- 18 Ağustos 2016
- 5.301
- 22.204
- 348
- Konu Sahibi calikusubloom
-
Linç edilicem ama gerçek fikrim bu.
Babana haber vereceksin, tekrarı olursa sen de evire çevire onu döveceksin.
Babamla kavga ettikleri zaman isler daha sarpa sarıyor inanın. 5 saat oturup dertlerini yasadiklarini babama saymasını dinliyorum, ici boşalır belki rahatlar diye, karşılığında yine dayak. Bugun babamla yine kavga etmisler, size yemek yapmıyorum siz de mutfağa giremezsiniz diye tutturdu. Saat 8 bucuk 3 kardes ac susuz yerimizde oturmusuz. Babam su an evde degil. Aksi bir sey yapsam basima geleceklerden korkuyorum. Bogazimdan tuttu zor kurtuldum. Normal biri degil. Dedem de sinir hastasi zaten genetik herhalde. 2 sene once tacize ugramistim bu arada, dedem tarafindan. Kalp hastasidir aman anneannenin tansiyoni var yazik aman adimiz cikar aman cok pisman diye omu da attim icime. Hayatim ice atmakla gecti. Neler neler var bi konussam ne travmalar dokulecsk fe isteSenin babanla konusman lazim evladim, annen zaten manyagin teki baban da kavga ederse etsin birak. Annen basina gelen her seyi hak ediyor, baban sizi korumali.
Babamla kavga ettikleri zaman isler daha sarpa sarıyor inanın. 5 saat oturup dertlerini yasadiklarini babama saymasını dinliyorum, ici boşalır belki rahatlar diye, karşılığında yine dayak. Bugun babamla yine kavga etmisler, size yemek yapmıyorum siz de mutfağa giremezsiniz diye tutturdu. Saat 8 bucuk 3 kardes ac susuz yerimizde oturmusuz. Babam su an evde degil. Aksi bir sey yapsam basima geleceklerden korkuyorum. Bogazimdan tuttu zor kurtuldum. Normal biri degil. Dedem de sinir hastasi zaten genetik herhalde. 2 sene once tacize ugramistim bu arada, dedem tarafindan. Kalp hastasidir aman anneannenin tansiyoni var yazik aman adimiz cikar aman cok pisman diye omu da attim icime. Hayatim ice atmakla gecti. Neler neler var bi konussam ne travmalar dokulecsk fe iste
Odamı vaktinde toplamadigim icin beni kapının önüne atmıştı, elimi cekmeden kapıyı kapattığı için elim arada kaldı,bas parmağım mosmor oldu tırnağım kökünden çıktı. Sadece 6 yasimdaydim. Hazmedemiyorum bunlari. Yakın arkadaşımla bi sebepten iliskimiz bittigi icin cok üzülüp ağlamıştım. Ağladığı icin dayak yer mi bir insan? Ben seni güçlü yetistirmistim.ne bu hal diye etmediğini bırakmadı. Gercekten yaşadığım her seyi anlatıp rahatlamak istiyorum, uniye gider gitmez ilk isim uzman bir tera
Bence lütfen bu tür şeyleri babanıza söyleyin ve annenizin böyle yapmaya hakkı yokBabam da tam tersi cok ilgili, iyi bir baba ama annemle ilişkileri berbat. Doğrudan olmasa da dolaylı olarak hayatimi mahveden bir figür o da. Annem.hrp babamla olan kavgalarına beni de ortak eder, sen bugun buna bile ses cikaramoyoesun ileride herkes seni ezicrk deyip ustime gelirdi. Ilkokula falan gidiyordum. Ananin tahti kızının bahti geleceğin bu deyip psikolojimi bozdugu icin tek bir flortum bile olmadi, saglikli iliski kuramayacak jadar ozguvensuz ve korkagim
Kendisinin o kadar sevilmeyecek bir insan olduğunu biliyor ki, senide kendisi gibi zannediyor.Kardesimi elimden geldigince korumaya çalışıyorum ama öyle bir ortamda büyüdü ki onun psikolojisini nasil düzeltebilirim bilmiyorum. Görece bilinçli biri olduğumu düşünüyorum, kendi başımın caresine bakabilirim ama en küçük kardesimi düşündükçe boğazım düğümleniyor. Genel olarak her girdiği ortamda sevilen, saygı duyulan, başarılı biru oldum. Beni taniyan herkes güler yüzümü, karakterimi övdü. Bugun bunu dile getirdim, ailen sevmedikten sonra ne önemi var dedi somra da seni gercekten sevdiklerini mi düşünüyorsundiye bam telime vurdu. Kimse kimseti gercekten sevmezmis. Ben hele hic sevilecek biri degilmisim. O kadar berbat hissediyorum ki sevdiklerime olan güvenim de puf oluyor bana asilananlar yüzünden.
