20 kilo veya daha fazla vermek isteyen hanımların günlüğü

heyy kızlar.. o zaman yarın sabah hepimiz tartılıp yazalım kilolarımızı. pazardan pazara tartı günümüz olsun.. ilk haftanın listesini ben yaparım. sonra ise en son sıradaki arkadaş kimse o yapar listeyi.. ne dersiniz???

ben de aranıza katılmak istiyorum AMA ÇOK İRADESİZİM nasıl olacak bilmiyrm devamlı yemeyi düşünüyrm mutfaktan çıkmıyrm

sabah 3 dilim ekmek 6 zeytin bi kaç dillimdomates salatalık braz kaşar peyniri yedim. az önce tek şekerli türk kahvesi içtim

canım ekmeği 2 ya da 1 dilime düşür.. ben 2 haftadır tamamen kestim ekmeği.. ben dayanırsan sen hayli hayli dayanırsın

bir saat yürüyüş yaptım şimdi acaypi yoruldm çinkü bebek arabası ittim bi de benim kuzu 2 ayllık da

biraz tembellikten biraz da burada yürüyüş için uygun yerler yok.. küçük bir ilçe işte..

yok zaten callanetics yapıyorum. süper incelten bir egzersiz.. sadece yürüyüş yapamıyorum.. bebişim de yetiyor gerçi hareket ihtiyacıma

sağlıklı sıhhatli büüyüsn peki sen de kilo lar ne alemde ne kadar verdn ben 13 kilo verdm 3 haftadır 65 im

Sende canım sağlıklı sıhhatler büyür berisini

Ben 19 Mayıs'ta dogum yaptım 100 kiloyla doguma gittim su an 80.5 im . 2 ay olacak nerdeyse ben 20 kilo verdim. 10 kilo daha versem boydan kurtarırım. İdeal kilom 64, 3-5 aya kadar görürüm bu kiloyu inşallah. Kendim için oluşturduğum bir diyet sayfamda var, her gün yediklerimi yazıyorum. Sezeryan oldugum için spor yapamıyorum. Bebek biraz büyüsün spor salonuna yazilicam, şimdilik sadece diyet..

Merhaba kızlar :)

Dün bütün gün dağ, tepe, bayır tırmandım bacaklarım hala ağrıyor. Bu saatte ancak kendime gelebildim

Dün benim için bayağı bir spor oldu, sadece yeme-içme kısmına fazla dikkat edemedim :) Yine de çok kaçırdı sayılmaz, sadece karbonhidrat yüklemesi fazla oldu çünkü başka seçeneğim yoktu

Uzun zamandır tartı 86.2 göstermekte ısrar ediyordu, bu sabah 85.7' yi gördüm :124:

Sabah: Yarım simit, 10 zeytin, 1 salatalık

Ara: Tadımlık birkaç çekirdek, 1 fincan Türk kahvesi, 1 parça çikolata
Öğle: 3 dilim tam buğday ekmeği, koca bir tabak ton balığı salatası, maden suyu, 1 turşu acı biber

Ara: 1 fincan Türk kahvesi

Akşam: 1 kase yoğurt, 10 adet kayısı

Dünkü yoğun tempo nedeniyle çok yorgunum o yüzden bugün spor yapmicam.

Yarın da Jillian egzersiz programını denemeyi düşünüyorum, internette incelediğim kadarıyla fazlasıyla yağ yaktıracak gibi :)

akşam yemeğinde hiçbirşey yok sakıncalı buldum ben

nacizane fikrim Akşam : 1 kase yoğurt + 3 orta boy biber dolması yada 4 kaşık pilav Ara : 10 adet kayısı olsa daha iyi :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…