su iç. Bitkisel çaylar yap kendine, içine tarçın ekle... Ama atıştırmaları azaltmak için çaba sarf et ve en sonunda tamamen kes canım.

Sabah: 50 gr fıstık (yaklaşık 300 kalori ediyormuş), yarım simit

Ara: 1 fincan Türk kahvesi

Öğle:
Çılbır (2 yumurta ile), 3 kaşık yoğurt, 2 dilim ekmek

Ara: 1 fincan Türk kahvesi

Akşam: 10 adet şalak kayısı

5 km yürüyüş (hava biraz serinleyince yürücem, ödevimi yerine getirip getirmediğimi söylerim)

Bugün mümkün olduğunca fazla su içmeye çalışıyorum, 2.5 lt yi bulur.

salatalık domatesi çokta sevmem ama gece menüye ekleyebilirim. yarın pazar var gidebilirsem bol salatalık domates varsa iyisinden marul gibi yeşillik alıp ekleyeyim bari. 12-3 arasına hazırlarım bir tabak iyice acıkınca yerim benim çok eskiden gittiğim diyetisyen maden suyuyla yapılan ayran verirdi. 1 maden suyuna yoğurt ekleyip karıştırır ayran yapardım, gece menüde o vardı. onu içip hemen yatmam gerekirdi çünkü maden suyu beni acıktırırdı. diyetisyen sanırım bunu yağ yakmam için yazıyordu listeye..

Ben de söz verdiğim gibi yürüyüşümü yaptım, geldim

selam kızlar benim de vermem gereken çokk kilom var.. :18::18:aslında karatay diyetine yazıyorum ama orası çok kalabalık şöyle 10 15 kişilik bir grup oluştursak da yazışşak diyordum ki sizi buldum... beni de alın aranıza yolumuz çoookkk uzuuuuuuunnnnnnn

Hoşgeldin canım

sanırım burdaki herkesin kiloları hemen hemen birbirine yakın. hadi hep beraber 70 e düşelim, sonrada 60 a kim tutar bizi hadi yuuphiii

geçmişi okuyamadım ama bir tartı gününüz var mı??
hedef kiloya gelene kadar hiç ayrılmayacak bir grup kursak diyorum...

Ben sonuna kadar varım arkadaşlar, hep destek tam destek

Ben sonuna kadar varım arkadaşlar, hep destek tam destek

arkadaşlar süper olur, bi tartı günü belirleyip birbirimize destek olalım. sonuna kadar gidip hedeflerimize ulaşalım, ben varım..

cnm sen emziriyorsun çok fazka kısma bence yediklerinden,şimdiye kadar ne yaptıysan devam et,2 ayda süper kilo vermişssin,tebrikler cnm

oy oyyy ben tatildeyken yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmiş,topik renklenmiş canlanmış süper olmuş
bende tatilde azcık coztuttum yarından itibaren başlıyorum,kim tutar bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…