20 yaşıma giriyorum hala annemden siddet görüyorum

Gelişmeleri buraya yaz

Ya kendisi neymiş, ne evlatları seviyo ne kocası. Senin gibi deccal bi kadını kim sevsin desenize siz de

Aferin sana. Bravo, helal olsun. O ortamda bu kadar basari isteyen bi meslek sahibi olmayi istemen, ozveriyle 2 sene mezuna kalsanda vazgecmemen ne kadar hedef ve basari odakli oldugunu gösteriyor. Ustelik o annenin seni yok saymasina, ezmesine ragmen bundan vazgecmeyecek kadar kendinin farkindasin.

Sen kucuklukten beri normal olmayan seyleri yasayip normal kabul etmis ve anneni anlamaya belkide kendini rahatlatmak icin iyiliginden yapiyor, pskolojisi bozuk ondan yapiyor gibi bahanelere inanmissin.

Annenin seni icten ice kiskanip, seni kendine rakip gordugu icin seni sindirmeye calistigina inanıyorum. Bunlar tipik narsisttik ozellikler. Ama tanimi ister narsisizmle uyuşsun ister uyuşmasin tek kelime ile zalimlik.
Genelde babalarda boyle eşlerle bas edemeyip cocuklarinin o "anneyi" idare etmesini beklerler ve babalik vazifesinden bilerek veya bilmeden kacarlar.

Siz cok degerlisiniz. Sorun o kadinda!
Anneniz gibi bi annem var. 45 yasindayim. 44 yaşımda anca mesafe koyabildim. Siz o kadar beklemeyin asla! Sehir disindami okuyacaksiniz? Tatillerde bile cok projem, odevim var diye gelmeyin bence bazen.
Ileride siz meslek sahibi olduğunuzda para kazandığınızda da sizde duygu sömürüsü yaparak sizi başka türlü sömürecek muhtemelen. Narsızım ile ilgili videoları izleyin.
Yüksek ihtimalle anneniz narsist ama dediğim gibi bu davranislarin tanımı ne olursa olsun önemli değil. Tek kelime ile zalim insan anneniz.
Annenizde olsa bu insandan kendinizi korumalısınız Allah yardımcınız olsun. İnşallah Hakkınızda her şeyin en güzeli olur.

Annen ile arana mesafe koy 18 yaşına kadar dayak yedim bende ama tehtit ettim bir daha elin bana degerse polis çağıracağım dedim sen okul okuyormusun ?

bu kadar kendini yıpratma bir annenin görevi çocuğunu korumak sağlıklı büyütmek bunların dışında oluyorsa uzaklaş

Babaniz evde olan bitenden habersizse çok iyi falan değildir kusura bakmayın muhtemelen ondan sevgi şefkat giremiyor sana sarıyor ruh hastası biri anneniz. İlaç başlasa bu kadar olmaz ama biliyorum bu tipler ilaç milaç kullanmaz. Aklıma tek gelen ayrı eve cikman dersleri bahane edip, veya bir kere polisi ara şikayetçi ol bak bir daha cinnet geçirebiliyor mu gücünün yettiğinden çıkarıyor mutsuzluğunun acısını ahlaksız kadın.

Neden yapsın büyük ihtimalle sevgi yok annesine karşı. Sadece acıyor çok üzücü anne ile bağ kurmadan büyümek istersen tıp oku ne okursan oku.İleriki hayatta benzer şemalar la karşılaşacak. Annesini tedavi etmek onun görevi değil sakinleştirmek de o iskele babasının görevi.

darp raporu aldın mı polise haber verdin mi ve karşılık versen gerçekten bahsettiği gibi sana daha büyük bi zarar verme ihtimali var mı? bence sessiz kalma karşılık ver çünkü normal bi ilişki değil ruh hastalığı bu en azından kendini koru.ve bence sana gücü yettiği için böyle yapıyor bi kere gücünün yetmeyeceğini göster bakalım yapabiliyo mu saygı çerçevesini aşmış bu durum. belki bana kızacaklar ama yerinde olsaydım evde ne var ne yok kafasında kırmıştım. ve lütfen lütfen lütfen seni tüketmesine izin verme. kendini güçlendir lütfen seni sen koruyabilirsin. bu durumu güçlenmek için bir sınav saymanı öneririm

Tebrik ederim seni. Bunca olumsuzluğa rağmen pes etmemişsin çalışmışsın. Sendeki bu güçle mezun olup kendine yeni bir sayfa açarsın buna inanıyorum. Hayata küsmemişsin tam tersi seni kamçılamış bu durum. Ne kadar güçlü olduğunu kendine tekrarla.