Göz yaşlarıma engel olamadım. Çok çok teşekkür ederim, o kadar iyi geldi ki bu mesaj. Güzel yüreğinize sağlık. Umarım sizin de yolunuz bahtınız hep açık olur, hayat yüzünüze güler.Canım calikusubloom, anlattıkların hiç kimsenin yaşamaması gereken şeyler. Her detay için ayrı ayrı üzgünüm. Belki kendin belki kardeşlerin belki de hepiniz için korkuyorsun. Korku çok güçlü bir duygu, anlayabiliyorum. Ama en azından kendini koruyabilecek karşılığı vermelisin. Vermelisin ki artık annen karşısında o küçük kız çocuğunun olmadığını bilsin. Bugüne kadar hep susmuşsun, huyuna giderek iyileşmesini beklemişsin. Ama görüyorsun, maalesef ki sonuç alamamışsın. Kendini de kardeşlerini de koruyabilmek için yapabileceğin şeylere odaklan. Polisse polis, babanla konuşmaksa o. Ama annenin sana biçtiği bu role lütfen daha fazla girme, izin verme.
Ayrıca böyle bir ortamda büyüyüp de karakteriyle övülmek, tıp kazanmak herkesin harcı değil. Seni hem tebrik ediyorum, hem de bir ablan olarak seninle gurur duyuyorum. Lütfen annenin söylediklerine kulak verip kendinle ilgili olumsuz düşünceler geliştirme. Biriciksin ve çok kıymetlisin. Yolun da bahtın da açık olsun.
Koca kadınsın nasıl dövebilir seni. Tut elini bi kere, korkar bi daha yaklaşamaz zaten. Anlamadım yaşlı kadının genç bir kızı nasıl dövebildiğini.Babamla kavga ettikleri zaman isler daha sarpa sarıyor inanın. 5 saat oturup dertlerini yasadiklarini babama saymasını dinliyorum, ici boşalır belki rahatlar diye, karşılığında yine dayak. Bugun babamla yine kavga etmisler, size yemek yapmıyorum siz de mutfağa giremezsiniz diye tutturdu. Saat 8 bucuk 3 kardes ac susuz yerimizde oturmusuz. Babam su an evde degil. Aksi bir sey yapsam basima geleceklerden korkuyorum. Bogazimdan tuttu zor kurtuldum. Normal biri degil. Dedem de sinir hastasi zaten genetik herhalde. 2 sene once tacize ugramistim bu arada, dedem tarafindan. Kalp hastasidir aman anneannenin tansiyoni var yazik aman adimiz cikar aman cok pisman diye omu da attim icime. Hayatim ice atmakla gecti. Neler neler var bi konussam ne travmalar dokulecsk fe iste
Annrm 38 yaşında, genc bir kadın. Ben de minyon biriyim. Istesem bi sekil karsi gelebilirim ama ne yaparsa yapsın hem ona kıyamıyorum hem de fiziksel şiddeti psikolojik siddete yegler hale geldim. Bir dokunsan bin ah eder dedikleri türden. İnanılmaz ürkek büyüdüm. Değişeyim diyorum sesi kulaklarimdan çıkmıyor. Beceriksizsin. Yetersizsin. Eziksin. Güçsüzsün. Zayıfsın. Sevilmezsin. Hak ettiğin bu. Vs vs.Koca kadınsın nasıl dövebilir seni. Tut elini bi kere, korkar bi daha yaklaşamaz zaten. Anlamadım yaşlı kadının genç bir kızı nasıl dövebildiğini.
Teşekkür ediyorum. Beddualarıyla büyüttü sağ olsun, bakalım umarım geleceğim parlak olur. Hepimizin öyle olsun insallahSen de ona vur diyemem o kadar ileri gidemem ama en azından elini tut, sağlamca ittir, o cinnet geçiriyorsa sen iki cinnet geçir sakin gördükçe cesaret alıyordur. Polise ver gerekirse sonuç çıkmasa bile o korku ona yeter. Tıp gibi bir bölüm kazanmışsın geleceğin çok parlak. Karamsarlığa kapılma, pısma.
Afferin kız sana
Haksız beddua tutacak olsa gökten kemik yağardı.Teşekkür ediyorum. Beddualarıyla büyüttü sağ olsun, bakalım umarım geleceğim parlak olur. Hepimizin öyle olsun insallah
İstediğim bölüm için 2 sene mezuna kaldım, bu sene kesin gidiyorum. Küçüklüğümden beri şiddettin her türlüsünü gördüm. Çocukken normalin bu olduğunu sanıyordum, anne bu döver de sever de. 2 haftaya 20 oluyorum, az önce öyle bir üstüme düştü ki yine, küçük kardeşim ablamı bırak diye feryat etti. Suçum ise hiçbir şey. O da travmalarla büyümüş deyip alttan alıp hiçbir olayda ağzımı açmadım. Neden bu kadar tepkisizsin diye dayak yedim. Hep icime kapanık bir cocuk oldum. Sinsi pisliksin deyip hakaret yedim. Bazen çok sinirlenince seni öldüreceğim diyordu. Cinnet geliyor kadına resmen, evlat katili yapacaksın beni diye diye büyüdüm ve yemin ederim yaptığım elle tutulur hicbir sey yok. Aglamaktan helak oluyorum olmuyor. O kadar küçük düşürülmüş hissediyorum ki bu konuda cevremdekiler ile dertlesemiyorum hepsinin ailesi sevgi dolu. Kendimi ezik hissedouorum. Seni dusunuyorum, elestiri kotu sey degil adı altında 20 yıldır yemediğim hakaret kalmadi. O kadar ozguvensizim ki. O kadar cok sey var ki ne anlatayım ne kalsin. Uni belli olup da baslayana kadar bu evde olmak zorundayım ve ben artık nefes alamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?