Giriş yapmadan okuyordum sırf konuya yorum yapmak için giriş yaptım.
Aynı şeyleri yaşadım, 21-22 yaşıma kadar annemden dayak yedim. Aynı senin gibi canım artık, dayağı falan umursamıyordum, hakaretleri, aşağılamaları, bana yakıştırdığı ahlaksız küfürler, onlar daha çok acıtıyordu canımı.
Ki ben de aynı senin gibi kendi halinde, sessiz, kimseye zararı olmayan, ortamda varlığı yokluğu belli olmayan, evde hizmetçi gibi sabahtan akşama temizlik, yemek vs yapan bir kızdım.
Dayak, hakaret vs her şey için hep geçerli bir sebebi vardı;
Kimi zaman bütün evi temizlemiş olmama rağmen çöpü çıkartmayı unutmam.
Kimi zaman kendi isteği doğrultusunda gönderdiği dini kurslardan eve gelirken biraz geç kalmış olmam,
Kimi zaman görücüye gelen birini kabul etmediğim için gelen sinir krizleri;
Evde kalacakmışım, kimse almayacakmış. Alsa da kimse bana değer vermez, hizmet için alırmış yada ilerde kapının önüne koyup ben de sokaklara, kötü yola düşecekmişim.
Daha neler neler..
Babam da aynı seninki gibi pasif, annemle baş edemeyen bir adam.
Ben de hep onu suçluyorum şimdi, bir koca gibi, baba gibi , adam gibi dik durabilmeyi becerebilseydi annem böyle biri olmazdı belki de..
Senin okuyup bir meslek sahibi olma şansın var , ne güzel lütfen bunun için savaşmaya devam et.
Ben 23 yaşımda evlendim, evliliği bir kurtuluş olarak gördüm.
Evlendikten sonra da güya benim üzerimden beni korumak için bu sefer de eşimle kavgaları, tartışmaları bitmedi.
En son onun evinde sağlam bir sinir krizi geçirdim, 3 yaşındaki kızımı da kışın ortasında soğukta aldım, çıktım.
Kızım kucağımda ağlaya ağlaya eve gittim.
Yine de ilk zamanlar annedir nihayetinde küslük olmaz diyip arada gidiyordum evine.
Sonra daha da mesafe koydum araya.
Şimdi depremden sonra başka bir şehire gittiler babamla, ne yalan söyleyeyim benim için çok daha iyi oldu.
3-4 yıldır bana bulaşamıyor artık ama son 2 aydır resmen kendi içimde hesaplaşma halindeyim onunla.
2 ay önce 8 haftalık bebeğimi kaybettim ve kürtaj oldum.ben aramadan beni asla arayamayan , merak etmeyen bir kadın.
Ben haber vermesem hiç bir şeyden haberi olmayacak .
Ben o durumda arayamayacak olsam bile çevremde eşim, ailesi dahil kimse onunla görüşmüyor, numarası bile yoktur kimsede.
Ben, sen ve daha niceleri biz bu sevgisizligi, nefreti, öfkeyi hak etmedik.
Neden diye soruyorum, hâlâ cevabını bulamıyorum.
Sırf bir nedeni olsun diye evlatlık alınan bunu yıllar sonra öğrenen biri olmayı o kadar isterdim ki .
En son kurban bayramında aradım ve 2 aydır aramıyorum. Bekliyorum, sözde evladiyim ya, evlenince o benim kızım tabi ki söz hakkım olacak evliliğiniz üzerimizde diye , eşimle aramda sorunlar yaratmayı biliyordu.
Evladını merak edip ne zaman arayacak diye bekliyorum.
Ama biliyorum, ararsa bile merakından değil, hani bir annen vardı, hatırlar mısın, umurunda mı diye arayacak.
Ben de patlamaya hazırım artık, karnımdaki bebeğimi kaybetmek benim için bir dönüm noktası oldu. İçimde sindiremedigim, affedemedigim ne varsa kim varsa savaş haline girdim .
Zaman aşımı söz konusu değil, ben yaşadıklarımı unutmuyorsam yaşatanlar da unutmayacak.
Artık eskisi gibi korkmuyorum, 36 yaşıma geldim, hayatımda ilk defa bir kere de " sorun çıkaran " ben olayım.
Çünkü kimse asıl sorunun sana yaşattiklari olduğunu kabul etmeyecek .
Aydınlanma için hiç bir zaman geç değildir.
Ben geç kaldım, sen erken uyan lütfen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…